Tekemistä kohteessa
London Eye

Koe Euroopan korkein maailmanpyörä. Ihaile näkymiä 135 korkeudesta Thamesin yli.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi nähtävyyttä, jotka voi nähdä London Eyelta

London Eye -maailmanpyörän oli alunperin tarkoitus olla tilapäinen rakennelma, joka juhlisti vuosituhannen vaihdosta. Nykyään se on yksi Lontoon rakastetuimmista nähtävyyksistä. Tässä viisi nähtävyyttä, jotka voit nähdä maailmanpyörässä 135 metrin korkeudesta!

Suunnittele vierailusi

 • Milloin London Eyella kannattaa vierailla?

  Tarkasta säätiedotus ennen kuin varaat lippusi. Valitse vierailullesi mahdollisimmat vähäsumuinen päivä. Mikäli sinun ei ole pakko nähdä kaikkia nähtävyyksiä, maailmanpyörä on upea kokemus myös iltaisin!
  Lipputoimisto aukeaa tavallisesti klo 9.30 ja ensimmäinen maailmanpyöränkierros alkaa klo 10.00. Sulkemisajat vaihtelevat kauden mukaan. Tarkasta tarkat lisätiedot osoitteesta londoneye.com!

 • Kuinka pitkään kierros kestää?

  Yksi täysi kierros kestää puoli tuntia.

 • Kuinka pääsen London Eyelle?

  London Eye sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Embankmentin metroasemalta sekä Waterloon ja Charing Crossin metro- sekä maanpäällisasemilta. Pääset perille myös busseilla 77, 211 ja 381.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Lipputoimisto aukeaa yleensä klo 9.30 ja ensimmäinen matka alkaa klo 10.00. Sulkemisaika vaihtelee.
 • Hinta
  Aikuisten lippu alkaen 29,95 puntaa. Voit löytää alennuksia varatessasi lipun verkossa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  London Eye kannattaa ottaa osaksi Lontoon kierrosta! Katsasta suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  London Eye sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä useista metro- sekä bussipysäkeistä.
 • Lisävinkkejä

  • Saatavilla on myös päivä ja yö -paketteja, jolla voit nähdä kaksi eri näkymää kaupungista!

  • London Eyella on turvatarkastus.

London Eye: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa London Eye? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

London Eye : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 11 438 arvosteluun

Nautimme siitä kovasti! Ostimme vakiopassin kello 11:15 ja onneksi linja ei ollut pitkä ja nopea. Siihen mennessä, kun pääsemme pois, linja oli isä köysien ulkopuolella aina takaisin kioskialueelle. Uskon, että mitä myöhemmin aikataulu, sitä pidempi linja on, sitä parempi saada nopeutta. Ehdottomasti Lontooseen tulevan kokemuksen arvoinen!

Lontoon Big Bus Hop off Hop kiertoajelulla oli erinomainen ja on hieno tapa nähdä lukuisia nähtävyyksiä Lontoon ympäristössä! Siellä on neljä linjaa, jotka kulkevat säännöllisesti, ja bussikierroksen vetäjät olivat erittäin avuliaita ja ammattitaitoisia. Lisäksi on olemassa live-kommentteja sekä tallennettu lukuisilla kielillä.

Helppo, loistava tapa nähdä kaupunki, jos sinulla ei ole kauan käydä. Käytä kuulokkeita, jos sinulla ei ole opasta, opit paljon enemmän kaupungista ja voit löytää muita vierailukohteita. Bussilla toimitettua karttaa oli helppo käyttää, ja jokaiseen pysäkkiin sijoitetut työntekijät auttoivat vastaamaan kysymyksiin.

Kiinnostava elämys ja upeat maisemat. Vaikka ensin jännitti korkealle nouseminen, niin cabiinissa oli hyvin turvallista eikä korkeus pelottanut yhtään. Suosittelen lämpimästi tätä kokemusta kaikille. Pisteenä i:n päälle tämän jälkeen lippuun kuuluu 4D esitys, joka oli aivan ihastuttava!

Huikea elämys, näet koko Lontoon eikä kiirettä ole!