Lontoo
Downton Abbey -kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Downton Abbey -kierrokset

Downton Abbey -kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 226 arvosteluun

Excellent tour!

Retki oli todella onnistunut kokonaisuutena. Oppaamme oli todella erinomaisen asiantunteva ja hoiti tehtävänsä hienosti. Hän kertoi historiasta ja matkakohteisiin liittyvistä asioista todella paljon ja hänellä oli paljon syvällistä ja täsmätietoa asioista. Ainoastaan ohjeistus retkelle lähtöpaikasta oli epätarkka.

Kiertue oli upea. Ajoissa, paljon taukoja ja vierailimme paikat olivat juuri niitä, jotka halusimme nähdä Downton Abbeyn faneina. Matkaopas Amber ja kuljettajamme Richard olivat erinomaiset. Täynnä tietoa ja trivia He tekivät kiertueesta niin nautittavan! Kudos heille!

Matka oli nautinnollisin, ja oppaamme Andrew piti meidät viihdytettynä näytöksestä ja sen suhteesta näkemykseen. Hän antoi meille myös paljon tietoa matkallamme. Meillä oli linnassa paljon aikaa tutkia maaperää sisäkierroksen jälkeen. Tarjottu tee oli herkullista.

Erittäin rentouttava matka viehättävän ja viihdyttävän oppaan kanssa. Antoi meille paljon tietoa ja teki matkasta viihdyttävän. Bussi oli mukava, kylä kaunis ja tietysti linna näkemisen arvoinen. Meillä oli upea sää, joten oli ok, että kävijöitä oli paljon.