Suosittelemamme elämykset kaupungissa Lloret de Mar

Lloret de Mar: Lloret Lloret: Katamaraanipurjehdusretki grillauksen ja juomien kanssa

1. Lloret de Mar: Lloret Lloret: Katamaraanipurjehdusretki grillauksen ja juomien kanssa

Nauti täydellisestä päivästä auringossa purjehdusretkellä Costa Bravan rannikolla. Kiipeä Lloret de Marissa kauniiseen katamaraaniin ja lähde purjehtimaan. Lepää isolla verkolla keula-alueella ja tunne, että leijut meren yllä samalla kun kuuntelet musiikkia ja nautit juomaa. Kun olet purjehtinut tunnin verran ohi upeiden maisemien, kallioiden, luolien, eristäytyneiden rantojen ja kalastajakylien, vene pysähtyy rauhalliseen paikkaan. Ui pienessä lahdelmassa, leiki jättimäisellä kelluvalla patjalla tai snorklaa kauniissa vesissä. Nauti laivalla grilliruoasta, naudan hampurilaisista, marinoiduista kanakuutioista, pastasta tomaattikastikkeella, salaatista ja jälkiruoasta. Kruunaa kokemus ilmaisilla juomilla, joihin kuuluu olutta, sangriaa, virvoitusjuomia ja vettä. Palaa Lloret de Mariin musiikki kovemmalle käännettynä ja nauti tunnelmasta.

Costa Brava: Water World -vesipuisto ja valinnainen kuljetus

2. Costa Brava: Water World -vesipuisto ja valinnainen kuljetus

Vietä hauska päivä Water World Aquatic Parkissa ja tee unohtumattomia lomamuistoja. Lipullasi pääset puistoon ja tutustu sitten rauhassa. Voit myös päivittää päiväsi ja valita edestakaisen kuljetuspalvelun puistoon Calellasta, Pineda de Marista, Santa Susannasta, Malgrat de Marista, Blanesista, Lloret de Marista ja Tossa de Marista. Puistossa voit ajaa upeilla vuoristoradoilla, käydä uima-altaassa, hypätä alas eeppisiä liukumäkiä tai vain rentoutua ja nauttia auringonpaisteesta. Tarjolla on paljon tekemistä, mukaan lukien 15 ainutlaatuista ajelua, kuten X-Treme Mountain, Water Mountain ja Koskenlaskujoki, sekä aaltoallas, jossa voit rentoutua. Kun olet saanut hieman ruokahalua kaikesta tästä hauskasta, valitse puiston monista ruokapaikoista.

Lloret de Mar: Lloret Loret de Loret: Costa Brava: Kajakki- ja uintiretki

3. Lloret de Mar: Lloret Loret de Loret: Costa Brava: Kajakki- ja uintiretki

Reitti: Fenals-S'Agulla- Fenals Etäisyys: 1,5 km: 4 km Vaikeusaste: Helppo, sopii kaikille Tutustu Costa Bravaan kajakilla. Kaksoiskajakit, joissa on suuri vakaus ja helppo käsiteltävyys, ihanteellisia lapsiperheille. Ennen reitin aloittamista ohjaaja-opas antaa teknisen selityksen navigoinnista ja turvallisuudesta. Reitti kulkee pitkin kaunista rantaviivaa, jonka ansiosta pääsemme vaikeakulkuisiin osiin, ja reitin puolivälissä pysähdytään kylpemään poukamassa, jossa on kristallinkirkkaat vedet.

Lloret de Marista: Lloret de Mar: Edestakainen lautta Tossa de Mariin.

4. Lloret de Marista: Lloret de Mar: Edestakainen lautta Tossa de Mariin.

Nauti edestakaisista lauttalipuista Tossa de Mariin LLoret de Marista. Matkusta rannikkoa pitkin ja tutustu ainutlaatuiseen maisemaan, jossa on kauniita poukamia ja rantoja, jotka voi nähdä vain mereltä käsin. Lloretista lähtevä lautta vie noin 45 minuuttia Tossa de Mariin. Kun laiva saapuu Tossa de Mariin, voit poistua laivasta ja vierailla tässä vanhassa kalastajakaupungissa. Kävele tässä keskiaikaisessa kaupungissa, käy linnassa tai rentoudu rannalla, jota ympäröivät luonnolliset kalliomuodostelmat. Vaihtoehtoisesti voit jäädä laivaan ja palata heti takaisin alkuperäiseen lähtöpaikkaasi. Nauti päivästä, jonka aikana voit tutustua tähän Costa Bravan upeaan osaan. Saatavilla olevat paluuaikataulut Tossa de Marista ovat 12:30, 14:30, 14:45 ja 16:01.

