Lissabon
Museot ja näyttelyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lissabon, Museot ja näyttelyt

Museot ja näyttelyt: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lissabon?

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Ostimme liput verkosta ollessamme junassa Sintraan, koska olimme huolissamme jonoista. Helppo ostaa ja nopea sisäänpääsy skannaamalla puhelimen viivakoodi. Lippuja voi hakea sähköpostitse (pdf) tai lataamalla sovelluksen puhelimeesi. Pena Palace ei ole kovin kiireinen helmikuun arkipäivänä, joten olisimme voineet vain ostaa lippuja sisäänkäynniltä, mutta jos matkustat viikonloppuna tai lomakauden aikana, se säästää aikaa ostaa lippusi etukäteen. Se on syytä maksaa ylimääräistä, jos haluat katsoa palatsin sisäosaa, etenkin kun näet kuinka alkuperäinen luostaritalo muutettiin kuninkaalliseksi residenssiksi. Emme ymmärtäneet, että se on niin suuri sivusto, joten meillä ei ollut aikaa tutustua laajoihin kohteisiin. Mene kaksi päivää, jos haluat nähdä Sintran kunnolla.

Liikkumiseen käytin CityMapperia, joka antoi minulle vaihtoehdot bussin ja metron välillä. Oli muitakin vaihtoehtoja, kuten sähköskootteri ja raitiovaunu, joita en käyttänyt. Matkapassin käyttö oli erittäin kätevää, ja se antoi minulle ilmaisen pääsyn muutamiin turistikohteisiin, mikä oli erittäin hyödyllistä. Jos matkustat budjetilla etkä halua kuluttaa rahaa kuljetuksiin, tämä on ehdottomasti hyvä vaihtoehto. Kortti aktivoituu heti, kun käytät sitä bussissa/raitiovaunussa/junassa. Se on voimassa vain Lissabonissa, etkä voi käyttää sitä matkustamiseen muihin kaupunkeihin, kuten Faroon tai Algaveen.

Se on mukava paikka nähdä. Kaikissa puistoissa ja palatseissa täytyy käydä. Erinomainen saada lippuja verkosta. Kiitos, että sait oppaan tästä mahdollisuudesta ostaa online-lippuja

Vaikka ei ollutkaan mitään yleisöryntäystä niin oli kiva päästä heti tutkimusmatkalle linnaan. Ihana paikka, ehdottomasti kannattaa käydä.

Aivan mahtava koko päivän reissu, hyvä paikallisopas ja monta käynti kohdetta. Suosittelen!