London Eye

Koe Euroopan korkein maailmanpyörä. Ihaile näkymiä 135 korkeudesta Thamesin yli.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Milloin London Eyella kannattaa vierailla?

  Tarkasta säätiedotus ennen kuin varaat lippusi. Valitse vierailullesi mahdollisimmat vähäsumuinen päivä. Mikäli sinun ei ole pakko nähdä kaikkia nähtävyyksiä, maailmanpyörä on upea kokemus myös iltaisin!
  Lipputoimisto aukeaa tavallisesti klo 9.30 ja ensimmäinen maailmanpyöränkierros alkaa klo 10.00. Sulkemisajat vaihtelevat kauden mukaan. Tarkasta tarkat lisätiedot osoitteesta londoneye.com!

 • Kuinka pitkään kierros kestää?

  Yksi täysi kierros kestää puoli tuntia.

 • Kuinka pääsen London Eyelle?

  London Eye sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Embankmentin metroasemalta sekä Waterloon ja Charing Crossin metro- sekä maanpäällisasemilta. Pääset perille myös busseilla 77, 211 ja 381.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Lipputoimisto aukeaa yleensä klo 9.30 ja ensimmäinen matka alkaa klo 10.00. Sulkemisaika vaihtelee.
 • Hinta
  Aikuisten lippu alkaen 29,95 puntaa. Voit löytää alennuksia varatessasi lipun verkossa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  London Eye kannattaa ottaa osaksi Lontoon kierrosta! Katsasta suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  London Eye sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä useista metro- sekä bussipysäkeistä.
 • Lisävinkkejä

  • Saatavilla on myös päivä ja yö -paketteja, jolla voit nähdä kaksi eri näkymää kaupungista!

  • London Eyella on turvatarkastus.

London Eye: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa London Eye? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

London Eye : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 14 065 arvosteluun

Mieheni, 12-vuotias poika ja minä nautimme todella tästä yökiertueesta. Se antoi meille jotain hauskaa tekemistä illalla, joka ei vaatinut enää kävelyä - hieno tauko jaloille! Opas oli erinomainen ja erittäin informatiivinen. Opimme paljon. Istuimme ulkoilmabussin yläosassa, mikä oli hauskaa. Suosittelen niputtamista, koska kiertueen puolivälissä oli kylmä. Suosittelisin tätä kiertuetta viihdyttävänä ja turvallisena tapana nähdä kaupunki ja valot yöllä.

Tapaamispaikka linja-autoon oli helppo löytää; bussi saapui aikaisin. Opas oli erittäin ystävällinen ja melko hauska. Nautimme kiertueesta valtavasti ja opimme Lontoosta monia asioita, joita emme olleet tienneet. Ota tämä kiertue; et tule katumaan sitä! * Saavuimme aikaisin, kuten muut ovat ehdottaneet, jotta voisimme istua ylhäällä katetun alueen alla. Olimme iloisia, että teimme, koska se oli erittäin kylmä yö.

Kaunis yökierros. Pukeudu lämpimästi näinä päivinä, jos istut yläosassa. Muiden suosituksen ansiosta saavuin kello 7:15 ja menin huipulle takana - ehdottomasti parhaat paikat. Kiertueen alkamista odotellessa keskustelimme muiden kanssa ja jaoimme tähänastiset kokemuksemme Lontoossa ja sen alueella. Hienoa aikaa.

Helppo tapa hankkia lippu London Eye:lle. Jono kulki nopeasti ja kyytiin pääsi lippuun kirjoitettua aikaa aikaisemmin. Alueella liikkuu paljon ihmisiä, joten kannattaa olla ajoissa paikalla.

Very Good!! Super guide Fiona!! A lot of detailed information for Harry Potter fans and also some interesting things about history of London. Well worth spent pounds, great work!