Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Lombardia

Parhaat aktiviteetit

Lombardia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lombardia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lombardia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 62 321 arvosteluun

Kävimme perheeni kanssa läpi Duomon opasasiantuntijan Victorin Duomon esittelyn. Victor antaa sinulle erinomaisen esityksen tosiseikoista koko Duomon historian yhteydessä, ja se on kietoutunut omistautumiseen ja rakkauteen Duomoa ja Milanoa kohtaan. Nämä olivat 2 upeaa tuntia sellaisen henkilön kanssa, joka oli myös hyvin perillä kotoisin olevasi kaupungin historiasta ja monumenteista. Victorin esitys oli dialogi, hän vastasi kärsivällisesti kaikkiin erikoisiin kysymyksiimme. Pyhä Georg Duomon katolla teki selväksi olevansa iloinen siitä, että Duomo oli Victorin kaltaisten asiantuntijoiden joukossa. Kiitos kiertueesta, jota perheeni ja emme koskaan unohda.

Olimme 4 perheen ja 15 hengen ryhmä. Varasin ja maksoin kaiken netissä. Kaikki meni loistavasti. Aloituspisteen nainen oli erittäin ystävällinen. Jotkut meistä kävivät Uffizissa välissä. Muilla oli mahtava bussimatka lasten kanssa. Henkilökohtaisesti minusta on joskus sääli, että ääni ei vastaa kappaletta 100%. Usein se on vain sekunteja, mutta sitten olet unohtanut jotain tärkeää. Valitettavasti Gallilein talossa kävi näin. Valitettavasti emme tienneet tarkalleen missä se oli. Mutta ainakin näimme alueen. Mielellään taas

Olen iloinen, että varasin Fast-Track Milanon katedraalin ja terassien opastetun kiertueen. Tapaamispaikkamme oli erittäin helppo löytää, turvatarkastus sujui sujuvasti ja meni kirjaimellisesti sisään ilman odotusaikaa. Oppaamme oli erittäin osaava ja erittäin suloinen. Kiertueen lopussa meidät jätettiin omiin tutkimaan kattoa ja se oli kaunista! Matkallamme sinne pääsimme hissiin ja nousimme lyhyen matkan. Paluumatkalla alas menimme portaita, mutta se ei ollut niin paha kuin luulin.

Erinomainen kiertue katedraalissa. Oppaamme Linda oli uskomattoman asiantunteva ja erittäin mukaansatempaava, humoristinen ja ystävällinen. Tuomiokirkko itsessään on henkeäsalpaava, mukaan lukien katedraalin terassi. Opin kiertueelta monia mielenkiintoisia juttuja. Tämä kiertue on pakollinen ja jokaisen pennin arvoinen.

Helppoa kun liput valmiina ostettuna puhelimessa. Hissillä vaivaton mennä ylös, ei tarvitse hikoilla portaissa.