Valitse päivämäärät

Lindos Vesiurheilu

12 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Lindos: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lindos parhaat nähtävyydet?

Kohteen Lindos parhaat nähtävyydet ovat:

Lindos: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lindos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lindos : Mitä vierailijat sanovat

Tee vain luokka ehdottomasti! Lindos on ehdottomasti matkan arvoinen. Jos haluat mennä Akropolikselle, on parasta ostaa lippu verkosta ohittaaksesi 20-30 minuutin jono. Veneretki on erittäin järjestetty ja todella ammattimainen. Henkilökunta tietää mitä tehdä. Esimerkiksi joku sairastui ja oksensi, kaikki ratkesi 10 sekunnissa. pyyhitty pois. Uinnin lopettamisen jälkeen vene kuivataan moopilla useita kertoja, jotta se ei ole liukas. Uintipysähdykset: hyvin valittuja ja allasnuudeleita tarjotaan, jotta voit nauttia rennosta kokemuksesta myös ilman maata jalkojen alla. VINKKI: Sukelluslasien pakkaaminen kannattaa aina. Hinnat baarissa: valitettavasti hieman liian korkeat, jäätelö on ok, mutta esim. 5 euron tölkki olutta on liikaa.

Suuri vene... Iso, tarjoaa auringonottoalueen ja istuimet. Kolme kerrosta, tarpeeksi wc:tä, välipaloja ja juomia. Henkilökunta on super ystävällistä ja ammattitaitoista. Hieno joukkue! Siisti ja riittävästi paikkoja. Sinun on todella oltava ajoissa! Lähtö paikan päällä!

Tosi kiva kiertue! Lindos on suloinen pikkukaupunki ja näkymä Akropolikselta on kuolematon. Nautimme todella kahdesta uimapysähdyksestä paluumatkalla. Suosittelemme ottamaan mukaan sukellus- tai uimalasit. Voimme lämpimästi suositella Lindos Yacht Club -ravintolaa.

Todella onnistunut retki. Henkilökunta mukavaa ja auttavaista. Pitivät kaikista hyvää huolta.

Mahtava kokemus suosittelen kaikille / Great experience I recommend this to everyone