Lissabon
Hop-on Hop-off Tours

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lissabon, Hop-on hop-off -kierrokset

Hop-on hop-off -kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lissabon?

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.9 / 5

perustuen 2 546 arvosteluun

Heinäkuusta 2021 lähtien liikennöi 2 linjaa, (vihreä) linnalinja, joka vie sinut tiukan historiallisen keskustan läpi kohti Sao Jorgen linnaa pienemmällä bussilla (noin 40 min meno-paluumatkaan) ja avoin. 'ylempi kaksikerroksinen (punainen) Belem-linja, joka vie sinut ulospäin varsinaisesta Lissabonista Belemin kuntaan ja esittelee kuuluisaa rannikkopuolustustornia ja muistomerkkiä löytöjen aikakaudelle (noin ja tunti ja 10 minuuttia). Belemissä voit myös vierailla Pyhän Jeronimon luostarissa, Vasco da Gaman haudalla ja merimuseossa. Ääniopas on erittäin informatiivinen ja helposti ymmärrettävä, ja siinä on miellyttävät väliajat paikallista fado-musiikkia. Varasimme myös veneretken Lissabonin keskustan ja Belemin välillä 12 euron lisämaksusta per henkilö. Kun lähdimme kiertueelle, se oli melko tyhjä, joskus olimme ainoita ihmisiä bussissa, epäilemättä Portugalin Covid-toimenpiteiden takia, jotka pelottivat ulkomaisia turisteja, mikä on sääli!

Nautimme perusteellisesti hop on hop off -kokemuksesta Lissabonissa. Teimme tämän seuraavana päivänä yksityisen pienryhmäkierroksen jälkeen Lissabonissa, koska meillä oli mahdollisuus palata ja nähdä asioita, joista nautimme yksityiskohtaisemmin. Bussit olivat siistejä, kaikki toimi hyvin ja ajoissa. Käytämme säännöllisesti näitä busseja kaupungeissa ympäri maailmaa. Iloinen voidessamme tukea kokemustamme Lissabonissa ja suositella. Meillä oli täydellinen sää.

Ainoa hyvä asia on, että sinulla on mahdollisuus nähdä paljon lyhyemmässä ajassa kuin mikään muu. Ostin lipun kolmeen bussiin, mutta minulla on aikaa käyttää se Cascaisiin. Talvella se on vaikeaa, koska reittiä on vain 2 päivässä. Ja pysähdykset pitäisi tunnistaa enemmän. Esimerkki: Belemissä ei ollut linja-autopysäkille osoittavaa kylttiä. Heidän pitäisi korjata tulpat, monet niistä eivät toimineet.

vanha kaupunki oli ihana, moderni lisbon oli kuin useimmat muutkin modernit kaupungit. olisi voinut olla lisätietoja joistakin rakennuksista - yksi väylä, monet ääniohjausyksiköt eivät toimineet. Koska lisbonilla on paljon mäkiä, jotkut jyrkät, se oli hyvä tapa kiertää

Hyvä yhdistelmä yleiskuvan saamiseksi. Hienoa, että raitiovaunut, funikulaarit ja Elevador de Santa Justa ovat myös käytettävissä!