Päivämatka

Lontoosta: Cotswolds, Blenheimin palatsi & Downtown Abbey

Aktiviteetin tarjoaja: Evan Evans Tours

Lontoosta: Cotswolds, Blenheimin palatsi & Downtown Abbey

Aktiviteetin tarjoaja: Evan Evans Tours

alkaen 80,34 € per henkilö

Lähde koko päivän kestävälle retkelle Englannin maaseudulle. Näe Blenheimin palatsi, Sir Winston Churchillin syntymäpaikka, 2 kaunista Cotswoldin kylää sekä kävelykierros Downton Abbey -kylässä.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Kesto 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti, japani

Elämys

Kohokohdat
 • Vierailu Blenheimin palatsin valtionhuoneissa ja puutarhoissa
 • Koe nähtävyyskierros Cotswoldsissa
 • Näe kaksi Cotswoldsin kylää, Bampton eli Downtown Abbey -kylä
 • Matkusta ensiluokkaisella luksusbussilla ja nauti ammattioppaan palveluista
Koko kuvaus

Katsele Etelä-Englannin huippunähtävyyksiä opastetulla päiväretkellä Lontoosta bussilla Blenheimin palatsiin ja Cotswoldsin kyliin, kuten Downtown Abbey -televisiosarjan kuvauspaikalle Bamptoniin. Jos tutustut mieluummin historiallisiin kaupunkeihin kuin nähtävyyksiin, nauti joustavasta kiertomatkavaihtoehdosta.

Kahtaa linja-autoon Lontoossa ja suuntaa ulos kaupungista kohti ensimmäistä pysähdyspaikkaasi Blenheimin palatsia. Todista tämä englantilaisen barokkiarkkitehtuurin mestariteos, joka oli myös Sir Winston Churchillin syntymäpaikka.

Vieraile upeissa valtiohuoneissa, jotka ovat täynnä korvaamattomia taideteoksia ja upeita seinävaatteita (jos vaihtoehto valittu), ja ihaile 754 hehtaarin kokoisia puutarhoja, joihin kuuluu myös hieno vesipuutarha.

Vieraile myös 754 hehtaarin kokoisissa puutarhoissa.

Seuraavaksi suuntaat hurmaavalle Cotswoldsin alueelle ja pysähdyt autenttisessa Bourton-on-the-Waterin kylässä. Tutustu tähän viehättävään paikkaan, jonka keskellä virtaavan joen ylittävät monet viehättävät sillat. Viimeistele kokemuksesi matkalla Bamptoniin; se on monien suositussa Downton Abbey -televisiosarjassa esiteltyjen kuuluisien maamerkkien kuvauspaikka.

Viimeistelyä varten tee retki Bamptoniin.

Näe rakennukset, jotka näyttelivät Isobel Crawleyn kotia, Downton Cottage Hospitalia, kirkkoa ja myös kahden fiktiivisen paikallisen pubin, The Grantham Armsin ja The Dog & Duckin, kuvauspaikkaa.

Sisältää
 • Kiertue
 • Kuljetus ilmastoidulla bussilla
 • Opas
 • Blenheimin palatsin sisäänpääsy (jos valittu vaihtoehto)
 • Vierailu Bamptonissa, Downton Abbeyn kylässä.
 • Kuulokkeet
 • Ruoat ja juomat
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Nähtävyyksien vierailujärjestys voi vaihdella toiminnallisista syistä.
 • Tällä kierroksella ei käydä Highcleren linnassa
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,4 /5

perustuen 224 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,6/5
 • Kuljetus
  4,6/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Turvallisuus
  4,7/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Hieno kiertue. Blenheimin palatsi on pakollinen, olen rakastunut. matkani ehdoton kohokohta. Matkaoppaani Dolly oli suloinen nainen. Myös evansin ja evansin henkilökunta ansaitsee maininnan, koska saavuttuani asemalle (tuntia ennen lähtötuntia) tajusin, että olin vahingossa varannut kiertueeni kuukaudeksi myöhemmin ja Kayon ja Alex auttoivat minua niin paljon ja minun piti mennä. kiertueella samana päivänä. Niin kiitollinen heistä. Costwolds on söpö, mutta ei mitään muusta maailmasta. Olisin voinut käyttää hieman enemmän aikaa joissakin paikoissa, mutta suosittelen kiertuetta yleisesti.

Lue lisää

11. huhtikuuta 2022

Evans ja Evans joutuivat valitettavasti peruuttamaan alkuperäisen matkani varausten puutteen vuoksi, mutta järjestivät minulle toisen matkan ilman lisämaksua, ja minulla oli vielä upeampi aika! Debbie, opas, oli niin asiantunteva, persoonallinen ja hämmästyttävä koko matkan ajan! Seura oli fantastinen, bussit olivat mukavia, ja se oli hämmästyttävä tapa päästä ulos Lontoosta ja nähdä erilainen osa Englannista. 10/10

Lue lisää

8. joulukuuta 2021

Debra oli niin perillä Cotswoldsista ja Blenheimista, että opimme ja nautimme päivän jokaisesta minuutista. Opimme taustatarinan kaikkialla. Hän oli myös erittäin ystävällinen lopussa ja puhui jokaiselle osallistujalle varmistaakseen, että kaikki tiesivät kuinka päästä "kotiin" Turvallisesti. Debralla on upea huumorintaju ja syvä ymmärrys Englannin historiasta. Hän jopa kertoi meille, missä seisomme nähdäksesi kuningattaren matkalla puhumaan parlamentille eilen aamulla. Hän oli täysin oikeassa ajan ja paikan suhteen. Otimme kulkueesta videon. Mikä jännitys. Näimme kuningattaren!!!! Kiitos, Debra, kuljettajamme Michelangelo ja Evans ja Evans. Mikä upea kiertue.

Lue lisää

15. lokakuuta 2019

Tuotteen tunnus: 2259