Lissabon
Wine Tasting & Winery Tours

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lissabon, Viininmaistajaiset ja viinimatkat

Viininmaistajaiset ja viinimatkat: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lissabon?

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 172 arvosteluun

Mukava kävelykierros

Kävelykierros oli oikein mukava, ihan hirveästi ei ehkä paikkoja nähty mutta historiasta kiinnostuneille oli oppaalla tarinoita kerrottavana. Varaudu kuitenkin pidempään kuin kolmen tunnin kierrokseen, ainakin meillä kierros kesti 4h 15min :D Opas oli valmis antamaan vinkkejä mitä tehdä kaupungissa ja varmisti, että kaikki olivat saaneet kysyttyä mitä mielessä sitten olikaan kysyttävää Lissabonista :)

Andrej on uskomattoman mukava ja mielenkiintoinen henkilö! Opimme paljon asioita hänen selitystensä ansiosta, juustojen ja leivonnaisten sekoitettu lautanen oli erinomainen ja itse maistelu on todella sen arvoista! 6 täysin erilaista viiniä, se oli upea ensikokemus viininmaistajaisten maailmassa :) Suosittelen epäröimättä!

Erittäin ystävällinen opas vie sinut paikkoihin, joihin et itse menisi. Ne ovat viihtyisiä, pieniä ruoka- ja juomapisteitä, joissa voit nauttia paikallisia välipaloja/juomia ja erityisesti tavata paikallisia. Lopulta jäimme ryhmän kanssa viimeiseen paikkaan ja nautimme mukavan drinkin. Huippu!

Erinomainen, viihdyttävä opas Tiago, jolla riitti tietoa koko illan ajaksi. Hyvä kokonaisuus, sopivasti ruokaa, juomaa, kävelyä ja kiinnostavaa seuraa.

Viininmaistelu oli pieni matka Portugalin tärkeimpien viinialueiden halki. Sen mukana oli pieniä välipaloja ja erittäin mielenkiintoista taustatietoa.