Lontoo
Linna- ja palatsiretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 716 arvosteluun

Meillä oli vain viikko nauttia Yhdistyneestä kuningaskunnasta, ja tämä matka teki viimeisen päivän päätteeksi BANGilla! Kyllä, on paljon pakattavaa yhdessä päivässä, mutta se oli täysin sen arvoista. Tee itsellesi palvelus ja maksa paketti lipuilla, koska et halua missata bussiasi jonossa. Matkaoppaamme Nigel oli poikkeuksellinen ja toimitti hyvää historiaa ja kuuluisaa brittiläistä huumoria. Jokainen, joka harkitsee matkaa, tee se!

Excellent tour!

Retki oli todella onnistunut kokonaisuutena. Oppaamme oli todella erinomaisen asiantunteva ja hoiti tehtävänsä hienosti. Hän kertoi historiasta ja matkakohteisiin liittyvistä asioista todella paljon ja hänellä oli paljon syvällistä ja täsmätietoa asioista. Ainoastaan ohjeistus retkelle lähtöpaikasta oli epätarkka.

Kiertue oli upea. Ajoissa, paljon taukoja ja vierailimme paikat olivat juuri niitä, jotka halusimme nähdä Downton Abbeyn faneina. Matkaopas Amber ja kuljettajamme Richard olivat erinomaiset. Täynnä tietoa ja trivia He tekivät kiertueesta niin nautittavan! Kudos heille!

Matka oli nautinnollisin, ja oppaamme Andrew piti meidät viihdytettynä näytöksestä ja sen suhteesta näkemykseen. Hän antoi meille myös paljon tietoa matkallamme. Meillä oli linnassa paljon aikaa tutkia maaperää sisäkierroksen jälkeen. Tarjottu tee oli herkullista.

Palatsi yllätti hienoudellaan, vaikka sitä osasi odottaa.

Myös sisäänpääsy ja turvatarkastukset järjestetty sujuvasti: ryhmän tiketillä jonotus oli minimaalinen. Audioguide toimiva. Oppaan kertomukset mielenkiintoiset.