Lontoo Harry Potter -kierrokset
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde
taianomainen lontoo opastettu harry potter kävelykierros

Taianomainen Lontoo: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

Kesto: 2,5 tuntia
7121 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
7121

Lähde interaktiiviselle Harry Potter -kierrokselle Lontooseen asiantuntevan oppaan kanssa. Valitse joko vene- tai metrokierros.

Lontoo: Suosikit / Harry Potter -kierrokset

Harry Potter -kierrokset: Katso kaikki
Kaikki 801 lippua ja kierrosta

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Hyvä mitta lyhyt. Kesti vain kaksi tuntia.

Opas oli hyvä mutta hän opasti vain kaksi tuntia. Minusta on vähän hujauksen makua jos kolmasosa ajasta ei opasteta. Kahteen tuntiin sisältyi vielä viivästys, siksi että London Tower Bridge oli terroriiskun takia suljettu ja jouduimme tekemään ylimääräisen kierroksen sen takia. Eli tämän aktiviteetin osalta pitäisi lukea 2 tunnin Harry Potter-kierros!

Lontoo: Harry Potter & Ihmeotukset sekä laituri 9¾ Arvostelija: Andreas, 06/14/2017

Helposti keskustasta suoraan studioille.

Perille olisi päässyt julkisillakin. Olin reissussa kahden lapsen kanssa, ja olen tyytyväinen, että mentiin tällä bussilla. Lähtöportti löytyi helposti linja-autoasemalta. Toinen lapsista otti torkut matkalla, itse ehdin katsoa maisemia... Ja Harry Potter studiot oli tosi mielenkiintoinen kohde. Parempi kuin luulin. Suosittelen.

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour ja kuljetukset Arvostelija: Anonyymi, 11/02/2018

Lontoon ehdoton ykkösnähtävyys jos nautit edes vähän Pottereista!

Lippujen valinta, maksutapahtuma, ohjeet ennen lähtöä, bussikuljetus ja itse studio oli kertakaikkisen täydellinen kokemus. Seurueemme koostui 6kpl 20-30-vuotiaista enemmän tai vähemmän Pottereista kiinnostuneista aikuisista. Kaikki nauttivat täysin rinnoin!

Retki oli onnistunut ja studiokierros ihan mahtava.

Retki onnistuin kaikenkaikkiaan hyvin. Bussi oli aikataulussa ja sillä oli helppoa mennä suoraan Lontoon keskustasta studiolle. Studiolla vierailu oli upea kokemus. Kannattaa ehdottomasti mennä sinne jos suunnittelee Lontoon matkaa.

Mahtava paikka kaiken ikäisille ja ystävällinen palvelu

Harry Potter faneille suosittelemme lämpimästi käymään ja tutustumaan studioihin. Lähtö paikka oli helppo löytää. Olimme 7,5 tunnin kierroksella (sisältäen matkat) ja aikameni siivillä. Todella ystävällistä palvelua.