Valitse päivämäärät

London Eye

Koe Euroopan korkein maailmanpyörä. Ihaile näkymiä 135 korkeudesta Thamesin yli.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Päiväretket
75 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

London Eye: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa London Eye? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

London Eye : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 36 551 arvosteluun

Todella upea kiertue, joka näyttää erilaisia kuvauspaikkoja Lontoossa sekä paikkoja, jotka itse asiassa toimivat inspiraationa kirjoille ja elokuville. Näyttelyn tähti oli epäilemättä matkaoppaamme Tom. Erittäin asiantunteva, hauska ja uskomattoman innostunut kaveri. Jos olet Potter-pää, ota ehdottomasti tämä kiertue, et tule pettymään. Ja älä unohda varata käteistä, nämä oppaat todella ansaitsevat mukavan vinkin heidän tekemisistään.

Maksoimme nopeasta radasta ja olimme tyytyväisiä, että teimme jäätymisen. Olin huolissani kyydistä, koska inhosin korkeuksia ja pieniä tiloja, mutta se on suuri tila ja olet kiireinen katselemassa ulos koko ajan etkä myöskään tunne sen liikkuvan. Kävin mieheni ja kaksivuotiaan kanssa, joka myös onneksi rakasti kokemusta. Suosittelisin tätä lämpimästi.

Erinomainen Lontoon kiertue Harry Potterin seikkailujen kautta! opas oli erinomainen ja tunsi aiheensa täydellisesti! hän tiesi myös kuinka tehdä kyydistä interaktiivinen kaiken ikäisille ja täynnä huumoria! Meillä oli hauskaa perheen kanssa ja suosittelen sitä lämpimästi!

Oppaamme on välittävä nainen. Hän jakaa Harry Potter -kulttuurinsa, mutta myös tietonsa pääkaupungista suurella intohimolla. Olimme 8 hengen ryhmä, joten vierailu oli erittäin miellyttävä ja tunsimme olomme "etuoikeutetuksi".

Opas kertoi hyvin tarinaa ja kierroksella näki kaupunkia sekä Harry Potterin kuvaus paikkoja. Oppaamme Hannah kertoi hyvin tarinaa ja otti myös yleisön mukaan.