Valitse päivämäärät
Lontoo

Äänioppaat

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Äänioppaat

Äänioppaat: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 18 283 arvosteluun

Varaus toimi erittäin hyvin, helposti tunnistettavissa oleva linnan henkilökunta ohjasi meidät paikkaan, jossa vaihdettiin kuponkimme lipuiksi. Sää oli aurinkoinen ja 20 astetta, mukana tulleet itseopastetut äänisetit olivat erittäin hyödyllisiä ja kaiken kaikkiaan se oli täysin nautinnollinen kokemus. Kuningatar oli tuolloin kotona lepäämässä juhlavuoden jälkeen, mutta ei nähnyt häntä tai muita merkittäviä henkilöitä vierailun aikana.

Kaikki sujui sujuvasti, ei pitkiä jonoja eikä tungosta. Saatiin kiertää ihan rauhassa omaan tahtiin. Upea kokemus suomalaiselle. Paikalle oli helppo löytää, Stadiumin näkee hyvin metrolta. Ystävällinen henkilökunta, joka oli valmiina auttamaan. Upea fiilis, kun Stadium oli tyhjä.

Oli hienoa kokea Lontoo veneestä ja nauttia oppaamme erittäin viihdyttävistä ja informatiivisista kuvauksista ja anekdooteista. (Se ei ollut "ääniopas" - se oli live ja siksi sillä oli myös erittäin viihdyttävä luonne - tietysti vain englanniksi)

Helppo varata, tarpeeksi tilaa sekä ylös / ulos ja alas / veneen sisällä, erinomainen opas ja mukava kävellä Greenwichin puistossa.

Opas oli erittäin mukava ja kommentoi kiertuetaan erittäin monipuolisesti.