London Bridge

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

London Bridge: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa London Bridge? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

London Bridge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 4 757 arvosteluun

Varaa oppaasi kautta. Tulostetut liput pois, mutta myös ladattu sovellus. Ostimme päiväpassin, joten selvitettiin, mitä voisimme tehdä päivässä käyttämällä Passia. Käytetyt Big Bus Tours. Koko kaupungin ympyrän kiertäminen kestää vuosia. Meille kerrottiin 2 tuntia, mutta se on enemmän kuin 2 ja 1/2. Jotkut maamerkit jäivät näkemättä tieosuuksien vuoksi. Kävimme Westminster Abbeyssä. Varattu klo 15.00-15.30 St Paul'sissa. Nousin bussiin kello 1.45 ja tein paikan vasta kello 15.30. Bussi meni Abbeyn ohi 3 tai 4 kertaa, mikä oli outoa. St Paul'sista teimme varauksen klo 18 Shardissa. Suosittelen ostamaan passin ja vieraillut nähtävyydet.

Opas Jamesimme oli mahtava! Hän oli artikulatiivinen, kärsivällinen ja kykeni seuraamaan melko suurta joukkoa ihmisiä putkessa ja sen ulkopuolella! Kävely oli mukana paljon, ja jotkut ryhmän jäsenet eivät ymmärtäneet putkijärjestelmää ja miten saada lippu tai Oyster-kortti. Se oli ärsyttävää muille, mutta James oli täydellinen --- kärsivällinen ja ystävällinen. Alueet, joissa kävimme, olivat Harry Potter -fransseihin liittyviä hämärtyviä alueita. Perheemme, kuusi meistä, todella nauttinut elokuvateosten historiasta ja tosiasioista. Jopa yksi perheenjäsen, joka ei ole kovin vahva Harry Potterin rakastaja, nautti itsestään! Hyvin tehty työ!!!

Helppo, loistava tapa nähdä kaupunki, jos sinulla ei ole kauan käydä. Käytä kuulokkeita, jos sinulla ei ole opasta, opit paljon enemmän kaupungista ja voit löytää muita vierailukohteita. Bussilla toimitettua karttaa oli helppo käyttää, ja jokaiseen pysäkkiin sijoitetut työntekijät auttoivat vastaamaan kysymyksiin.

Vallan mainio ja toimiva tapa tutustua tähän miljoonakaupunkiin. Hintataso nähtävyyksien näkemiseen verrattuna ei päätä huimaa.

iloinen ja kaikki huomioiva opas. Kivoja paikkoja ja hauskoja yksityiskohtia.