Lloret de Mar: Lloret Maret: Juhlaristeily grilliruokailun ja juomien kanssa

5. Lloret de Mar: Lloret Maret: Juhlaristeily grilliruokailun ja juomien kanssa

Kiipeä kauniin katamaraanin kyytiin, ja miehistö toivottaa sinut tervetulleeksi. Kuuntele DJ:tä, kun lähdet purjehtimaan. Nauti grilliruoasta ja ui Costa Bravan kristallinkirkkaissa vesissä. Lähde purjehtimaan merelle ja laskeudu ankkuriin ihastuttavaan lahteen, jossa voit käydä uimassa noin 20 minuuttia. Pidä hauskaa kelluvilla patjoilla, trampoliinilla ja ota aurinkoa suurella verkkoalueella. Asiakkaat nauttivat lounaan, johon kuuluu pastaa, naudan hampurilaisia, marinoitua kanaa ja hedelmäcocktaileja. Syödessäsi voit lunastaa lipulla 5 lasillista ilmaista olutta, sangriaa tai virvoitusjuomia. Nauti myös rajattomasti vettä. Palaa kohti Lloret de Maria, kun musiikki kiihtyy. Tanssi, katso isäntäväen esitys ja suuntaa paluumatkalla ottamaan aurinkoa kannelle.

Puolen päivän Costa Brava -kierros Barcelonasta

6. Puolen päivän Costa Brava -kierros Barcelonasta

Tämä Barcelonasta alkava puolen päivän kierros vie sinut tutustumaan Gironan rannikkoon, joka ristittiin Costa Bravaksi 100 vuotta sitten sen rosoisen pienten poukamien, mäntymetsien ja kristallinkirkkaan veden takia. Sen upea luonnollinen kauneus näkyy useilla alueilla ja suojelualueilla, kuten Cap de Creusissa, Empordan suomailla ja Medes-saarten merisuojelualueella. Alue on myös historiallisesti ollut eri sivilisaatioiden saapumispaikka ja asutusalue. Jokainen niistä on jättänyt jälkensä, joista todisteena ovat kreikkalaiset sekä roomalaiset paikat Èmpurieksessa. Tällä puolen päivän kierroksella pääset tutustumaan Costa Bravan eteläosaan vierailemalla kahdessa kylässä, jotka edustavat rannikon syvintä olemusta. Lähde Plaça de Catalunyalta Barcelonan keskustasta klo 8.30 ja matkusta autolla Lloret de Mariin, joka on Costa Bravan tärkein turistikylä. Saapuessasi löydät itsesi keskeltä hulinaa ja vilinää. Käveleskele pitkin rantakatua nauttiaksesi rantojen näkymistä aina majesteettiselta Lloret-rannalta piilossa olevalle Sa Caletalle. Kävele pitkin kapeita katuja, jotka ovat säilyttäneet Lloretin merenkulkuhistorian tunnelman. Tutustu modernismia edustavan Iglesia de Sant Romà -kirkon arkkitehtuuriin. Kiipeä seuraavaksi Dofijetsin kyytiin ja seilaa naapurikylään, Tossa de Mariin. Ihastele tunnusomaista maisemaa risteillessäsi ja näe valtavien kallioiden rivejä, jotka meri sekä tuuli ovat muokanneet mielikuvituksellisiksi muodoiksi vuosisatojen aikana. Saavu Tossa de Mariin ja tutustu sen rantoihin, luoliin ja roomalaisiin raunioihin Villa Romana dels Ametllersissa, joka on yksi Rooman valtakunnan tärkeimmistä huviloista Tarracon alueella. Tutustu Tossan vanhaan kaupunkiin, joka on ollut listattuna taiteellishistorialliseksi monumentiksi vuodesta 1931 alkaen. Se on yksi harvoista säilyneistä keskiaikaisista linnoituskaupungeista Katalonian rannikolla. Tutustu perinteisiin tunnelmallisiin kalastajakaupunginosiin, kuten Sa Roquetaan. Nauti vapaa-ajasta lounaan merkeissä Tossassa, jossa on tarjolla Costa Bravan parhaita antimia. Sen jälkeen sinulla on aikaa vaellella kiinnostavissa kaupoissa Tossan ihastuttavilla kaduilla. Klo 15.00 suuntaat bussilla takaisin kohti Barcelonaan, jossa saavut Plaça de Catalunyalle noin klo 16.30.

