Lissabon
Bussi- ja tila-automatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lissabon, Bussi- ja tila-automatkat

Bussi- ja tila-automatkat: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lissabon?

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 14 751 arvosteluun

Nuno oli paras opas. Hän on uskomattoman asiantunteva ja täydellinen kultaseni, joka välittää ennen kaikkea matkustajistaan, joilla on paras mahdollinen kokemus. Hän rakastaa tiedonsaantia ja välittää aidosti jakamansa historian paikkansapitävyydestä. Hän vie sinut näkemään juuri oikeat sivustot uuvuttamatta sinua täysin, ja sen lisäksi, että hän jakaa viisautensa todellisista kiertuepaikoista, hän pitää myös autoajelut mielenkiintoisina ja jännittävinä. Hän tunsi itsensä todella vanhaksi ystäväksi. Myös ravintola, johon menet, on aivan uskomaton ja erittäin kohtuuhintainen. Valtava huuto Nunolle matkan kohokohdasta. Tytöiltä, jotka "ihastuivat sinuun".

Suuri koko päivän kiertue! Opas Antonio oli fantastinen ja antoi meille juuri oikean määrän yksityiskohtia. Hänen perusteellinen suunnittelu varmisti, että näimme mahdollisimman paljon päiviämme, jolloin voimme rentoutua ja nauttia! Rakastin Sintraa, kuullessani kiehtovan tarinan Penan palatsista ja muista pysäkeistämme, Cano da ROcasta, Bell's Mouthista ja Cascaisista. Opas suositteli ihanaa lounaspaikkaa, ToCa Do Julio In Collares. Loistavia paikkoja pysähtyä välipaloille, pesutiloille jne

Olimme kaksi perhettä, joten oli helppo löytää sopimus ajanhallinnasta. Hyvin valmisteltu opas ehdotti kunkin vaiheen ohjelmaa ja pyysi meiltä hyväksyntää. Erittäin mukava päivä upeilla paikoilla ja erittäin tervetullut oppaan meille antama tieto.

Hyvin järjestetty retki. Opas Igor on hyvin perehtynyt kohteisiin ja puhuu hyvää englantia. Retkellä jäi aikaa myös omatoimiseen kiertelyyn.

Hyvin järjestetty retki parhaille nähtävyyksille. Osaava opastava kuljettaja ja hyvä auto.