Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Liverpool

Tutustu Beatlesiin ja koe kulttuuria, jalkapalloa, ruokaa ja yöelämää tässä vilkkaassa satamakaupungissa.

Aktiviteetit saatavilla

  • Kaikki The Beatlesista
  • Tutustu Liverpooliin
  • Liverpool FC ja Anfield Stadium
  • Lake District, luonto ja muuta
  • Kummitukset ja pelit Liverpoolissa
59 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Liverpool: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Liverpool parhaat nähtävyydet?

Kohteen Liverpool parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Liverpool?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Liverpool ovat

Conwy

Liverpool: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Liverpool? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Liverpool : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 14 512 arvosteluun

Todella hyvin järjestetty ja informatiivinen näyttely. Äänikommentti oli ilmainen ja lisäsi kokemusta, ja ajattelin toisinaan, että minun piti sammuttaa kommentointi, jotta voisin keskittyä ympärilläni olevaan tietoon. Pidin erityisesti Cavern-kopiosta ja Beatlesin soittavan siellä nähneiden fanien äänihaastatteluista. Vierailumme kesti noin 90 menuettia, vaikka voisimme jäädä pidempäänkin, jos halusimme. Harmi, että voit käyttää kahvilaa vasta lopussa, koska saavuimme sinne hieman aikaisin ja olisimme halunneet käyttää sitä aiemmin. Kaiken kaikkiaan hintansa arvoinen, suosittelen vierailua.

Kiertue oli erittäin informatiivinen ja nautinnollinen. Siellä oli paljon tietoa ja faktoja. Pidin siitä, miten kiertue järjestettiin kronologisessa järjestyksessä sen mukaan, kuinka bändi tapasi ja sitten eteni. Jopa ryhmäni innokkaat Beatle-fanit nauttivat kiertueesta. Olen varma, että vietimme pidempään kuin ehdotetut 90 minuuttia, koska koettavaa ja omaksuttavaa oli niin paljon. Mukana oleva ääni oli erittäin helppokäyttöinen ja antoi yksilöille mahdollisuuden suorittaa kiertueen omaan tahtiinsa. Vaikka muitakin osallistujia oli samaan aikaan, en kokenut kiertueen olevan liian täynnä.

Rakasti kiertuetta ... Helppo navigoida ... kauniita kuvia eikä liian tungosta! Ainoastaan alaspäin ei ollut matkatavarasäilytystä / kellohuonetta, joten useimmilla ihmisillä oli viikonloppupussit mukanaan, mikä oli hieman ärsyttävää ... Olisi mielelläni maksanut palvelusta, joten en saanut kipua takaisin kävellessä oli jo kirjautunut ulos majoituksesta

Beatles-tarinan ainoa vika on niiden markkinointi. Et saa mitään käsitystä verkkosivustolta tai mainoslehdestä siitä, kuinka hyvä tämä näyttely / museo kaikista "beatleistä". Kokemus ylittää selvästi sekä minun että kumppanini odotukset. Alkuperäisen materiaalin määrä ja sovitun laajuus ovat todella mahtavia.

Vaikka et olisikaan suurin Beatles-fani, Beatles Story on pakko nähdä Liverpoolissa vieraillessasi. Äänioppaan avulla opit kaiken, mitä sinun tulee tietää Beatlesin alkuperästä, menestyksestä ja hajoamisesta. Jokainen voi kävellä museon läpi omaan tahtiinsa. Erittäin informatiivinen ja jännittävä.