Lontoo Audio-oppaat

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Muut elämykset
  • Päiväretket
50 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Lontoo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lontoo parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo ovat

Stonehenge

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 18 283 arvosteluun

Kohtauspaikka oli helppo löytää, bussi lähti ajoissa, 2 tunnin matka oli sujuvaa ja mukavaa. Järjestäjä antoi äänioppaan ja rannekkeen. Tämän avulla voit mennä suoraan sukkulabussille ilman jonotusta. Kiviä pääsee yllättävän lähelle, niihin ei voi vain koskea. Alue soveltuu erittäin hyvin piknikille. Vierailukeskuksessa voit istua mukavasti ja mennä näyttelyyn. 2 tunnin oleskelu on enemmän kuin tarpeeksi, voit katsella kaikkea mukavasti ilman stressiä ja sitten sinun ei tarvitse odottaa kauan bussin lähtöä. Vain 2 tunnin edestakainen matka ei ole mahdollinen ainakaan arkisin ruuhkaliikenteessä. Meillä meni yli 3 tuntia taaksepäin. Kaiken kaikkiaan se oli erittäin mukava ja miellyttävä matka ja ehdottomasti rahan arvoinen.

Get your guide-appin kautta varatut e-liput nopeuttivat sisäänpääsyä. E-lippu vaihdettiin paperilippuun jonka jälkeen jonotus turvatarkastukseen. Päivä oli torstai ja näimme vahdinvaihdon vaikka joissain tiedoissa sanotaan että se on vain tiettyinä päivinä. St.Georgen kappeliin kannattaa mennä heti kun tulee alueelle. Siellä ei saa valokuvata. Uudella Elizabeth-linjalla pääsee Paddingtonista Sloughiin jossa vaihto Windsorin junaan. Muista käyttää lähimaksukorttia automaatissa Windsorin asemalla ennen poistumista. Linna on ihan aseman vieressä. Windsorin linna on vierailemisen arvoinen paikka. Etenkin St.Georgen kappeli on kaunis ja kuningatar Elisabethin hautapaikka yksinkertaisen vaikuttava.

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Loistava idea aikaisen aamulennon jälkeen. Otimme kaivatut päiväunet bussissa. Bussimatka Stonhengeen sujui sujuvasti. Simon (bussinkuljettaja, tämä oli hänen ensimmäinen kiertueensa) osoitti joitain maamerkkejä ja nähtävyyksiä nousun aikana. Saapuessamme meillä oli runsaasti aikaa ottaa upeita kuvia. Linja-autonkuljettaja odotti 30 lisäminuuttia, jotta hän lähti odottamaan vierasta, jonka luulin olevan ylivoimainen.

Upeat näkymät joen varrelle. Yksi molempiin suuntiin mennyt vitsaus oli ällöttävä kommentointi ja sitten naff-yritys saada sinut heittämään rahaa samppanjaämpäriin kommenteista, joita emme pyytäneet tai halunneet. Olen Bermondsey-poika ja tiedän näkyvistä maamerkeistä paljon enemmän kuin chummy. Molemmat suunnat käyttävät tätä "Olen vain miehistön jäsen, teen tämän vapaaehtoisesti blaa blaa blaa"