Valitse päivämäärät
Lontoo

Alennukset ja kylkiäiset

Alennukset ja kylkiäiset: Suosikit / Lontoo

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Alennukset ja kylkiäiset

Alennukset ja kylkiäiset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.8 / 5

perustuen 547 arvosteluun

Palatsin puutarhat ovat kauniita, mutta niihin ja laajempaan puistoon pääsee ilmaiseksi. Palatsissa on pääasiassa kuvia perheestä, mutta huoneet ovat tyhjiä. Toivoin näkeväni huonekaluja jne. Palatsin sisällä sijaitsevan lahjatavaraliikkeen kahvila adyacente on mukava ja siellä on herkullinen kakku ja tee, joka on edullinen. Paviljonki, johon pääsee puutarhan kautta, vaatii varauksen, jotta voit viettää laadukkaamman teehetken leivonnaisten kanssa.

Ääniopas on saatavilla QR-koodin kautta sisäänkäynnillä, vaikka se ei ollut välttämätöntä, nautimme vierailustamme palatsissa ilman sitä. Tauluilla ja palatsin henkilökunnalta on paljon tietoa. Älä unohda vierailla upotetussa puutarhassa ja prinsessa Diana -patsaassa. Talo on sisustettu yksinkertaisesti palatsia varten, mutta sillä on erittäin mielenkiintoinen historia.

Piti äitini yllätyksenä, me itse asiassa rakastimme sitä - minua enemmän kuin luulin. Tämän maan kuninkaallisen historian näkeminen oli lumoavaa, ja palatsin sisällä olevat yksityiskohdat olivat uskomattomia ja niitä oli ilo katsella. Kaunis ilmapiiri, henkilökunta oli myös erittäin ystävällistä. No hintansa arvoinen

Pitkä matka 2'30, mutta rauhallinen ja he jättävät sinut Victorian linja-autoasemalle

Kuljetus lentokentältä London Cityyn oli erittäin miellyttävä.