Lissabon
Family-friendly Activities

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lissabon, Perheystävälliset aktiviteetit

Perheystävälliset aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lissabon?

Lissabon, Perheystävälliset aktiviteetit: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Heinäkuusta 2021 lähtien liikennöi 2 linjaa, (vihreä) linnalinja, joka vie sinut tiukan historiallisen keskustan läpi kohti Sao Jorgen linnaa pienemmällä bussilla (noin 40 min meno-paluumatkaan) ja avoin. 'ylempi kaksikerroksinen (punainen) Belem-linja, joka vie sinut ulospäin varsinaisesta Lissabonista Belemin kuntaan ja esittelee kuuluisaa rannikkopuolustustornia ja muistomerkkiä löytöjen aikakaudelle (noin ja tunti ja 10 minuuttia). Belemissä voit myös vierailla Pyhän Jeronimon luostarissa, Vasco da Gaman haudalla ja merimuseossa. Ääniopas on erittäin informatiivinen ja helposti ymmärrettävä, ja siinä on miellyttävät väliajat paikallista fado-musiikkia. Varasimme myös veneretken Lissabonin keskustan ja Belemin välillä 12 euron lisämaksusta per henkilö. Kun lähdimme kiertueelle, se oli melko tyhjä, joskus olimme ainoita ihmisiä bussissa, epäilemättä Portugalin Covid-toimenpiteiden takia, jotka pelottivat ulkomaisia turisteja, mikä on sääli!

O oceanário de Lisboa merece ser visitado e revisitado. Já estive em outros locais semelhantes na europa e nunca consegui encontrar algo com a beleza e qualidade que o oceanário nos oferece. A qualidade e diversidade de vida marinha são incomparáveis. A apresentação dos diversos biótopos é feita com profissionalismo e os inquilinos dos diversos aquários gozam de elevada qualidade de vida. É claro que o aquário central é a grande atração e pode ser observado em toda a sua extensão. Voltarei em breve.

Nautimme perusteellisesti hop on hop off -kokemuksesta Lissabonissa. Teimme tämän seuraavana päivänä yksityisen pienryhmäkierroksen jälkeen Lissabonissa, koska meillä oli mahdollisuus palata ja nähdä asioita, joista nautimme yksityiskohtaisemmin. Bussit olivat siistejä, kaikki toimi hyvin ja ajoissa. Käytämme säännöllisesti näitä busseja kaupungeissa ympäri maailmaa. Iloinen voidessamme tukea kokemustamme Lissabonissa ja suositella. Meillä oli täydellinen sää.

Oceanarium oli loistava tapa viettää 2 tai 3 tuntia Lissabonissa sekä aikuisille että lapsille, mutta 5-vuotias pojanpoikamme rakasti sitä ehdottomasti!! Merielämän valikoima on laaja, ja todellinen Oceanarium on erittäin puhdas, erittäin hyvin pidetty ja henkilökunta on erittäin avulias. Ehdottomasti vierailun arvoinen ja myös erittäin hyvä vastine rahalle.

Suosittelen ehdottomasti käymään Lissabonin Oceanariumissa. Vaikka olen kiinnostunut luonnosta, löysin sieltä uutta osaamista. Vierailu lasten kanssa kesti noin 1,5 tuntia ilman kiirettä. PS. Kannatan netistä ostettuja lippuja. Meidän ei tarvinnut seistä pitkässä jonossa kassalla.