Lontoo
2 päivää

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Opas Peterille kiitos! Kertoi erittäin laajasti, monipuolisesti ja mielenkiintoisesti asioista. Ja englanninkieli oli selkeä, niin että ulkomaalainenkin ymmärsi. Kuski Nicholas ajoi turvallisesti ja tasaisesti. Ainoa miinus että aikaa olisi saanut olla enemmän Windsorissa ja Oxfordissa mutta muuten retki oli erittäin hyvä, suosittelen. Kaikki toimi kuten pitikin.

Hyvä kokonaisuus jossa voi nähdä paljon yhden päivän aikana. Toki aikaa tutustumiseen per kohde on rajallisemmin. Kaiken tärkeimmän ehtii kuitenkin hyvin näkemään. Ryhmän koko yllätti, olikin 50 henkilöä, pienempi määrä parantaisi viihtyvyyttä. Opas James oli todella asiantunteva. Päivän anti erinomainen.

Kiva retki, vaikka välillä satoikin vettä. Mukava, innostunut ja paljon tietävä opas Toby. Vähän kiireessä kaikki paikat tuli nähtyä, joten kaksi kohdetta per päivä olisi varmaan hyvä vaihtoehto. Ensikertalaiselle kaiken kaikkiaan onnisunut retki.

Exceeded all the expectations! Great experience and lots of interesting little facts about the movies and books. Tour suited both Harry Pottet fans and those who are not the biggest fans of the franchaise. Our guide Anton was also amazing.

Vierailu Oxfordissa yllätti positiivisesti. Opas kertoi mielenkiintoisia tarinoita rakennuksista ja alueesta. Lopuksi ehti hyvin kierrellä ennen Harry Potter studiota joka oli kyllä huikea kokemus! Paljon tehtävää ja nähtävää.