Valitse päivämäärät

London Eye

Koe Euroopan korkein maailmanpyörä. Ihaile näkymiä 135 korkeudesta Thamesin yli.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Päiväretket
68 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 68

London Eye: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa London Eye? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

London Eye : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 17 704 arvosteluun

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

todella käytännöllisiä nämä skip-the-line -liput! hieman kalliimpi kuin peruslippu (jo kallista), mutta sillä vältetään tuntien jonotus! Erittäin kaunis 360° näkymä Lontooseen, tuskin havaittavissa oleva liike, jonka avulla voit ottaa kuvia... Mielestäni on kannattavampaa tehdä tämä kiertue sen jälkeen, kun olen jo vieraillut Lontoossa, jotta pystyisi tunnistamaan huipulla olevat monumentit/alueet .

Hieno kokemus. Fast track kannattaa, koska se säästää paljon aikaa jonossa. London Eyen kiire on valtava, mutta sujuva prosessi ennen gondoliin nousua ja henkeäsalpaavat näkymät korvaavat lyhyen odotusajan. Alkuperäiset pelkomme London Eye:n nähdessä hävisivät heti, kun astuimme gondoliin. Ei huojuntaa, vaikka gondoli pysähtyi hetkeksi. Kaikki tekee erittäin turvallisen vaikutelman. Suosittelemme!

Guide was great! He knows a lot and made us laugh. Extra points of knowing Finnish words :) Lights was beautiful in London by night!

Sisään pääsi 10 minuutissa. Suosittelen kaikille jotka eivät nauti jonottamisesta.