Päivämatka

Harry Potter Studios ja yksityiskuljetus Lontoon keskustasta

Harry Potter Studios ja yksityiskuljetus Lontoon keskustasta

Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 168,66 € per henkilö

Astu Warner Bros. Studiosin maagiseen elokuvamaailmaan lipun ja yksityiskuljetuksen avulla Lontoosta. Koe Harry Potter -elokuvasaagan taika ja mystiikka. Kävele Harryn, Ronin, Hermionen ja muiden jalanjäljissä.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Kesto 7 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono

Elämys

Matkasuunnitelma
4 tuntia
 • Central London

 • 1.5 tuntia
 • Warner Bros. Studio Lontoo

 • 1.5 tuntia
 • Central London

Tapaamispaikka
Pääetappi
Kohokohdat
 • Astu Harry Potterin taianomaiseen maailmaan Warner Bros. Studiosilla
 • Ratsasta luudalla ja opi velhojen tavat
 • Näe Laituri 9¾ ja näe Tylypahkan pikajuna
Koko kuvaus

Lähde lumoavalle matkalle "Harry Potterin" maailmaan päiväretkellä Lontoosta Warner Bros. Studiosiin, mukaan lukien pääsyliput ja edestakainen kuljetus Lontoosta. Mene studioihin yksityisellä kuljetuksella Lontoon keskustasta, ja saavu saapuessasi tutustu kaikkiin suosikkisaagasi "Harry Potter" salaisuuksiin. Astu vaihtoehtoiseen maailmaan kävellessäsi Diagon Alleylla. Katso kaupat, kuten Flourish and Blotts tai Ollivanders Wand Shop. Mene Tylypahkaan ja katso Great Hall, Dumbledorin toimisto ja Gryffindor-huoneet. Ihaile Platform 9¾ ja Tylypahkan Expressiä. Opi erikoistehosteet toimivat ja ihaile pukuja ja rekvisiitta, jotka saivat elokuvista tuntumaan niin todellisilta. Ennen kuin palaat jästien maailmaan, nauti "voioluesta" tai osta matkamuistoja studiokaupasta.

Sisältää
 • Pääsylippu Warner Brosin studioille
 • Meno-paluukuljetus studiolle (yksityisauto 1-4 hengelle, tila-auto 5-8 hengelle, kaksi ajoneuvoa yli 8:lle hengelle)
  Ei sovellu
  • Pyörätuolia käyttävät

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Tapaamispaikka sijaitsee Baker Streetin ja Porter Streetin kulmauksessa, Starbucks-kahvilan edessä.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Huomioithan, että aloitusaika on noutoaikasi. Sisäänpääsy studiolle on 1,5 tuntia myöhemmin (aika, joka kestää päästä perille). Sinulla on neljä tuntia aikaa studiolla, ennen kuin kuljettaja tulee takaisin noutamaan sinua ja vie sinut takaisin Lontoon keskustaan (paluumatka kestää myös 1,5 tuntia)
  • Jos esimerkiksi valitset klo 12.00 aloitusajan, sinut noudetaan klo 12.00 ja saavut studiolle klo 13.30. Sinut otetaan kyytiin studiolta klo 17.30 ja saavut Lontooseen noin klo 19.00
  • Huomioithan, että ilmoitetut ajat ovat arvioituja ja ne saattavat muuttua liikenneolosuhteiden mukaan Alle neljävuotiaat lapset pääsevät Harry Potter Studiosille ilmaiseksi. Jos mukanasi matkustaa alle 4-vuotiaita vauvoja/taaperoita, yksityisautoihin tehdään tilaa turvaistuimille lisämaksusta. Ilmoitathan jos kierrokselle tulee mukaan pikkulapsia
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,5 /5

  perustuen 2953 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Opas
   3,8/5
  • Kuljetus
   4,4/5
  • Hinta-laatusuhde
   3,7/5
  • Turvallisuus
   4,6/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  It was a day full of magic of making of Harry Potter. It doesn’t matter whether you have read only a few of the first books or even haven’t seen any of the movies, it still is miraculous to witness how massive amount of work requires to make productions of this big picture. Remember to book your visit with a sufficient marginal as tours are highly popular and get sold out quickly.

  Lue lisää

  7. joulukuuta 2019

  Stressitön, helppo, turvallinen, hieman kallis, mutta sen arvoinen

  Harry Potter -studion omilta sivuilta olivat liput jo loppu (lomamme ajalta), mutta onneksi löysimme tämän aktiviteetin. Kaikki sujui helposti ja vaivattomasti. Ainoa pieni miinus oli korkea hinta. Menimme osoitettuun kellonaikaan kohtaamispaikalle, jossa ystävällinen opas kyseli, että oletteko tulossa HP-studiolle. Hän otti nimemme ylös ja ohjeisti paikalle saapuneita ihmisiä autoihin sitä mukaan, kun kuljettajia saapui. 7-paikkaisessa autossa oli lisäksemme toinenkin perhe. Kuski ajoi turvallisesti perille studiolle, jossa hän kertoi ajan, jolloin olisi odottamassa meitä takaisin. Sanoimme kuskille, että tulisimme takaisin junalla, sillä halusimme olla studiolla hieman pitempään. Näin ollen pääsimme stressittömästi studiolle, mutta saimme kiertää aivan rauhassa ja tulla omia aikoja pois. Studiolla haimme lippuluukulta lippumme näyttämällä aktiviteetin kuponkia ja henkilötodistusta. Lipussa näkyi aika, jolloin pääsimme varsinaiselle kierrokselle. Oli sen arvoista - studio oli mahtava!

  Lue lisää

  27. huhtikuuta 2019

  Uskomaton

  Saimme luotettavan ja huippuhyvän kuljettajan. Hänen palvelunsa oli erinomaista. Ehdottomasti jokaisen kirjat lukeneen matkakohde. He, jotka kuljetuksen järjestivät, hyvästä palvelusta täydet pisteet. Perillä saimme olla 4 h, 15 min. Hyvin kerkisimme kaikki kiertämään. Nyt pitää leffat katsoa uudestaan, kun vähän sai tietää, kuinka on elokuva on tehty.... Menimme heti klo 12, olimme ensimmäisessä joukossa sisälle menossa!!

  Lue lisää

  19. heinäkuuta 2018

  Tuotteen tunnus: 93456