Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Muut elämykset

Lontoo: World of Wizards and Harry Potter Locations Tour

Lontoo: World of Wizards and Harry Potter Locations Tour

Aktiviteetin tarjoaja: Questo App
Säästä jopa 30 %

alkaen 9,99 € 6,99 € per henkilö

Aloita seikkailu Lontoon ympärillä ratkaisemalla vihjeitä estääksesi pahaa velhoa tuhoamasta maailmaa, kaikki älypuhelimellasi. Avaa tarinoita, kun löydät paikkoja Harry Potter -elokuvista, mukaan lukien House of Guards, Cecil Court ja Trafalgar Square.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Kesto 3 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää

Elämys

Kohokohdat
 • Kokeile uudentyyppistä kokemusta, täydellinen yhdistelmä kiertueen, ulkoilmapakopelin ja aarteenetsintän välillä
 • Vieraile paikoissa, jotka on kuvattu Harry Potter -elokuvissa, kuten kujalla, joka inspiroi JK Rowlingin kirjoitusta
 • Ryhdy Theodgardiksi, "ihmisten velhoksi suojelijaksi", kun löydät Lontoon
 • Mene Charles Dickensin suosikkipubiin
 • Pelaa kaupunkipeliä, joka on saatavilla englanniksi, saksaksi ja ranskaksi
Koko kuvaus
Aloita seikkailu Lontoon ympärillä "Theodgarina", voimakkaana velhona, joka päätti elää ihmisten keskellä ja suojella heitä. Seuraat sovelluksessa saamiasi vihjeitä ja taistelet Ozinia, velhoa vastaan, joka haluaa tuhota maapallon. Matkan varrella saavut Westminsterin asemalle, Downing Streetille, Horse Guards Avenuelle, Trafalgar Squarelle ja muihin Harry Potter -elokuvien suosittuihin paikkoihin. Ota aikaa tutkiaksesi niitä ja lue samalla heidän tarinansa sovelluksessa. Pelataksesi peliä, seuraa vain ohjeita, jotka saat sähköpostitse varauksenteon jälkeen ja mene sitten lähtöpisteeseen. On suositeltavaa, että pelaat yhdessä enintään 4 muun henkilön kanssa yhdellä puhelimella. Voit aloittaa ja keskeyttää milloin haluat, ja voit vapaasti tutkia sitä omaan tahtiisi. Jos olet kilpailukykyisempi, voit tietysti kiirehtiä ja kilpailla korkeammasta sijoituksesta pelin tulostaulukossa. Isommissa ryhmissä yksi henkilö voi ostaa pääsyn koko ryhmälle valitsemalla ryhmän henkilömäärän. Kaikki ryhmän jäsenet voivat pelata kaupunkipeliä älypuhelimellasi. Vaihtoehtoisesti jokainen voi ostaa oman lahjakortin. Voit pelata ryhmässä ja ratkaista vihjeitä yhdessä kävellessäsi tai voit jakaa pienempiin ryhmiin/joukkueisiin ja kilpailla muita vastaan. Jokainen voi myös leikkiä yksin, erillään ryhmästä ja tavata ryhmän lopussa.
Sisältää
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Kaupunkitutkimuspeli saatavilla puhelimeesi
 • Matkaopas
 • Pääsyliput nähtävyyksiin
Ei sovellu
 • Pyörätuolia käyttävät
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Avaa kaupunkipelisi Questo-sovelluksessa käyttämällä tätä linkkiä: [https://questoapp.com/unlock](https://questoapp.com/unlock) Lataa Questo-sovellus tästä linkistä (se on ilmainen): [onelink.to/questo](http://onelink.to/questo) Suuntaa lähtöpisteeseen ja nauti kaupunkipelistäsi.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Ladattu älypuhelin
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,1 /5

perustuen 44 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Palvelu
  4,2/5
 • Organisointi
  3,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Se oli hauskaa, pidämme pulmien ratkaisemisesta ja tämä vei hieman hämmentävää. Matkan varrella näimme muita asioita, joiden ohi olisimme muuten kävelleet, kuten kirjakujan tai vanhimman pubin. Suosittelisin kuitenkin tekemään podcastin Harry Potterin yksityiskohdista, kuten poikani sanoi 2 tunnin kuluttua: Mikä on yhteys Harry Potteriin? Olisi vielä hauskempaa, jos luvun ratkaisemisen jälkeen voisit kuunnella Harry Potter -tarinaa.

Lue lisää

24. huhtikuuta 2022

Se oli ihana Wizardry-kiertue Lontoossa! katsoessaan joitain arvosteluja ihmiset eivät todellakaan lue otsikkoa. Itse opas käsittelee velhoja, mutta sisältää joitain faktoja Harry Potterista! Pidin ehdottomasti tämän tekemisestä, vaikka meninkin väärään suuntaan, mutta tein sen ja minusta tuntui, että se oli sen arvoista. Löysin paikkoja, joita en ollut koskaan ajatellut katsoa! Rehellisesti sanottuna paras kiertue!

Lue lisää

1. lokakuuta 2019

It was a lot of fun however there was a few areas of confusion with clues and challenges that you had to unlock hints and the map to find your way

8. toukokuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 222810