Hop-on hop-off -kierros

Lontoo: Big Bus Open-Top Hop-on Hop-off -kiertoajelu

Aktiviteetin tarjoaja: Big Bus Tours - London

Lontoo: Big Bus Open-Top Hop-on Hop-off -kiertoajelu

Aktiviteetin tarjoaja: Big Bus Tours - London

alkaen 42,69 € per henkilö

Tutustu Lontoon ikonisiin kohteisiin hop-on-hop-off-kiertoajelulla. Valitse 24, 48 tai 72 tunnin lippu ja kierros omaan tahtiisi. Risteile Thames-joen ympäri ja ihaile näkymiä.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 1 - 3 päivää
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Sisältää audio-oppaan
espanja, englanti, ranska, saksa, italia
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Koko kuvaus
Tutustu Lontoon tarjontaan hop-on hop-off -kierroksella Englannin pääkaupungissa. Ohita ikoniset maamerkit, kuten Buckinghamin palatsi, London Eye ja Big Ben, ja kuulet äänikommentteja junassa. Valitse 24 tunnin (Classic), 48 tunnin (Premium) tai 72 tunnin (Deluxe) lippu, jolla voit tutustua kaupunkiin vapaasti. Voit myös tutustua Lontooseen kävellen elävän oppaan johdolla, ja voit valita 3 päivittäistä kävelykierrosta (sisältyy Premium- ja Deluxe-lippuihin). Kävelykierrokset kestävät noin 1,5-2 tuntia. Tutustu Lontooseen 3 erityisesti suunnitellulla reitillä, jotka kattavat yli 45 pysähdyspaikkaa: Punainen reitti Punaisella reitillä tutustutaan Lontoon historian parhaimpiin nähtävyyksiin, kuten Big Beniin, London Eyeen ja St Paulin katedraaliin. Sininen reitti Sininen reitti on kattava reitti, joka kattaa koko Lontoon keskustan Kensingtonin palatsista lännessä Tower of Londoniin idässä. Pysähdyspaikkoja ovat muun muassa Harrods, South Kensingtonin museot ja Madame Tussauds. Vihreä reitti Vihreä reitti yhdistää St Pancrasin ja King's Crossin kauniin, uudistetun alueen Covent Gardenin vilskeeseen ja kulkee matkan varrella Bloomsburyn läpi. Jokiristeily Classic-, Premium- ja Deluxe-lippuihin sisältyy jokiristeily Tower of Londonista Westminsteriin kumpaankin suuntaan. Jokiristeilyyn sisältyy suora selostus 8 kielellä. Tutustu Lontoon tärkeimpiin nähtävyyksiin Thamesin varrella, kuten Tower Bridgeen, HMS Belfastiin, Shakespeare's Globeen ja Tate Moderniin. Jokiristeilyn lähtöajat ovat noin 45 minuutin välein. Panoraamakierros illalla Panoraama-iltakierros sisältyy Premium- ja Deluxe-lippuihin. Tutustu Lontoon taikaan, kun kaupunki valaistaan illalla. Hyppää kyytiin yhden kierroksen panoraamakierrokselle Lontoon tärkeimpien maamerkkien ohi, kun aurinko alkaa laskea.
Sisältää
 • Hop-on hop-off bussikierros 24 tunnin (Classic), 48 tunnin (Premium) tai 72 tunnin (Deluxe) ajan.
 • Thames-joen risteily (sisältyy kaikkiin lippuihin)
 • iltakierros (sisältyy Premium- tai Deluxe-lippuihin)
 • London Eye -pääsylippu (jos valittu vaihtoehto)
 • Valikoima kolmesta live-opastetusta kävelykierroksesta (sisältyy kaikkiin lippuihin).
 • Ääniopas 5 kielellä
 • WiFi aluksella
 • Sisäänpääsy Lontoon nähtävyyksiin

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,1 /5

perustuen 1783 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,3/5
 • Kuljetus
  4/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,9/5
 • Turvallisuus
  4,3/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Lue lisää

29. elokuuta 2022

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Lue lisää

17. lokakuuta 2021

Varsinainen reitti sen lisäksi, että ei nähnyt Buckinghamin palatsin etuosaa, oli hyvä. Se, mikä todella petti koko kokemuksen, oli kuulokkeiden kommentti. Ryhmämme piti tätä lapsellista ja informatiivisena millään konkreettisella tavalla. Tätä kiertuetta parannettaisiin huomattavasti, jos siellä olisi jatkuva kommentointi kaikista ohittamistamme kohteista ja kiinnostavista paikoista. Hylkää tietokilpailu ja mieletön pilailu. Ketään ei kiinnosta.

Lue lisää

26. syyskuuta 2021

Tuotteen tunnus: 5089