Valitse päivämäärät

London Dungeon

8 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

London Dungeon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa London Dungeon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

London Dungeon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 321 arvosteluun

Superaikaikkuna kiinni 16 tunnilla. Ei jonoja, joita vihaat niin paljon... hyvin tehty alusta loppuun ja näyttelijät ovat huippuluokkaa. Hyvästä englannin kielen taidosta huolimatta turhauttava 50 prosenttia ymmärsi sen, mikä on sääli joissain kohtauksissa, mutta kukaan ei voi tehdä asialle mitään. Jotkut olivat siellä pienten lasten kanssa, mikä on mielestäni täysin vastuutonta, lapset olivat ymmärrettävästi järkyttyneitä ja itkivät pelosta. Tässä yhteydessä en ymmärrä henkilökuntaa, miksi lapsilta ei evätä pääsyä ja vanhemmat ovat vain tyhmiä. Se oli juuri sopiva meidän 13-vuotiaallemme, ylitti välillä viileämmyyden rajan ja siirtyi hetkeksi meidän vanhempien luokse. Upeita kohtauksia ja aina jännittäviä ja järkyttäviä hetkiä. Erittäin suositeltavaa.

Nautin todella kaikesta toiminnasta, vain niiden on vain parannettava tarjousta, koska sanoo ohittaa jono ja ei pidä paikkaansa, ja meidän täytyy tehdä linja saadaksemme ja varata lipun, on parempi, että voimme tehdä kaiken ajan sovelluksella , mutta mikä tahansa tapa on hyvä vaihtoehto ja halvempaa nähdä kaikki nähtävyydet tällä tarjouksella, kiitos paljon =D

Helppo, loistava tapa nähdä kaupunki, jos sinulla ei ole kauan käydä. Käytä kuulokkeita, jos sinulla ei ole opasta, opit paljon enemmän kaupungista ja voit löytää muita vierailukohteita. Bussilla toimitettua karttaa oli helppo käyttää, ja jokaiseen pysäkkiin sijoitetut työntekijät auttoivat vastaamaan kysymyksiin.

Erittäin hyvä yhdistelmä tarinaa, kauhua ja showta. Hienot näyttelijät ja esiintyjät ja erittäin hyvin järjestetty spektaakkeli. Vahva suositus niille, jotka eivät pelkää. Niille, jotka ovat peloissaan, pitäisi sanoa: älä pelkää tai panikoi. Olet turvallisissa käsissä.

Vallan mainio ja toimiva tapa tutustua tähän miljoonakaupunkiin. Hintataso nähtävyyksien näkemiseen verrattuna ei päätä huimaa.