Valitse päivämäärät
Lontoo

Lentokenttäkuljetukset

  • Kuljetukset
36 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 36

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.0 / 5

perustuen 6 278 arvosteluun

Muista, että jos varaat kotoa, sinun on poistuttava lentokentältä ja täällä kohtaat bussitoimiston, joka muuntaa online-lippusi paperilipuksi. Muista, että paluulippu tehdään samaan aikaan, joten muista varata paluupäiväsi ja -aikasi tilauksen yhteydessä lippukassalle saapuessasi. Ja muista, että paluupysäkki ei ole samalla pysäkillä kuin tulo, hyvä idea tarkistaa paluupysäkki joka tapauksessa saapuessasi, paluupysäkki on rinnakkainen seuraavalla kadulla.

Kaikki toimi upeasti. Matkapuhelimesta (sovelluksesta) saatu lippu muunnettiin tulostetuksi lipuksi lentoaseman tiskillä, jossa paluumatka sovittiin suoraan (päivämäärä, aika, paikka). Bussi näytti modernilta. Matkalaukkumme nostettiin tavaratilaan, mikä oli mielestäni erittäin mukavaa. Matka kesti vain 1 tunti 40 minuuttia yöllä. Varaisin uudelleen milloin tahansa. Kaikki hienoa.

Olimme varanneet väärän lipun (Victorian asemalle), mutta lentokentän vastaanottovirkailija oli ystävällinen muuttamaan sen lipuksi Liverpoolin asemalle. Olimme siellä puolessatoista tunnissa, täydellinen!

Aika kunnioitus Miellyttävää matkaa. Muista varata paluulippu lentokentältä, jotta paluumatkalla on paikkoja.

Hyvin järjestetty. Paluumatka kesti 1,5 tuntia, paluu pysäkkien kautta 2 tuntia