Tekemistä kohteessa
London Dungeon

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

London Dungeonin historia

London Dungeon on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, jossa voi tutustua kaupungin rajuun historiaan. Tässä taustatietoa Dungeonista ennen kuin vierailet itse nähtävyydellä.

 • Alkuperäinen museo

  1. Alkuperäinen museo

  London Dungeon perustettiin alun perin 1974. Aluksi se oli opettavainen museo, joka oli omistettu muun muassa Boudiccalle, Mary Tudorille sek Thomas Becketille.

 • 2. Muutokset museossa

  Museosta tuli vuosien varrella näyttelijöiden tähdittämä interaktiivinen kokemus, jonka kierrokset ja aktiviteetit saavat vierailijat viihtymään ja pelästymään.

 • Uusi sijainti

  3. Uusi sijainti

  Vuonna 2013 London Dungeon muutti etelärannalle London Eyen viereen, jolloin se laajeni ja sai uusia laitteita.

 • Interatkiivinen kokemus

  4. Interatkiivinen kokemus

  Näyttelijät johtavat kierroksia, joilla matkustetaan Lontoon ja Iso-Britannian karuun ja makaaberiin historiaan.

 • 5. Perheystävällinen nähtävyys

  Vaikka Dungeon perustuu historiallisiin tapahtumiin, on se silti koko perheelle sopiva hauska nähtävyys. Dungeon suosittelee vierailua kaikille yli kahdeksanvuotiaille.

Suunnittele vierailusi

 • Aukioloajat

  Maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai klo 10.00-17.00. Torstai klo 11.00-17.00. Lauantai ja sunnuntai klo 10.00-18.00.

 • Paljonko sisäänpääsy on?

  En almindelig voksenbillet på selve dagen koster 25,95 GBP. Hvis du booker online i forvejen, er billetterne billigere!

 • Kauanko kierros kestää?

  Kierros kestää noin 90 minuuttia, joka ei kuitenkaan sisällä jonotusaikaa. Varaa tarpeeksi aikaa vaikka olisitkin varannut kierroksen etukäteen.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai klo 10.00-17.00. Torstai klo 11.00-17.00. Lauantai ja sunnuntai klo 10.00-18.00.
 • Hinta
  Aikuisen sisäänpääsy on 25,95 puntaa. Liput voi kuitenkin hankkia verkosta etukäteen edullisempaan hintaan!
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas ei ole pakollinen, mutta katsasta kierrostarjouksemme sekä ohita jono -kierroksemme!
 • Kuinka päästä perille
  The London Dungeon sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä asemasta.
 • Lisävinkkejä

  • London Dungeonissa ei ole tavaransäilytystä matkatavaroille tai vaunuille.

  • Aktiviteetti ei sovellu epileptikoille tai henkilöille, jotka eivät voi kiivetä portaita.

London Dungeon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa London Dungeon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

London Dungeon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 4 296 arvosteluun

Wikipedian tahto oli uskomatonta !!! Hänen kaltaiset ihmiset tekevät näistä kokemuksista fantastisia! Hänen tietonsa olivat ilmiömäisiä ja hänen aurinkoinen tilanne ja anekdootit tekivät erittäin kylmän matkan, joka oli paljon nautinnollisempi. Tarvitseeko ylennys! Koulutetaan joitain muita oppaita parhaasta tavasta tiedottaa ja kouluttaa Lontoon historiasta. Bussin oppaat ovat virkistävä muutos ennalta tallennettuun kappaleeseen, mutta niiden laatu vaihtelee voimakkaasti. Sanomalla, että itse bussimatkat ovat hienoja, kätevillä paikoilla ja paljon pysähtyneitä. Bussit olivat aika kiireisiä, mutta korkea taajuus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa kauan.

Näkemisen arvoinen

Kuljettajan perehdyttäminen olisi tärkeää tämmöisessä ammatissa. Kohdallamme kuljettaja eksyi reitiltä, rikkoi auton U-käännöstä tehdessä olimme keskellä ei mitään mutta emme tienneet mitä tapahtuu, koska tulee apua, hakeeko meidät joku niin lähdimme kävelemään sinne mistä olimme tulleet ja löysimmekin maamerkin että paikallistettiin missä olimme ja jatkoimme matkaa kävellen. Sinänsä harmi 24h lippua olisi ollut vielä vajaa pari tuntia jäljellä mutta siihen hätään emme heti löytäneet uutta bussia mihin hypätä niin kaikkea ei nähty mitä olisi voinut koko rahalla nähdä.

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.

Helppo, loistava tapa nähdä kaupunki, jos sinulla ei ole kauan käydä. Käytä kuulokkeita, jos sinulla ei ole opasta, opit paljon enemmän kaupungista ja voit löytää muita vierailukohteita. Bussilla toimitettua karttaa oli helppo käyttää, ja jokaiseen pysäkkiin sijoitetut työntekijät auttoivat vastaamaan kysymyksiin.

Vallan mainio ja toimiva tapa tutustua tähän miljoonakaupunkiin. Hintataso nähtävyyksien näkemiseen verrattuna ei päätä huimaa.