Lontoo
Kaupunkikortit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 1 505 arvosteluun

Sitä, mitä Skip The Line -sivustojen yläpuolella olevassa luettelossa ei ole selkeästi muotoiltu, on noin 8. Vaikka kuvakkeessa on symboli, luettelo on tiheä ja hieno, kun suositulla sivustolla ei ole tätä ominaisuutta. Sanon, että Lontoon Towerissa ja Churchillin sotakaapin museoissa oli Skip thr line -ominaisuus ja että ne ovat hintansa arvoisia pelkästään thise 2: lle.

Erinomainen arvo

Matkusimme Ison-Britannian pituuden Doverista Hadrianuksen muuriin 16 päivän aikana ja olimme erittäin tyytyväisiä Englannin perintötodistuksen arvoon. Säästimme yli kolmanneksen kustannuksista yli kahdeksassa paikassa, mukaan lukien pysäköinti. EH-oppaamme on suunniteltu ja kulunut, ja se on hieno matkamuisto matkaamme. Tehkää se uudestaan sydämessä.

Mikä hieno tapa nähdä perintökohteita!

Tämä oli täydellinen tapa nähdä eri paikkoja. Jotkut suunnittelimme kartalta ja toiset näimme vain perintötunnuksen tien varrella ja pysähtyivät, jos meillä olisi aikaa. Olisi hienoa, jos liikennemerkit ilmoittaisivat etäisyyden tien päästä paikkoihin, koska se olisi erittäin hyödyllistä, jos aikataulussa. Uhmakkaasti saisi tämän uudestaan.

helppo juttu

Muuten hyvä tapa tutustua kaupunkiin mutta lontoo niin iso kaupunki ettei montaa kohdetta ehdi yhteen päivään ja näin ollen ei ollut edullinen tapa. Passilla muuten kyllä pääsi hyvin liikkumaan.