Lontoo Sesonki- ja kausiaktiviteetit

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Vesiaktiviteetit
  • Yksityiskierrokset
50 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Lontoo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lontoo parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo ovat

Stonehenge

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 22 arvosteluun

Superaikaikkuna kiinni 16 tunnilla. Ei jonoja, joita vihaat niin paljon... hyvin tehty alusta loppuun ja näyttelijät ovat huippuluokkaa. Hyvästä englannin kielen taidosta huolimatta turhauttava 50 prosenttia ymmärsi sen, mikä on sääli joissain kohtauksissa, mutta kukaan ei voi tehdä asialle mitään. Jotkut olivat siellä pienten lasten kanssa, mikä on mielestäni täysin vastuutonta, lapset olivat ymmärrettävästi järkyttyneitä ja itkivät pelosta. Tässä yhteydessä en ymmärrä henkilökuntaa, miksi lapsilta ei evätä pääsyä ja vanhemmat ovat vain tyhmiä. Se oli juuri sopiva meidän 13-vuotiaallemme, ylitti välillä viileämmyyden rajan ja siirtyi hetkeksi meidän vanhempien luokse. Upeita kohtauksia ja aina jännittäviä ja järkyttäviä hetkiä. Erittäin suositeltavaa.

Joten annoin tälle kiertueelle 5 tähteä, mutta rehellisesti sanottuna en suosittelisi sen tekemistä. En usko, että sitä ohjaavia ihmisiä pitäisi rangaista, koska he olivat mahtavia. Itse kiertue oli tarpeeksi mielenkiintoinen, mutta bussi oli niin kuuma, että se oli melkein sietämätön. Teimme sen klo 21.00 ja ulkona oli aika viileää, mutta ylhäällä bussin toisella tasolla oli tukahduttavaa. Tarina oli hieman heikko, mutta näyttelijä (Fred Kruger) oli loistava. Hän rehellisesti pelasti koko jutun rintakuvasta. Se sanoi myös, että kiertue oli 75 minuuttia, mutta emme olleet edes 60 minuuttia. Olin todella kiitollinen siitä, koska olin lähellä pyörtymistä helteestä. Ohita tämä ja tee sen sijaan öinen veneretki Thamesilla.

Erittäin hyvä yhdistelmä tarinaa, kauhua ja showta. Hienot näyttelijät ja esiintyjät ja erittäin hyvin järjestetty spektaakkeli. Vahva suositus niille, jotka eivät pelkää. Niille, jotka ovat peloissaan, pitäisi sanoa: älä pelkää tai panikoi. Olet turvallisissa käsissä.

Hauska ja kulttuurinen vierailu samaan aikaan. Tower Bridge Experience on entinen ruttokuoppa. Vierailu, joka on tehtävä, jos voit ja pidät kauhusta. Alle 10-vuotiaille voidaan pyytää suojelusenkeli ja käynti sujuu mutkattomasti.

Hieno kierros, sää suosi ja oli kiva kuulla kertomuksia matkan varrelta. Upeita valoja!