Valitse päivämäärät

London Dungeon

  • Opastetut kierrokset
  • Pääsyliput
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Seikkailut
9 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

London Dungeon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa London Dungeon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

London Dungeon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 5 441 arvosteluun

Superaikaikkuna kiinni 16 tunnilla. Ei jonoja, joita vihaat niin paljon... hyvin tehty alusta loppuun ja näyttelijät ovat huippuluokkaa. Hyvästä englannin kielen taidosta huolimatta turhauttava 50 prosenttia ymmärsi sen, mikä on sääli joissain kohtauksissa, mutta kukaan ei voi tehdä asialle mitään. Jotkut olivat siellä pienten lasten kanssa, mikä on mielestäni täysin vastuutonta, lapset olivat ymmärrettävästi järkyttyneitä ja itkivät pelosta. Tässä yhteydessä en ymmärrä henkilökuntaa, miksi lapsilta ei evätä pääsyä ja vanhemmat ovat vain tyhmiä. Se oli juuri sopiva meidän 13-vuotiaallemme, ylitti välillä viileämmyyden rajan ja siirtyi hetkeksi meidän vanhempien luokse. Upeita kohtauksia ja aina jännittäviä ja järkyttäviä hetkiä. Erittäin suositeltavaa.

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Nautin todella kaikesta toiminnasta, vain niiden on vain parannettava tarjousta, koska sanoo ohittaa jono ja ei pidä paikkaansa, ja meidän täytyy tehdä linja saadaksemme ja varata lipun, on parempi, että voimme tehdä kaiken ajan sovelluksella , mutta mikä tahansa tapa on hyvä vaihtoehto ja halvempaa nähdä kaikki nähtävyydet tällä tarjouksella, kiitos paljon =D

Helppo, loistava tapa nähdä kaupunki, jos sinulla ei ole kauan käydä. Käytä kuulokkeita, jos sinulla ei ole opasta, opit paljon enemmän kaupungista ja voit löytää muita vierailukohteita. Bussilla toimitettua karttaa oli helppo käyttää, ja jokaiseen pysäkkiin sijoitetut työntekijät auttoivat vastaamaan kysymyksiin.