Lissabon
City Cards

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lissabon, Kaupunkikortit

Kaupunkikortit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lissabon?

Mitkä ovat kohteen Lissabon parhaat Kaupunkikortit?

Lissabon, Kaupunkikortit: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.8 / 5

perustuen 1 563 arvosteluun

Olimme Lissabonissa maanantaista perjantaihin, joten varain 72 tunnin passin. Se oli aivan loistava ja kattaa museot, näyttelyt, raitiovaunut ja junat. Se kattaa myös junan Sintraan. Se tekee myös pääsyn kaikkialle niin paljon nopeammaksi ja tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kuljettaa käteistä, ostaa lippu joka kerta matkustaessasi tai jonota museoihin ja monumentteihin. Lissabonissa suurin osa nähtävyyksistä on suljettu maanantaina, joten on hyvä idea aloittaa se tiistaina (aloitimme keskipäivällä) ja sitten se kestää perjantaina keskipäivään.

Rahan arvoinen! Käytimme sitä käydäksemme Belemissa, nähdäkseni pari alueen museoita ja sitten menimme takaisin syömään illallista alueellemme (Baixa / Chiado). Kävellen päivällisellemme kävelimme raitiovaunulla Chiadoon (säästää) jalat) ... Se on 20 dollarin euron arvoinen, Luota minuun!

Vietämisen arvoinen! Ei hätää julkisen liikenteen suhteen, kun tämä kortti on taskussa. Sisältää myös junat Sintraan ja muihin Lissabonin lähellä oleviin paikkoihin. Ja ostamalla sen täältä - ilman lisäkustannuksia, tällä välin virallisella verkkosivustolla plus 3 euroa varauksesta.

Hanki saada, jos olet kiinnostunut näkemään niin paljon kuin mahdollista. Piilotetut helmet esitteessä. Jotkut nähtävyydet ovat hieman ylittyneitä, joten ajoitus on tärkeää. Hienoa, että voit käyttää kaikkia julkisia liikennevälineitä, ja kannattaa käydä junalla sintraan.

Suosittelen ostamaan Lissabonin kortin kävelylle kaupungin ympäri, koska se on helppo tapa, halvin ja mukava kiertää.