Lontoo Kävelykierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
286 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/18

Lontoo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lontoo parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo ovat

Stonehenge

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 14 011 arvosteluun

Hieno kokemus, voin suositella. Opas William kertoi kaupungin historiasta kevyitä nostoja samalla, kun kävelimme pubikierroksen baareihin. Ei pitkiä historialuentoja. Kävelyä oli noin kolme kilometriä, kävelytiet hyvät. Pubit olivat aidosti kiinnostavia, joihin emme olisi omin päin osanneet mennä. Opas William antoi mielellään ravintola- ja vierailuvinkkejä. Voin suositella Lontoon tutustumiseen ja viihteen yhdistämiseen. Pubikierros päättyi keskeiselle alueelle, josta on helppoa jatkaa iltaa. Suosittelen!

Alusta loppuun tämä matka oli loistavasti järjestetty ja toteutettu. Hauskaa, täynnä erittäin mielenkiintoista tietoa, kaiken kaikkiaan täysin nautinnollinen iltapäivä. Suosittelen lämpimästi tätä retkeä. Aion varmasti järjestää muita matkoja tämän yrityksen kanssa, jos mahdollista. Oppaamme Dave oli loistava, erittäin asiantunteva ja karismaattinen ja vastasi mielellään kaikkiin matkan varrella esiin tulleisiin lisäkysymyksiin. Kiitos Davelle, joka teki opastetusta kiertueestamme niin hauskaa.

Erittäin hyvää toimintaa. Se oli hauskaa lapsille ja aikuisille. Harmi, ettemme jättäneet matkalaukkujamme toiminnan aikana, koska meidän piti palata lentokentälle heti sen jälkeen. Tämän seurauksena yksi henkilö ei voinut suorittaa toimintaa. Häpeä ! En ollut vielä lähettänyt sähköpostia, mutta tämä ei toiminut ja mahdotonta tavoittaa vastaanottoa puhelimitse. Siitä huolimatta meillä oli hauskaa, vaikka emme ymmärtäneet kaikkea, mutta sillä ei ollut väliä, se oli hienoa. minä suosittelen

Puisto on mukava, mutta vaikea ymmärtää lapsille, jotka eivät puhu englantia. Tytöt eivät kokeneet seikkailua täysin, se on sääli. Myöhemmin hän teki "mainoksia" lohikäärmeelle, tyttäreni oli fani, mutta lopussa oli vain taustakuva valokuvalle. "ilmoitettiin adoptoiduksi lohikäärmeeksi" Hieman pettynyt, mutta mukava joka tapauksessa

Opas seuraa sinua matkalla Buckinghamin palatsin sisäänkäynnille ja antaa tietoa Britannian kuninkaallisesta perheestä langattomien kuulokkeiden kautta. Sitten sinut päästetään sisään sisäänkäynnille ilman jonoa ja sieltä voit liikkua vapaasti äänioppaan avulla. Opas puhui erittäin nopeasti.