Valitse päivämäärät

Lontoo Kesätoimintaa

302 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/19

Lontoo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lontoo parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo ovat

Warner Bros. Studio Lontoo

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Wir haben die Tour mit Bootsfahrt gewählt. Ist sehr empfehlenswert. Unser Guide Marvin sotatoppi. Er hat die Geschichten sehr unterhaltsam erzählt und auch sonst sehr viel Interessantes über London weitergegeben. Interaktivität mit dem Quiz war für die Kids sehr motivierend. Ich fand auch toll, dass die Szenen im Film an den besuchten Orten gezeigt wurden. Mies sieht Gegenden von London, wo man als Tourist normalerweise nicht hinkommt. Huippu!!!

Todella upea kiertue, joka näyttää erilaisia kuvauspaikkoja Lontoossa sekä paikkoja, jotka itse asiassa toimivat inspiraationa kirjoille ja elokuville. Näyttelyn tähti oli epäilemättä matkaoppaamme Tom. Erittäin asiantunteva, hauska ja uskomattoman innostunut kaveri. Jos olet Potter-pää, ota ehdottomasti tämä kiertue, et tule pettymään. Ja älä unohda varata käteistä, nämä oppaat todella ansaitsevat mukavan vinkin heidän tekemisistään.

Damniano oli fantastinen opas ja onneksi kertoi henkilökohtaisesti siitä, mikä häntä kiehtoi. Hän kunnioitti museon sääntöjä ja varmisti, että tiesimme enemmän kuin kohokohtien perustiedot – tarinoita, jotka olivat ainutlaatuisia ja muuten kertomattomia, jos se ei olisi hänen näkemyksensä vuoksi. Suosittelen ehdottomasti viettämään tuntikausia kiertämällä tätä VALTAISTA museota hänen kanssaan!

The vintage bus is cute and the route really presents all beautiful lights. Buslady was informative and funny - it was nice to listen her. I do recommend this tour!

Opas kertoi hyvin tarinaa ja kierroksella näki kaupunkia sekä Harry Potterin kuvaus paikkoja. Oppaamme Hannah kertoi hyvin tarinaa ja otti myös yleisön mukaan.