Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Lissabon

Yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista täynnä upeita laattoja, historiallisia rakennuksia ja eläväistä kulttuuria.

Aktiviteetit saatavilla

  • Tagus-jokiristeilyt ja muuta
  • Sintra, Cabo da Roca ja Cascais
  • Lissabon pyörillä
  • Portugalilainen ruoka, viini ja muuta
  • Fado-musiikkiesitykset ja muuta
799 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/50

Lissabon: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lissabon parhaat nähtävyydet?

Kohteen Lissabon parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lissabon?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lissabon ovat

Sintra

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 79 401 arvosteluun

Otimme Lisboa-kortin 72h. Yksinkertaisesti täydellinen: ilmainen sisäänpääsy moniin monumentteihin (luostari, Belemin torni, keskusta, Ajudan palatsi, kuninkaallinen aarre jne.), mutta ennen kaikkea mukaan lukien liikenne (raitiovaunu, metro, bussi, RER Sintra), tietäen, että bussilippu on 2€ ja se palvelee vain yhtä matkaa, joudut maksamaan uudelleen joka kerta, kun vaihdat. 3 päivän kortti lyhennetään 1 päivässä.

Kannattaa liikkua, varsinkin jos et ole käyttänyt kenkiä, jotka pärjäävät Lissabonin kaakeloiduilla kaduilla. Kun olet tehnyt ostoksia koko päivän, et halua kiivetä noille kukkuloille, joten julkisen liikenteen lipun hankkiminen on sen arvoista. Valitettavasti emme viipyneet tarpeeksi kauan käyttääksemme pääsylippuja museoihin jne., koska olimme jo varanneet yksityisiä retkiä. Silti sen arvoista.

Se on erinomainen vaihtoehto. Otimme kortit lentokentällä, mutta käytimme niitä vasta sinä päivänä, kun yöpyimme Lissabonissa. Kun käyt kahdessa museossa ja käytät metroa kahdesti, kortti maksaa jo itsensä takaisin. Käytämme sitä raitiovaunuissa, VLT:ssä, metrossa ja museoissa. Muissa paikoissa saamme edelleen alennuksia.

Julkinen liikenne on helppoa ja hyvin järjestetty Lissabonissa. Käytin karttaa monissa osissa, ehdottomasti suositeltava, jotta pystyisin liikkumaan helposti kaupungissa, eikä joutuisi ostamaan uutta lippua joka kerta. Ota kuva metrokartalta ja tiedät aina, minkä reitin voit kulkea.

Niin kätevää, että voimme hypätä mihin tahansa kulkuvälineeseen nähdäksemme haluamamme nähtävyydet ilman yksittäisiä lippuja. Kätevä myös ajan säästämiseen, kun vierailet näköalapaikoilla ympäri kaupunkia - kuljet raitiovaunulla ylös ja alas mäkeä kävellen sijaan.