Päivämatka

Lontoosta: Harry Potter Warner Bros Studio Tour

Lontoosta: Harry Potter Warner Bros Studio Tour

Aktiviteetin tarjoaja: Premium Tours
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

Kuule salaisuuksia Harry Potter -elokuvasarjan kulissien takaa vieraillessasi Warner Bros. -studiolla. Näe elokuvissa käytettyjä lavasteita, rekvisiittaa ja asuja.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 8 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono

Elämys

Matkasuunnitelma
4 tuntia
 • Victorian linja-autoasema

 • 2 tuntia
 • Warner Bros. Studio Lontoo

 • 2 tuntia
 • Victorian linja-autoasema

Tapaamispaikka
Pääetappi
Kohokohdat
 • Seikkaile studiolla ja näe Harry Potter -elokuvissa käytettyjä lavasteita, asuja ja rekvisiittaa
 • Astu sisään Rohkelikkojen oleskeluhuoneeseen
 • Kävele Harry Potterin jalanjäljissä vaellellessasi Viistokujan mukulakivillä
Koko kuvaus

Tämä Warner Bros. Studio Tour Lontoossa sopii täydellisesti niille, jotka pitävät Harry Potterista. Mene kulissien taakse löytääksesi valtavan valikoiman upeita lavasteita, pukuja ja rekvisiitta. Opi joitain tarkasti varjeltuja salaisuuksia, mukaan lukien tosiasiat erikoistehosteista ja animatroniikasta, jotka tekivät Harry Potter -elokuvista niin suuren suosion ympäri maailmaa. Astu kuuluisalle Diagon Alley -kadun mukulakiville, jossa on Ollivander's Wand Shopin, Flourishin ja Blottsin sekä Weasleysin Wizard Wheezesin liikkeet. Katso elokuvien ikonisia rekvisiitta, mukaan lukien Harry's Nimbus 2000 ja Hagridin moottoripyörä. Löydä uudelleen muita mieleenpainuvia sarjoja elokuvasarjasta, mukaan lukien Gryffindor-yhteishuone, poikien asuntola, Hagridin kota ja Juoma-luokkahuone. Vieraile Platform 9 ¾ ja aja Tylypahkan Expressillä! Tutustu laiturin ja itse junan täydelliseen virkistykseen ja koe Harryn Tylypahkan matkojen taika poseeraamalla matkatavaravaunun kanssa juuri ennen kuin se katoaa seinän läpi ja kävele junavaunun läpi. Opi kuinka ikoniset junakohtaukset kuvattiin, ja selaa suosikkihahmosi matkatavaroita! Täydennä Tylypahkan seikkailuasi junateemaisessa matkamuistomyymälässä ja lataa Potter-suosikkielokuviesi inspiroimia herkkuja.

Ensimmäistä kertaa koskaan osallistu Gringotts Wizarding Bankin joukkoon!

Kävele Gringottin velhopankin, Lestrange-holvin, goblin-gallerian ja monien muiden läpi. Ihaile vaikuttavia marmoripylväitä ja löydä Bogrodin, Griphookin ja monien muiden Golbin-pankkiirien asut ja proteesit. Mene sitten Bellatrix Lestrangen aarteiden säilyttämiseen käytetyn Lestrange-holvin syvyyksiin ja ympäröi itsesi aarteilla. Sinulla on noin 4 tuntia aikaa nauttia Harry Potter -studion taikuudesta. Vilkkaasta liikenteestä johtuen vilkkaimpina vuodenaikoina tämä voi olla lyhyempi, mutta studiossa vietettävä aika on vähintään 4 tuntia. Bussimatkan kanssa matkan kokonaiskesto on normaalisti 7–7,5 tuntia liikenteestä ja sisääntuloajoista riippuen.

Magical Mischief: 1. toukokuuta 2022 asti: Upouusi vuodelle 2022, Warner Bros. Studio Tour London paljastaa Harry Potter -elokuvasarjan taustalla olevat elokuvanteon temput, kun se nostaa valokeilassa taianomaisia kepposia ja onnettomuuksia uudessa Magical Mischief -ominaisuudessa. Studio-kiertueen vierailijat oppivat, kuinka heidän suosikki ilkikuriset hetkensä elokuvista tuotiin valkokankaalle tässä jännittävässä ominaisuudessa.

