Lissabon
Kävelyretket nähtävyyksille

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lissabon, Kävelyretket nähtävyyksille

Kävelyretket nähtävyyksille: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lissabon?

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 5 850 arvosteluun

Mario oli hämmästyttävä opas, joka yhdisti historiallisen taustan, vähän tunnetut tosiasiat ja komedian, jotta kiertueemme ei unohdu. Varhainen alku oli järkevää, kun voitimme väkijoukot Pena Palacessa ja vaihtoimme paikkoja näiden matkailijoiden kanssa Sintran keskustaan nappaamaan rento lounas. Näkymät Cabo da Rocaan olivat upeita, mutta CasCais todella täydensi kokemuksen. Kaunis rantakaupunki, jossa on uskomattomia mereneläviä ja nähtävyyksiä. Erittäin suositeltava päiväretki ja ole valmis ottamaan askeleesi!

Andrej on uskomattoman mukava ja mielenkiintoinen henkilö! Opimme paljon asioita hänen selitystensä ansiosta, juustojen ja leivonnaisten sekoitettu lautanen oli erinomainen ja itse maistelu on todella sen arvoista! 6 täysin erilaista viiniä, se oli upea ensikokemus viininmaistajaisten maailmassa :) Suosittelen epäröimättä!

Erittäin ystävällinen opas vie sinut paikkoihin, joihin et itse menisi. Ne ovat viihtyisiä, pieniä ruoka- ja juomapisteitä, joissa voit nauttia paikallisia välipaloja/juomia ja erityisesti tavata paikallisia. Lopulta jäimme ryhmän kanssa viimeiseen paikkaan ja nautimme mukavan drinkin. Huippu!

Kiertue oli hämmästyttävä! Vierailimme upeissa paikoissa ja opas Joao oli ehdottoman ystävällinen, täsmällinen ja erittäin hyvin valmistautunut ja myös erittäin turvallinen kuljettaja! Ehdotan tätä kiertuetta, koska löysin sen täydelliseksi kaikilta osin!

Viininmaistelu oli pieni matka Portugalin tärkeimpien viinialueiden halki. Sen mukana oli pieniä välipaloja ja erittäin mielenkiintoista taustatietoa.