Valitse päivämäärät
Lontoo

Linna- ja palatsiretket

Linna- ja palatsiretket: Suosikit / Lontoo

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Linna- ja palatsiretket

Linna- ja palatsiretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 716 arvosteluun

Debra oli niin perillä Cotswoldsista ja Blenheimista, että opimme ja nautimme päivän jokaisesta minuutista. Opimme taustatarinan kaikkialla. Hän oli myös erittäin ystävällinen lopussa ja puhui jokaiselle osallistujalle varmistaakseen, että kaikki tiesivät kuinka päästä "kotiin" Turvallisesti. Debralla on upea huumorintaju ja syvä ymmärrys Englannin historiasta. Hän jopa kertoi meille, missä seisomme nähdäksesi kuningattaren matkalla puhumaan parlamentille eilen aamulla. Hän oli täysin oikeassa ajan ja paikan suhteen. Otimme kulkueesta videon. Mikä jännitys. Näimme kuningattaren!!!! Kiitos, Debra, kuljettajamme Michelangelo ja Evans ja Evans. Mikä upea kiertue.

Meillä oli vain viikko nauttia Yhdistyneestä kuningaskunnasta, ja tämä matka teki viimeisen päivän päätteeksi BANGilla! Kyllä, on paljon pakattavaa yhdessä päivässä, mutta se oli täysin sen arvoista. Tee itsellesi palvelus ja maksa paketti lipuilla, koska et halua missata bussiasi jonossa. Matkaoppaamme Nigel oli poikkeuksellinen ja toimitti hyvää historiaa ja kuuluisaa brittiläistä huumoria. Jokainen, joka harkitsee matkaa, tee se!

Evans ja Evans joutuivat valitettavasti peruuttamaan alkuperäisen matkani varausten puutteen vuoksi, mutta järjestivät minulle toisen matkan ilman lisämaksua, ja minulla oli vielä upeampi aika! Debbie, opas, oli niin asiantunteva, persoonallinen ja hämmästyttävä koko matkan ajan! Seura oli fantastinen, bussit olivat mukavia, ja se oli hämmästyttävä tapa päästä ulos Lontoosta ja nähdä erilainen osa Englannista. 10/10

Well organized tour, with guide Simon and coach driver Ahmed. Enough time to see all the places and in good time back to London. We had paid for entrances but due to some slip in the office, were given wrong tour tickets at the check in. Thanks to Simon, things were sorted out and we got what we had paid for :). Also the partial refund for Windsor entrance was sent promptly.

Matka oli nautinnollisin, ja oppaamme Andrew piti meidät viihdytettynä näytöksestä ja sen suhteesta näkemykseen. Hän antoi meille myös paljon tietoa matkallamme. Meillä oli linnassa paljon aikaa tutkia maaperää sisäkierroksen jälkeen. Tarjottu tee oli herkullista.