London Dungeon

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Aukioloajat

  Maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai klo 10.00-17.00. Torstai klo 11.00-17.00. Lauantai ja sunnuntai klo 10.00-18.00.

 • Paljonko sisäänpääsy on?

  En almindelig voksenbillet på selve dagen koster 25,95 GBP. Hvis du booker online i forvejen, er billetterne billigere!

 • Kauanko kierros kestää?

  Kierros kestää noin 90 minuuttia, joka ei kuitenkaan sisällä jonotusaikaa. Varaa tarpeeksi aikaa vaikka olisitkin varannut kierroksen etukäteen.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai klo 10.00-17.00. Torstai klo 11.00-17.00. Lauantai ja sunnuntai klo 10.00-18.00.
 • Hinta
  Aikuisen sisäänpääsy on 25,95 puntaa. Liput voi kuitenkin hankkia verkosta etukäteen edullisempaan hintaan!
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas ei ole pakollinen, mutta katsasta kierrostarjouksemme sekä ohita jono -kierroksemme!
 • Kuinka päästä perille
  The London Dungeon sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä asemasta.
 • Lisävinkkejä

  • London Dungeonissa ei ole tavaransäilytystä matkatavaroille tai vaunuille.

  • Aktiviteetti ei sovellu epileptikoille tai henkilöille, jotka eivät voi kiivetä portaita.

London Dungeon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa London Dungeon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

London Dungeon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 4 492 arvosteluun

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Näkemisen arvoinen

Kuljettajan perehdyttäminen olisi tärkeää tämmöisessä ammatissa. Kohdallamme kuljettaja eksyi reitiltä, rikkoi auton U-käännöstä tehdessä olimme keskellä ei mitään mutta emme tienneet mitä tapahtuu, koska tulee apua, hakeeko meidät joku niin lähdimme kävelemään sinne mistä olimme tulleet ja löysimmekin maamerkin että paikallistettiin missä olimme ja jatkoimme matkaa kävellen. Sinänsä harmi 24h lippua olisi ollut vielä vajaa pari tuntia jäljellä mutta siihen hätään emme heti löytäneet uutta bussia mihin hypätä niin kaikkea ei nähty mitä olisi voinut koko rahalla nähdä.

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.

Helppo, loistava tapa nähdä kaupunki, jos sinulla ei ole kauan käydä. Käytä kuulokkeita, jos sinulla ei ole opasta, opit paljon enemmän kaupungista ja voit löytää muita vierailukohteita. Bussilla toimitettua karttaa oli helppo käyttää, ja jokaiseen pysäkkiin sijoitetut työntekijät auttoivat vastaamaan kysymyksiin.

Vallan mainio ja toimiva tapa tutustua tähän miljoonakaupunkiin. Hintataso nähtävyyksien näkemiseen verrattuna ei päätä huimaa.