Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Lissabon

Yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista täynnä upeita laattoja, historiallisia rakennuksia ja eläväistä kulttuuria.

Lissabon: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lissabon parhaat nähtävyydet?

Kohteen Lissabon parhaat nähtävyydet ovat:

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 66 337 arvosteluun

Kiertue oli hieno ja erittäin hyvin järjestetty, oppaamme Igor tiesi itse asiassa kaiken pienistä oikopoluista, vihjeistä ja temppuista Lissabonin ja Portugalin lomalle yleensä yksittäisten pysähdysten historiallisiin yksityiskohtiin. Se oli erittäin mukava päivä ja pieni kiertueryhmän koko oli erittäin kätevä. Voinko ehdottomasti suositella!

Sandra oli loistava opas, jolla oli paljon taustatietoa. Löysimme Lissabonissa paikkoja, joita emme muuten olisi koskaan huomanneet... Hän käyttää vielä aikaa kiertueen päätyttyä vastatakseen kysymyksiin ja antaakseen vinkkejä. Jos palaamme takaisin Lissaboniin, varaamme uuden kiertueen hänen kanssaan varmasti!

Opas oli huippuluokkaa. Paitsi ole varovainen, Sintrassa on aina erittäin kylmä, joten älä unohda pukeutua hyvin. Myöhemmin Cascaisissa on kuuma, joten on parempi ottaa vaihtovaatteet. Opas ehdottaa myös tyypillistä portugalilaista ravintolaa, jota suosittelen!

Diogo oli upea!!! Tämä oli yksi suosikkipäivistämme Portugalissa! Kaikki pysäkit olivat kauniita! Lounas Sintrassa oli loistava. Kaikki Diogon ehdotukset olivat kohdallaan!

Kaunis kokemus ehdottomasti, jos olet lomalla Lissabonissa. Sää oli täydellinen ja oppaamme Savio pystyi olemaan ammattimainen ja hauska samaan aikaan.