Pääsylippu

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour King's Crossista

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour King's Crossista

Aktiviteetin tarjoaja: Golden Tours - Gray Line London
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 111 € per henkilö

Tähän Making of Harry Potter -pakettiin Warner Brosin studioille kuuluu menopaluukuljetus King's Crossin asemalta. Sinulla on lisäaikaa studioilla kiertämiseen, joten pystyt näkemään kaiken aina Tylyphakan pikajunasta Suureen saliin.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 7.5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono

Elämys

Kohokohdat
 • Koe elokuvamaailman taika Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter -elämyksen parissa
 • Näe lähietäisyydeltä upeita lavasteita, erikoistehosteita ja pukuja
 • Harry Potter: Kierros Warner Brosin studioilla Lontoossa
Koko kuvaus
Koe Warner Bros. Studio London -kierroksen taika tämän 7,5 tunnin kierroksen aikana, johon sisältyy meno-paluukuljetus Lontoon King's Crossin asemalta. Saavut studiolle noin kaksi tuntia myöhemmin, jonka jälkeen alkaa neljän tunnin pidennetty vierailu! Pääset aloittamaan sieltä, mistä Harrykin, komerosta portaiden alla. Sen jälkeen katsotaan tervetuliaisvideo, ja jatketaan matkaa Suureen saliin, joka on yksi studioiden suurimmista lavasteista. Vaeltaessasi Suuren salin halki, näet ison joukon alkuperäisiä lavasteita, asuja ja erikoisefektejä, kaikki erinomaisessa kunnossa pidettyinä. Näet Kotikolon, Hagridin mökin, Rohkelikkojen oleskeluhuoneen, Dumbledoren työhuoneen ja paljon muuta. Ihastele pieniä yksityiskohtia, kuten rehtorin Ajatuseulaa, ja suurempi kokonaisuuksia, kuten upea animoitu ovi ja Salaisuuksien kammio. PIdä hauskaa luudan selässä, kun pääset lentämään yli Lontoon Green Screen -näyttelyssä, sekä hyppäämään Tylypahkan pikajunan kyytiin laiturilta 9 ja 3/4. Näe Likusteritie ja Poimittaislinja, ja osta tuoppi kermakaljaa. Erikoistehosteiden osastolla pääset näkemään läheltä minkälaisia tehosteita, tekoraajoja ja animaatioita elokuvissa käytettiin.
Sisältää
 • Edestakainen kuljetus Warner Bros. Studioon merkkibussilla (saatavuuden mukaan)
 • Ilmainen Wi-Fi
 • Pääsylippu Warner Bros. Studio Tour Lontooseen
 • Ruokaa ja juomia
 • Digitaalinen opas (saatavana vuokrata Studio Tourilla hintaan 4,95 puntaa)
Ei sovellu
 • Pyörätuolia käyttävät
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Sinun tulee noudattaa sosiaalista etäisyyttä ajoneuvoissa
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Nouse bussiin King's Crossin asemalta, Pancras Roadilta, bussipysäkiltä T, Lontoo. Aloitusaikasi on aika, jolloin nouset bussiin Lontoossa. Tulet studioon noin 2 tunnin kuluttua tämän jälkeen. Tapaamispaikassa linja-autosi nimi on Warner Bros. Studio Tour London. Ole tapaamispaikalla 15 minuuttia ennen valitsemaasi "alkamisaikaa".

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Kun varaat kierroksen, ole hyvä ja valitse aloitusaika sen mukaan, milloin haluat hypätä bussin kyytiin Lontoossa. Sisäänkäynti studioon tapahtuu noin 2 tuntia myöhemmin. (lähtöpaikka: King's Crossin asema, Pancras Road, bussipysäkki T, Lontoo). Esimerkiksi: jos varaat matkan klo 9.30, nouset bussiin klo 9.30 (kokousaika klo 9.15), menet studiolle klo 11.30, lähdet studiolta klo 16.00 ja saavut takaisin Lontooseen noin klo 17.30
 • Kermakaljassa voi olla pähkinöitä ja muita allergisoivia aineksia; kierroksen järjestäjä ei ole vastuussa sivuoireista
 • Ruuhka-aikoina saatetaan käyttää muuta kuljetuskalustoa
 • Kaikki ajoneuvot ovat moderneja sekä mukavia, ja niitä pidetään joka päivä puhtaina korkeimpien standardien mukaisesti
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,7 /5

perustuen 1627 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  3,4/5
 • Kuljetus
  4,3/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Turvallisuus
  4,7/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Tein tämän matkan ennen kuin hankin itsenäisesti metroja, junia ja busseja, mutta täytyy sanoa, että tämä oli ehdottomasti paras vaihtoehto, joo, maksoi vähän enemmän, mutta sen arvoinen stressin vähentämiseksi. Bussimatka oli helppo löytää, ajo-ohjeet selkeät. Olen valtava Harry Potter -fani, joten voin vain sanoa, että se oli uskomatonta. Kumppanini myös nautti siitä, eikä hän todellakaan ole fani. Defo 10/10 ja suosittelen. Koko päivä nauttia, pikku bonus he jopa pelasivat ensimmäisen elokuvan matkalla.

Lue lisää

2. joulukuuta 2021

Hieno kokemus

King's Cross St. pancras pn iso paikka ja bussia oli hankala löytää. Tulostetuissa voushereissa kun näkyi Paddingtonin treffipaikka vaan! Netti ei toiminut puhelimissamme, ja monelta ihmiseltä kyseleminenkään ei auttanut. Mutta onneksi olimme etsimässä hyvissä ajoin paikkaa. Linja-auto matka meni hyvin. Enemmän infoa olisimme kaivanneet siihen kuinka kauan kierros kestää, sillä kiersimme liian nopeasti, eikä sisään pääse uudelleen. Joten aikaa on runsaasti katselemiseen! Kiva paikka oli! Hinnat ei mitään älyttömiä kahvilassa, samat kun Lontoon keskusta kahviloissa. Tuliaisten hinnat samat, kun 9 3/4 kaupassa King's Crossilla, mutta valikoima valtava!

Lue lisää

24. lokakuuta 2018

De bus vertrok precies op tijd om 11.30 uur. Na 1,5 uur rijden mochten we op een eerder tijdslot nog naar binnen waardoor we een 4,5 uur de tijd hadden. Dit was voldoende tijd om op het gemak rond te kijken. Het was door de tijdslot en niet te druk. Audiotour was overbodig er is binnen al zoveel te zien en te lezen en te doen. Ook zijn er mensen die geanimeerd vertellen en demonstraties geven. Je loopt op eigen gelegenheid langs alle decors en gebruikte aankleding, attributen, kleding, visagie, special effects, de opname studio's als de grote zaal en de bank. 2/3 van de route is een restaurant. Fantastisch om dit alles te zien.

Lue lisää

12. toukokuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 82665