Lissabonin tuomiokirkko

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Lissabonin tuomiokirkko: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabonin tuomiokirkko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabonin tuomiokirkko : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 8 955 arvosteluun

Nono - täydellinen opas!

Oppaallamme (ymmärsinkö hänen nimensä oikein: Nono?) on uskomatonta tietoa monilta eri tieteenaloilta, kuten rakennus- ja kaupunkihistoria useilta vuosisadoilta, taidehistoria useilta aikakausilta, poliittinen tietämys, nykyinen ja historiallinen. Lisäksi hän puhuu erinomaista englantia ja oli erittäin kärsivällinen hiipuvan kiinnostukseni ja tyttöystäväni loputtomien kysymysteni kanssa! Yhdistelmä jylisevän raitiovaunun kanssa - upea!!!

Mukava kävelykierros

Kävelykierros oli oikein mukava, ihan hirveästi ei ehkä paikkoja nähty mutta historiasta kiinnostuneille oli oppaalla tarinoita kerrottavana. Varaudu kuitenkin pidempään kuin kolmen tunnin kierrokseen, ainakin meillä kierros kesti 4h 15min :D Opas oli valmis antamaan vinkkejä mitä tehdä kaupungissa ja varmisti, että kaikki olivat saaneet kysyttyä mitä mielessä sitten olikaan kysyttävää Lissabonista :)

Liikenne on hyvin järjestetty Lissabonissa. Hyvin ajoissa, voit jopa ladata puhelimesi bussilla. Hyppäämällä hopilla tai bussilla pääset kauneimpiin paikkoihin, mutta keskustassa on selvitettävä mikä pysäkki on sinulle parhaiten. Lähtökohta on erittäin kiireinen.

Paljon tietoa ja tarinoita, lisää selkeyttä puhumiseen

Hyvä ja kaupungin menneisyyttä avaava kierros. Ilman sitä matkasta olisi jäänyt paljon puuttumaan. Joskus meluisissa paikoissa oli hankala saada selvää asiantuntevan oppaan puheesta.