Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Liguria

Parhaat aktiviteetit

Liguria: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Liguria? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Liguria : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 4 302 arvosteluun

Oppaamme oli Inna, ja hän oli erinomainen: hänen antamansa tieto on mielenkiintoista ja ajankohtaista, mutta antaa myös tilaa rentoutua joko bussissa, vapaa-ajalla kylissä, joissa pysähdyimme, tai junassa/laivassa. Kiertue sisälsi sujuvan ja mukavan bussimatkan Manarolaan, jossa vietimme noin 1 tunnin, sitten junamatkan Monterossoon, jossa vietimme noin 2 tuntia (lounasimme täällä), jota seurasi venematka, josta oli näkymät merelle. kaikkien Cinque Terren muodostavien viiden kylän puolella (lyhyt 15 minuutin pysähdys kylässä, joka ei ole virallisesti osa Cinque Terreä), jota seuraa bussimatka takaisin Milanoon. Kiertue oli ammattimainen, hyvin hoidettu ja erittäin organisoitu, mikä antoi meille tarpeeksi aikaa tutustua kyliin ilman kiirettä ja antoi meille mielenkiintoista tietoa paikoista, joissa ohitimme / vierailimme.

Se alkoi ajoissa. Eläimet olivat pitkällä, mutta sitten näimme Cuvierin nokkavalaat ja delfiinit. Miehistö rakasti sitä yhtä paljon kuin mekin, mikä oli erittäin persoonallista! He osoittivat kunnioitusta eläimiä kohtaan ja vene ei häirinnyt heitä, mikä on meille erittäin tärkeää. Ilmoitukset ja tiedot olivat suhteellisen vaikeasti ymmärrettäviä, mutta istuimme yläkerroksessa. Suljetulla alueella olisi varmasti ollut parempi. Kierros oli jopa 30 minuuttia pidempi, jotta saimme nähdä eläimet tarpeeksi kauan niiden saapuessa.

A fost o zi minunata. Ghidul a fost foarte amabil si a reusit sa ne tina tot timpul la curent. Am mers cu atocarul pana la Manarosa. De acolo am facut o mica plimbare si ne-am bucurat de privelistea minunata. Olen luat trenul pana la Monteroso. Acolo am avut o ora la dispozitie pentru a ne plimba si vizita. Am mancat pasta cu sos pesto delicioase. Mi-ar fi placut sa stam mai mult in Monteroso. De acolo am facut o plimbare cu barca.

Kaikki meni erittäin hyvin ja olimme erittäin tyytyväisiä vierailuun Genovan akvaarioon. Kierroksen avulla voit nähdä kaikki säiliöt ja pitää hauskaa näkemällä kaloja niiden upeissa ympäristöissä. Se näyttää olevan upotettuna evien ja sukellusnaamion kanssa maailman erilaisille ja uskomattomimmille merille. Ainutlaatuinen kokemus erityisesti lapsille ja jännittävä meille aikuisille. Täydellinen!

Sinun on vaihdettava kuponki tiskillä olevaan lippuun, johon sinun pitäisi suunnitella jonkin aikaa. Näimme ensimmäisen valaan suhteellisen lähellä rannikkoa ja delfiinejä aivan satamassa. Se on myös englanniksi, mutta suurin osa sanotusta sanottiin vain italiaksi.