Sisältää
 • Bussikuljetus Warner Bros. Studio Londoniin ja takaisin luksusbussilla
 • Pääsylippu
  Ei sovellu
  • Pyörätuolia käyttävät
  Covid-19-varotoimenpiteet

  Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

  Turvatoimenpiteet käytössä
  • Kaikki vaadittavat suojaimet tarjotaa
  • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
  • Sinun tulee noudattaa sosiaalista etäisyyttä ajoneuvoissa
  • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
  Matkailijoiden vaatimukset
  • Sinulta tullaan mittaamaan lämpötila kuumeen varalta

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Bussit lähtevät Victorian linja-autoasemalta, 164 Buckingham Palace Road. Tarkista lähtöportin numero saapuessasi Victorian linja-autoasemalle, koska seuraavat tiedot voivat muuttua. Olkaa portilla 15 minuuttia ennen lähtöaikoja. Porttisi numero riippuu lähtöajasta. 8.15 - Portti 19 9.15 - Portti 0 10.15 - Portti 0 11.15 - Portti 0 Klo 12.15 - Portti 0 13.15 - Portti 0 13:45 - Portti 0

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Valitse varauksessa aloitusaika sen mukaan, milloin haluat astua bussin kyytiin Lontoon Victoria Coach Stationilta. Aloitusaika ei tarkoita Warner Bros. Studion vierailua
  • Nauti Harry Potterin mahtavasta taikamaailmasta Warner Bros -studiolla vähintään neljän tunnin ajan. Bussimatkoineen kierros kestää 7-7,5 tuntia riippuen liikenteestä ja saapumisajasta
  • 3-4–vuotiailta peritään pieni maksu vain kuljetuksesta, sillä he tarvitsevat oman istumapaikan. Sisäänpääsy Lontoon Warner Bros. Studio Tour -kierrokselle on ilmainen 4-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille
  • 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset tarvitsevat lipun, mutta se ei maksa mitään
  • Lähtöaika tulee valita varausta tehdessä
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,7 /5

  perustuen 7572 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Opas
   4/5
  • Hinta-laatusuhde
   4,1/5
  • Palvelu
   4,6/5
  • Organisointi
   4,5/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Kallis kuljetuksineen, mutta upea

  Kohteeseen mentiin bussilla mikä oli tilava, mutta takaisin tultiin bussilla mikä oli ahdas ja en tiedä paljonkohan taxi olisi maksanut + sisäänpääsyliput paikan päältä. Nähtävää on niin paljon, että lopussa piti ohittaa asioita, että ehti vielä ostoksille kauppaan ja bussille takaisin. Kaupasta meinasi loppua rohkelikkojen viitat, joten jos on malttia niin kaupassa kannattaa piipahtaa jo ennen kierrosta jos haluaa ostaa jotain tiettyä. Tämä matka menee todella sujuvasti ja helposti ja aikaa kohteessa kyllä on ainakin 4h, silti Studiolla on niin paljon kaikkea!

  Lue lisää

  21. lokakuuta 2019

  Olen tyytyväinen.

  Victorian linja-autoasemalle kannattaa mennä hyvissä ajoin. Lähtöportti saattaa muuttua ilmoitetusta. Julkisilla Warnerille pääsee kuulema oikein helposti, mutta itse en enää saanut lippuja neljälle kuin tällaisella paketilla (kuukausi ennen studioille menoa), johon kuului myös kyyditys. Bussikuski oli varsin mukava ja joustava. Warnerilla kannattaa varautua ihmispaljouteen, mutta yllättävän sujuvasti homma hoitui sielläkin päässä. Neljä tuntia vaan ei tahtonut riittää kaikkeen ihmettelemiseen. Tuleehan tuolle hintaa, mutta on sen arvoinen. Menisin uudelleen ja voin lämpimästi suositella myös muille. Kiitos :)

  Lue lisää

  9. kesäkuuta 2019

  Muilta osin onnistunut päivä, mutta aika studiolla loppui kesken. Varasimme 7 tunnin paketin, josta bussimatkoihin kului 3 tuntia, studiolla odotteluun tunti ja varsinaiseen kierrokseen jäi kolme tuntia. Ryhmämme, neljä aikuista ja tytöt 13 v ja 10 v, ei ehtinyt syömään mitään päivän aikana, koska katsottavaa oli niin paljon. Bussille oli esittävä ajoissa. Tästä huolimatta päivä oli hieno!

  Lue lisää

  7. kesäkuuta 2019

  Tuotteen tunnus: 31392