Hop-on hop-off -kierros

Lontoo: Avokattoinen Big Bus hop-on hop-off -kiertoajelu

Aktiviteetin tarjoaja: Big Bus Tours - London

Lontoo: Avokattoinen Big Bus hop-on hop-off -kiertoajelu

Aktiviteetin tarjoaja: Big Bus Tours - London

alkaen 43,65 € per henkilö

Tutustu Lontoon ikonisiin kohteisiin hop-on-hop-off-kiertoajelulla. Valitse 24, 48 tai 72 tunnin lippu ja kierros omaan tahtiisi. Risteile Thames-joen ympäri ja ihaile näkymiä.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 1 - 3 päivää
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Kuljettaja
Sisältää audio-oppaan
englanti, ranska, espanja, saksa, italia
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Koko kuvaus

Tutustu Lontoon tarjontaan Englannin pääkaupungin hop-on hop-off -kiertueella. Ohita ikoniset maamerkit, kuten Buckinghamin palatsi, London Eye ja Big Ben, ja laivalla on äänikommentteja. Valitse valikoimasta lippuja ja reittejä. Voit myös tutustua Lontooseen kävellen elävän oppaan avulla. Valittavana on 3 päivittäistä kävelykierrosta (sisältyy Premium- ja Deluxe-lippuihin). Kävelykierrokset kestävät noin 1,5-2 tuntia. Vartijan kävelykierroksen vaihto – klo 10 – pysäkki 7 (Trafalgar Square) Lontoon kaupunki menneisyydestä nykypäivään – klo 13 – pysäkki 15 (St Paulin katedraali) Viiltäjä Jack – klo 16 – Pysäkki 17 (Lontoon torni) Klassinen lippu Hop-on, hop-off 1 päivä (24 tuntia lunastushetkestä) Yhden joen risteily Tower of Londonin ja Westminsterin välillä – kumpaankin suuntaan Valittavana 3 live-opastettua kävelykierrosta Premium-lippu Hop-on, hop-off 2 päivää (48 tuntia lunastushetkestä) Yhden joen risteily Tower of Londonin ja Westminsterin välillä – kumpaankin suuntaan Panoraama iltakierros Valittavana 3 live-opastettua kävelykierrosta Deluxe-lippu Hop-on, hop-off 3 päivää (72 tuntia lunastushetkestä) Yhden joen risteily Tower of Londonin ja Westminsterin välillä – kumpaankin suuntaan Panoraama iltakierros Valittavana 3 live-opastettua kävelykierrosta Tutustu Lontooseen 3 erityisesti suunnitellulla reitillä, jotka kattavat yli 45 pysäkkiä: Punainen reitti Punainen reitti vie historiallisen Lontoon parhaat puolet mukaan lukien Big Ben, London Eye ja St Paulin katedraali. Taajuus: n. 10-20 minuutin välein. Sininen reitti Blue Route on kattava reitti, joka kattaa koko Lontoon keskustan Kensingtonin palatsista lännessä Lontoon Toweriin idässä. Pysähdyksiin kuuluvat Harrods, South Kensington Museums ja Madame Tussauds. Taajuus: n. 10-20 minuutin välein. Vihreä reitti Green Route yhdistää kauniin, uudistuneen St Pancrasin ja King's Crossin alueen Covent Gardenin hälinään, joka kulkee matkalla Bloomsburyn läpi. Lähtöaika on 20 minuutin välein. Jokiristeily Classic-, Premium- ja Deluxe-liput sisältävät jokiristeilyn Tower of Londonista Westminsteriin kumpaankin suuntaan. Jokiristeily sisältää live-kommentit 8 kielellä. Katso Lontoon suosituimmat nähtävyydet Thamesin varrella, kuten Tower Bridge, HMS Belfast, Shakespeare's Globe ja Tate Modern. Jokiristeilyn lähtöajat ovat noin 45 minuutin välein. Panoraama iltakierros Panoraamailtakierros sisältyy Premium & Premium Plus -lipputyyppeihin. Tutustu Lontoon taikuuteen, kun kaupunki valaistuu illalla. Hyppää yhden kierroksen panoraamakierrokselle Lontoon tärkeimpien maamerkkien ohi, kun aurinko alkaa laskea. Kiertue lähtee päivittäin klo 18.00 The London Eyen bussipysäkiltä 12.

Sisältää
 • Hop-on hop-off -kiertoajelu bussilla 24 tuntia (Classic), 48 tuntia (Premium) tai 72 tuntia (Deluxe)
 • Thames-joen risteily
 • Iltakierros (sisältyy Premium- tai Deluxe-lippuihin)
 • Valittavana 3 live-opastettua kävelykierrosta (sisältyy Classic-, Premium- tai Deluxe-lippuihin)
 • Ääniopas 5 kielellä
 • Wi-Fi laivalla
 • Sisäänpääsy Lontoon nähtävyyksiin

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,1 /5

perustuen 1625 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,3/5
 • Kuljetus
  4/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,9/5
 • Turvallisuus
  4,3/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Lue lisää

17. lokakuuta 2021

Varsinainen reitti sen lisäksi, että ei nähnyt Buckinghamin palatsin etuosaa, oli hyvä. Se, mikä todella petti koko kokemuksen, oli kuulokkeiden kommentti. Ryhmämme piti tätä lapsellista ja informatiivisena millään konkreettisella tavalla. Tätä kiertuetta parannettaisiin huomattavasti, jos siellä olisi jatkuva kommentointi kaikista ohittamistamme kohteista ja kiinnostavista paikoista. Hylkää tietokilpailu ja mieletön pilailu. Ketään ei kiinnosta.

Lue lisää

26. syyskuuta 2021

Wikipedian tahto oli uskomatonta !!! Hänen kaltaiset ihmiset tekevät näistä kokemuksista fantastisia! Hänen tietonsa olivat ilmiömäisiä ja hänen aurinkoinen tilanne ja anekdootit tekivät erittäin kylmän matkan, joka oli paljon nautinnollisempi. Tarvitseeko ylennys! Koulutetaan joitain muita oppaita parhaasta tavasta tiedottaa ja kouluttaa Lontoon historiasta. Bussin oppaat ovat virkistävä muutos ennalta tallennettuun kappaleeseen, mutta niiden laatu vaihtelee voimakkaasti. Sanomalla, että itse bussimatkat ovat hienoja, kätevillä paikoilla ja paljon pysähtyneitä. Bussit olivat aika kiireisiä, mutta korkea taajuus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa kauan.

Lue lisää

18. tammikuuta 2020

Tuotteen tunnus: 5089