Lloret de Mar: Lloret Lloret: Kajakki- ja snorklausretki Costa Bravassa

7. Lloret de Mar: Lloret Lloret: Kajakki- ja snorklausretki Costa Bravassa

Excursión en kayak en Lloret de Mar desde la Playa de Fenals. Antes de iniciar la ruta, el guía instructor realizará una explicación de técnica de navegación y seguridad. El recorrido transcurre entre pasos estrechos, canales de rocas, playas y calas de una Costa Brava auténtica. Desembarcaremos en una cala sin acceso por tierra, para practicar snorkel y descubrir la diversidad del fondo marino. El material de snorkel está incluido.

Lloret de Mar: DJ:n ja juomien kanssa.

8. Lloret de Mar: DJ:n ja juomien kanssa.

Sukellu energiseen ilmapiiriin purjeveneristeilyllä, joka on räätälöity juhlia rakastaville nuorille. Purjehdi pitkin Lloret de Marin rantaviivaa samalla kun kuuntelet laivan DJ:tä ja siemailet jopa viittä drinkkiä. Nauti pysähdyksestä kauniissa syrjäisessä lahdelmassa, jossa voit uida ja katsella auringonlaskua.Hyvinvointia. Päättäkää päivänne huikeissa tunnelmissa nousemalla tilavaan katamaraaniin Lloret de Marissa ja viettämällä hauska ilta merellä. Aseta purjeet ja risteile pitkin kuuluisaa Costa Bravaa, jonka kalliorannat ja viehättävät kodit ovat täynnä. Tutustu rauhalliseen lahteen, pulahda sen turkooseihin vesiin ja katso, miten aurinko laskee meren ylle. Lumoudu näkymistä, jotka avautuvat hämärän kultaisessa huurussa kylpevälle rannikolle, samalla kun laulat DJ:n vauhdikkaan musiikin tahdissa vertaansa vailla olevassa elämyksessä, johon sisältyvät juomat. Ota ystäväsi mukaan ja aloita juhlat samanhenkisten nuorten kanssa.

Lloret de Mar: Sukelluskokemus ei vaadi lisenssiä

9. Lloret de Mar: Sukelluskokemus ei vaadi lisenssiä

Koe laitesukelluksen taika sukeltaessasi tyynissä vesissä Lloret de Marin ympäristössä Espanjassa sinulle ja ryhmällesi määrätyn ohjaajan kanssa. Pysy veteen suljettuna ja ohjaajasi huolella, jotta voit nauttia ensimmäisistä unohtumattomista hengityksistä veden alla. Aloita teoriatunnilla ja kaikki laitteet selitetään sinulle. Mene sitten uima-altaan kaltaiselle lahdelle harjoittelemaan ensimmäistä hengitystäsi veden alla ja tutustumaan sukellusvarusteisiin. Ota lopuksi muutama askel pidemmälle ja ala hengittää vedenalaisen uinnilla lahden ulkopuolella. Astu lähelle meren elämää enintään 12 metrin syvyydessä ja tutustu vedenalaiseen maailmaan.

Sant Feliu de Guíxols: Gíxelux: Kajakki- ja snorklausretki

10. Sant Feliu de Guíxols: Gíxelux: Kajakki- ja snorklausretki

Etsikää Cala dels Fraresia, Punta de Garbía, S'Adolixia ja ympäröivää Costa Bravan aluetta melonta- ja snorklausretkellä. Ihaile piilotettuja poukamia meloessasi pitkin karua rannikkoa. Pysähdy snorklaamaan syrjäisellä Cala Vigatàn rannalla ja tarkkaile paikallisia kaloja ja villieläimiä. Aloita retki tapaamalla oppaasi, keräämällä snorklaus- ja kajakkivarusteet ja opettelemalla keskeiset turvallisuustekniikat sekä istumakajakin ohjaaminen. Sitten on aika nousta kajakkiin ja risteillä pohjoiseen tai etelään. Tutki piilotettuja poukamia, ihastele jylhiä kallioita ja tarkkaile paikallisia villieläimiä kelluessasi veden ihmeellisyyden yllä. Pidä tauko Cala Vigatàssa tai snorklaa poukaman kirkkaissa vesissä ennen kuin melot takaisin rannalle retken päätteeksi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Lloret de Mar

Parhaat aktiviteetit

Lloret de Mar: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

19 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Lloret de Mar: Koe enemmän

Näytä kaikki

Lloret de Mar: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lloret de Mar parhaat nähtävyydet?

Kohteen Lloret de Mar parhaat nähtävyydet ovat:

Lloret de Mar: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lloret de Mar? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.