Lissabon
Julkisen liikenteen lippu

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lissabon, Julkisen liikenteen lippu

Julkisen liikenteen lippu: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lissabon?

Mitkä ovat kohteen Lissabon parhaat Julkisen liikenteen lippu?

Parasta: Julkisen liikenteen lippu, Lissabon:

Lissabon, Julkisen liikenteen lippu: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Lissabon, Julkisen liikenteen lippu: Covid-19-lisävarotoimia sovelletaan.

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Liikkumiseen käytin CityMapperia, joka antoi minulle vaihtoehdot bussin ja metron välillä. Oli muitakin vaihtoehtoja, kuten sähköskootteri ja raitiovaunu, joita en käyttänyt. Matkapassin käyttö oli erittäin kätevää, ja se antoi minulle ilmaisen pääsyn muutamiin turistikohteisiin, mikä oli erittäin hyödyllistä. Jos matkustat budjetilla etkä halua kuluttaa rahaa kuljetuksiin, tämä on ehdottomasti hyvä vaihtoehto. Kortti aktivoituu heti, kun käytät sitä bussissa/raitiovaunussa/junassa. Se on voimassa vain Lissabonissa, etkä voi käyttää sitä matkustamiseen muihin kaupunkeihin, kuten Faroon tai Algaveen.

Olimme Lissabonissa maanantaista perjantaihin, joten varain 72 tunnin passin. Se oli aivan loistava ja kattaa museot, näyttelyt, raitiovaunut ja junat. Se kattaa myös junan Sintraan. Se tekee myös pääsyn kaikkialle niin paljon nopeammaksi ja tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kuljettaa käteistä, ostaa lippu joka kerta matkustaessasi tai jonota museoihin ja monumentteihin. Lissabonissa suurin osa nähtävyyksistä on suljettu maanantaina, joten on hyvä idea aloittaa se tiistaina (aloitimme keskipäivällä) ja sitten se kestää perjantaina keskipäivään.

Rahan arvoinen! Käytimme sitä käydäksemme Belemissa, nähdäkseni pari alueen museoita ja sitten menimme takaisin syömään illallista alueellemme (Baixa / Chiado). Kävellen päivällisellemme kävelimme raitiovaunulla Chiadoon (säästää) jalat) ... Se on 20 dollarin euron arvoinen, Luota minuun!

Vietämisen arvoinen! Ei hätää julkisen liikenteen suhteen, kun tämä kortti on taskussa. Sisältää myös junat Sintraan ja muihin Lissabonin lähellä oleviin paikkoihin. Ja ostamalla sen täältä - ilman lisäkustannuksia, tällä välin virallisella verkkosivustolla plus 3 euroa varauksesta.

Suosittelen ostamaan Lissabonin kortin kävelylle kaupungin ympäri, koska se on helppo tapa, halvin ja mukava kiertää.