Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Lindos

Lindos: huippunähtävyydet

Lindos: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lindos parhaat nähtävyydet?

Kohteen Lindos parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Lindos kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Lindos: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lindos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lindos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 1 859 arvosteluun

Tee vain luokka ehdottomasti! Lindos on ehdottomasti matkan arvoinen. Jos haluat mennä Akropolikselle, on parasta ostaa lippu verkosta ohittaaksesi 20-30 minuutin jono. Veneretki on erittäin järjestetty ja todella ammattimainen. Henkilökunta tietää mitä tehdä. Esimerkiksi joku sairastui ja oksensi, kaikki ratkesi 10 sekunnissa. pyyhitty pois. Uinnin lopettamisen jälkeen vene kuivataan moopilla useita kertoja, jotta se ei ole liukas. Uintipysähdykset: hyvin valittuja ja allasnuudeleita tarjotaan, jotta voit nauttia rennosta kokemuksesta myös ilman maata jalkojen alla. VINKKI: Sukelluslasien pakkaaminen kannattaa aina. Hinnat baarissa: valitettavasti hieman liian korkeat, jäätelö on ok, mutta esim. 5 euron tölkki olutta on liikaa.

Nautinnollinen päiväretki Lindokseen. Valmentaja saapui ajoissa ja nouto Lindoksesta paluuta varten oli ajoissa. Kuljettaja oli erittäin miellyttävä. Tämä matka oli todella hyvää vastinetta rahalle verrattuna hotellimatkojen hintoihin. Kannattaa varata osoitteesta Getyourguide.com. Suuria säästöjä.

Linja-autonkuljettajamme Pablo oli erinomainen ja erittäin mukava bussi Manos Goingin kanssa. Saapuessasi sinulla on paljon kävelyä Lindokseen, ja myös jos olet menossa ylös akropolille, joudut jonottamaan jonkin aikaa, ellet osta lippuasi verkosta.

Todella onnistunut retki. Henkilökunta mukavaa ja auttavaista. Pitivät kaikista hyvää huolta.

Ystävällinen asiakaspalvelu. Matka oli sellainen kuin kuvauksessa kerrottu!