Harry Potter: Warner Bros. Studio -kierros King's Crossilta

Harry Potter: Warner Bros. Studio -kierros King's Crossilta

alkaen 122,25 US$ per henkilö

Tämä Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter -elämys sisältää meno-paluukuljetukset King's Crossilta. Sinulla on extra-aikaa studioilla kiertämiseen, joten pystyt näkemään kaiken aina Tylyphakan pikajunasta Suureen saliin.

Tietoa tästä lipusta

Helppo peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Kesto 7 - 7.5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus

Elämys

Kohokohdat
 • Koe elokuvamaailman taika Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter -elämyksen parissa
 • Näe lähietäisyydeltä upeita lavasteita, erikoistehosteita ja pukuja
 • Harry Potter: Kierros Warner Brosin studioilla Lontoossa
Koko kuvaus
Koe Warner Bros. Studio London -kierroksen taika tämän 7,5 tunnin kierroksen aikana, johon sisältyy meno-paluukuljetus Lontoon King's Crossin asemalta. Saavut studiolle noin kaksi tuntia myöhemmin, jonka jälkeen alkaa neljän tunnin pidennetty vierailu! Pääset aloittamaan sieltä, mistä Harrykin, komerosta portaiden alla. Sen jälkeen katsotaan tervetuliaisvideo, ja jatketaan matkaa Suureen saliin, joka on yksi studioiden suurimmista lavasteista. Vaeltaessasi Suuren salin halki, näet ison joukon alkuperäisiä lavasteita, asuja ja erikoisefektejä, kaikki erinomaisessa kunnossa pidettyinä. Näet Kotikolon, Hagridin mökin, Rohkelikkojen oleskeluhuoneen, Dumbledoren työhuoneen ja paljon muuta. Ihastele pieniä yksityiskohtia, kuten rehtorin Ajatuseulaa, ja suurempi kokonaisuuksia, kuten upea animoitu ovi ja Salaisuuksien kammio. PIdä hauskaa luudan selässä, kun pääset lentämään yli Lontoon Green Screen -näyttelyssä, sekä hyppäämään Tylypahkan pikajunan kyytiin laiturilta 9 ja 3/4. Näe Likusteritie ja Poimittaislinja, ja osta tuoppi kermakaljaa. Erikoistehosteiden osastolla pääset näkemään läheltä minkälaisia tehosteita, tekoraajoja ja animaatioita elokuvissa käytettiin.
Sisältää
 • Meno-paluukuljetus Warner Bros. Studiolle, kyydissä ilmainen WiFi
 • Warner Bros. Studio Tour London -pääsylippu
 • Ruoat ja juomat
 • Nouto ja paluukyyti• Digitaalinen opas (vuokrattavissa hintaan £4,95)
Ei sovellu
 • Pyörätuolia käyttävät

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka riippuu valitusta kierrosvaihtoehdosta.

Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Kun varaat kierroksen, ole hyvä ja valitse aloitusaika sen mukaan milloin haluat astua bussin kyytiin Lontoossa. Lähtöpaikka: King's Cross Station, Pancras Road, bussipysäkki T, Lontoo. Pääsy studioille on noin 2 tuntia myöhemmin. Esimerkki: Jos varaat klo 9.30 kierroksen, bussi lähtee klo 9.30 , menet studioon sisään klo 11.30 ja lähdet studiolta klo 16.00 ja saavut Lontooseen noin klo 17.30.
 • Kermakaljasssa voi olla pähkinöitä ja muita allergisoivia aineksia; kierroksen järjestäjä ei ole vastuussa sivuoireista Ruuhka-aikoina saatetaan käyttää muuta kuljetuskalustoa
 • Kaikki ajoneuvot ovat moderneja sekä mukavia, ja niitä pidetään puhtaina korkeimpien standardien mukaisesti joka päivä
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 / 5

perustuen 1221 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Palvelu
  4.5 / 5
 • Organisointi
  4,4 / 5
 • Hinta-laatusuhde
  4 / 5
 • Turvallisuus
  4,7 / 5
Lajitteluperuste

Hieno kokemus

King's Cross St. pancras pn iso paikka ja bussia oli hankala löytää. Tulostetuissa voushereissa kun näkyi Paddingtonin treffipaikka vaan! Netti ei toiminut puhelimissamme, ja monelta ihmiseltä kyseleminenkään ei auttanut. Mutta onneksi olimme etsimässä hyvissä ajoin paikkaa. Linja-auto matka meni hyvin. Enemmän infoa olisimme kaivanneet siihen kuinka kauan kierros kestää, sillä kiersimme liian nopeasti, eikä sisään pääse uudelleen. Joten aikaa on runsaasti katselemiseen! Kiva paikka oli! Hinnat ei mitään älyttömiä kahvilassa, samat kun Lontoon keskusta kahviloissa. Tuliaisten hinnat samat, kun 9 3/4 kaupassa King's Crossilla, mutta valikoima valtava!

Lue lisää

24. lokakuuta 2018

The main thing. When we arrived and left the bus we could not understand should we go, shoud we wait. Because noone explain norhing. We could not understand do ww need ro cne vack to the sane place and which buss would ve ours. But another things were really good

20. tammikuuta 2020

Käännä

Really great, bus was speedy and comfortable, line to get in didn’t take long at all, my group through at 11:30 was smallish, I rushed a little because I didn’t want to miss anything, but because I wasn’t doing the photos or activities there was actually loads of time to spare at the end. Wish I had taken my time a little looking at some sections I really enjoyed.

Lue lisää

19. joulukuuta 2019

Käännä
Järjestäjä:

Tuotteen tunnus: 82665