Lissabon
Shows & Musicals

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lissabon, Showt ja musikaalit

Showt ja musikaalit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lissabon?

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Paljon hauskaa ja hintansa arvoinen!

Gabriel ja Cece olivat mahtavia isäntiä. He ohjasivat yleisöä kohteliaasti (ei ole helppoa, kun otetaan huomioon, että niitä oli 30–40) ja yleensä olivat hauskoja viettää aikaa. Maksamastasi rahasta tämä pubi-indeksointi on sen arvoista. Tulet todennäköisesti tapaamaan myös hienoja matkustajia matkalla - lähinnä 25-30-vuotiaita, mutta oli myös muutama paljon vanhempi. Muista, että tämä on tarkoitettu joku haluaa juhlia. Muutama viimeinen pysäkki on klubiklubi ja lopullinen pysäkki on Pink Street (katso sitä).

Fado in Chiado -esitys pidettiin pienessä teatterissa epätavallisen rakennuksen huipulla. Mukana oli kaksi laulajaa (yksi nainen ja mies) ja kaksi kitaristia. He rohkaisivat meitä liittymään mukaan ja molemmilla oli upeat äänet. Näimme myös Fadon aterialla toisessa ravintolassa seuraavana iltana, mikä saattaa olla rennompi tapa nähdä Fado, mutta et kuule niin monta kappaletta.

Hauska tapa nähdä yöelämää!

Niin tyytyväinen tähän kokemukseen! Voit kuulla lipun hintaan sisältyvät ilmaiset juomat / laukaukset. Otin vanhempani ja isoäiti mukaani, he olivat suunnilleen vanhimpia joukossa, mutta jopa heillä oli mahtava aika. Hauska tapa nähdä Lissabonin yöelämää ja tanssia vaaleanpunaisella kadulla. & todella hauskoja matkaoppaita!

Nautin kokemuksesta yksin matkustavana budjetilla. Voin kuvitella, miksi se olisi hienoa paremmassa ympäristössä, mutta se toimii. He olivat kaikki erittäin lahjakkaita, mutta minun on sanottava, että portugalilaisen kitaran soittaja murskasi sen. Suutuin, kun mieslaulaja tuli mukaan ja otti instrumenttinsa haha, älä tee sitä.

Sisäänkäynti oli alussa hieman harhaanjohtava, koska korttelissa oli muutama teatteri. Sow oli hieno nähdä vierailijoille, jotka eivät halua syödä ateriaa mukaansa tai kaltaisillamme on rajoitetusti aikaa ja he haluavat ottaa siitä kaiken irti.