Lontoo Harry Potter -kierrokset
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde
taianomainen lontoo opastettu harry potter kävelykierros

Taianomainen Lontoo: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

Kesto: 2,5 tuntia
7140 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
7140

Lähde interaktiiviselle Harry Potter -kierrokselle Lontooseen asiantuntevan oppaan kanssa. Valitse joko vene- tai metrokierros.

Lontoo: Suosikit / Harry Potter -kierrokset

Harry Potter -kierrokset: Katso kaikki
Kaikki 741 lippua ja kierrosta

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Elokuvan nähneille hyvä kokemus nähdä millaisissa kulisseissa ja miten elokuvaa on tehty. Lisäksi henkilökunta kertoi ja oli valmistautunut vastaamaan kysymyksiin. Bussiyhteys Victoriasta on kätevä, ettei tarvitse säätää junien kanssa Watford Junctioniin. Paljon kävelyä, joten ei sovellu huonosti liikkuville. Äänien vuoksi ei sovellu pienille lapsille (alle 6v).

Oli todella onnistunut ja joka euron arvoinen matka! Pidimme kaikesta ja paikka oli todella hyvä! Paljon on näkemistä, loppukierroksesta ei ehkä enää kaikkia yksityiskohtia jaksanut katsoa. Sopivasti ihmisiä, ei liian tunkua perjantaina klo 12 alkaen.

Exceeded all the expectations! Great experience and lots of interesting little facts about the movies and books. Tour suited both Harry Pottet fans and those who are not the biggest fans of the franchaise. Our guide Anton was also amazing.

George was great guide. Weather was quite awful, but that didn’t matter. He have us very friendly, fun and informative tour around Harry Potter filming locations. We can highly recommend this tour.

Muggles Opas Lontoo: Harry Potter Kävelykierros Arvostelija: Eija, 17.02.2020

Kaikkien Harry Potter-fanien unelmapaikka. Aika oli riittävästi vaikka epäilin ensin että tulee kiirettä. Bussin noutopaikka olisi voinut laittaa pikkasen tarkemmin ohjeisiin.