Lontoo
Joki- ja rannikkoristeilyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 8 546 arvosteluun

Perla oli ilahduttava ja antoi molemmat loistavan kuvan Harry Potter -elokuviin sekä Lontoon kulttuuriin ja historiaan. Aloitimme Palace-teatterissa, jossa he näyttävät kirotun lapsen. Kävimme sitten Lontoon ympäri katsomaan sekä elokuvien sivustoja että kirjoja inspiroivia sivustoja. Aluksi epäilin "inspiroivista sivustoista", mutta tapa, jolla hän näytti meille alueen, kysyi siitä, mitä se muistutti meitä elokuvissa, näytti meille leikkeen elokuvasta ja antoi meille kuinka se kaikki silmäilee oli mahtavaa.

Mukava kiertue Harry Potter -sivustojen ympäri, joista et ehkä muuten tiennyt, ja jos et ole koskaan käynyt Lontoossa, se on loistava tapa saada maku joihinkin tärkeisiin kaupungin osiin. Oppaamme Perla oli hauska ja piti kiertueen mielenkiintoisena. Meidät lajiteltiin taloihin ennen kiertueen alkamista ja Perla isännöi triviakilpailua talojen välillä. Kiertueelle tuotiin iPad, joka kertoi kadulla näytetystä elokuvasta.

Upea kokemus alusta loppuun. Erittäin rentouttava ja nautinnollinen, jopa sadepäivänä. Ruoka oli todella maukasta, virheetöntä. Juomat ovat kohtuuhintaisia ja henkilökunta oli todella kohtelias ja mukava. Kommentti oli erittäin informatiivinen ja erittäin hauska. Suosittelisin lämpimästi kaikille ja olen varma, että tulemme takaisin.

Henkilökunta oli erittäin kohtelias ja ateria oli herkullista. Juomatilaukset otettiin vastaan ja tuotiin nopeasti sinulle. Risteily oli erittäin informatiivinen ja opimme paljon rakennusten menneisyydestä. Kaiken kaikkiaan se oli rahan arvoista, eikä epäröisi suositella sitä

Kierros oli kiva ja sopivan pituinen. Vaati tosin paljon tietoa Harry Pottereista, mikäli halusi vastata kierroksella esitettyihin kysymyksiin.