Vesiaktiviteetti

Lounasristeily Thames-joella Lontoossa

Aktiviteetin tarjoaja: City Cruises Plc

Lounasristeily Thames-joella Lontoossa

Aktiviteetin tarjoaja: City Cruises Plc
Pian loppuunmyyty

alkaen 52,06 € per henkilö

Pian loppuunmyyty

Risteile Thames-jokea pitkin ja tutustu kaupungin historiallisimpiin nähtävyyksiin samalla kun nautit herkullisen 2 ruokalajin lounaan kahvin ja teen kera. Näe Tower of London ja Tower Bridge äskettäin kunnostetun jokiristeilijän mukavuudesta.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 3 päivää etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Kesto 105 minuuttia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti herkullisesta lounaasta seilatessasi pitkin Thames-jokea Lontoossa
 • Näe joen varrella Lontoon tärkeimmät nähtävyydet kuten Lontoon Tower, Tower Bridge ja Globe-teatteri
 • Rentoudu vasta restauroidussa modernissa jokiveneessä upeilla panoraamanäkymillä
Koko kuvaus

Nauti lounaasta Lontoossa, joka on erilainen tällä 105 minuutin risteilyllä Thames-jokea pitkin Tower Pieristä. Nauti herkullisesta 2 ruokalajin lounaasta, johon sisältyy teetä tai kahvia, Lontoon kuuluisimpien nähtävyyksien maisemissa. Lähtö Tower Pieristä, joka sijaitsee historiallisen Tower of London -linnoituksen ja satumaisen Tower Bridge -sillan vieressä. Seilaa ohi nähtävyyksien, kuten parlamenttitalon, London Eye -silmän ja London Bridgellä sijaitsevan Shard-pyramidin. Herkuttele timjamin, rosmariinin ja sitruunan kera paahdetulla Chicken Supreme -kanalla, jossa on kermaista purjo-, tarragon- ja sienikastiketta ja joka tarjoillaan peruna au gratinin ja kauden vihannesten kera; kirsikkatomaatti- ja punasipuliconfitin kera; jälkiruokana lämmin tumma suklaafondant marjakompotin ja vaniljakastikkeen kera. Nauti koko laivan ajan baaripalveluista, jotka tarjoavat laajan valikoiman virvoitusjuomia ja alkoholijuomia, ja äänikommentaarin avulla voit oppia uusia kiehtovia faktoja Lontoosta risteilyn aikana. Risteily päättyy alkuperäiseen lähtöpaikkaan.

Sisältää
 • Thames-joen risteily tavallisella istumapaikalla
 • 2 ruokalajin lounas sekä teetä ja kahvia
 • Äänikommentti
 • Alkoholijuomat
 • Hotellin nouto ja kotiinkuljetus
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Sinun tulee noudattaa sosiaalista etäisyyttä ajoneuvoissa
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tower Pier, Lower Thames Street. Lontoo EC3N 4DT. Lähin metroasema on Tower Hill (District ja Circle Lines) ja Tower Gateway DLR-asema. Kävelkää suoraan laiturille, jossa toiminnan tarjoajan laiturihenkilökunta ottaa teidät vastaan.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Urheiluvaatteet
 • Urheilukengät

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • - Paikkasi laivalla on taattu, ja se jaetaan sinulle ennen risteilyä. Kun nousette laivaan, teidät ohjataan pöytäänne. Huomaa, että pöydät ovat kiinteitä, ja kuhunkin pöytään (tai pöytäpariin) mahtuu neljä henkilöä. Panoraamaikkunoista avautuvat upeat näkymät kaikista kulmista ohi kulkevalle taivaanrannalle pöytäsi sijainnista riippumatta.
 • - Huomaa, että jotkin pöydät sijaitsevat lähellä muita ruokailijoita.
 • - Pukeutumiskoodi on rento
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 1119 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Kuljetus
  4,6/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Turvallisuus
  4,7/5
 • Palvelu
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Varasin tämän ystävälleni ja minä juhlimaan syntymäpäiviämme, joita me molemmat jätimme juhlimatta yhdessä henkilökohtaisista syistä. Tarjottu ruoka oli hyvää, mutta et saanut valintaa siitä, mitä näin. Se oli lihaa ja vihanneksia - siinä se. Virvoitusjuomat ja alkoholi olivat ylimääräisiä. Tee ja kahvi olivat mukana. Mielestäni sinun pitäisi antaa vaihtaa kuuma juoma yhteen virvoitusjuomaan. Olen myös sitä mieltä, että sinun pitäisi voida valita lihasta, vihanneksista ja kalasta, vaikka valitset ruokasi etukäteen. Lounasristeily oli mahtava ja nautimme molemmat. Oli hienoa matkustaa ylös ja alas jokea nähdäksesi nähtävyyksiä ja kuullaksesi mielenkiintoisia faktoja Lontoosta. Se ei ehkä ole hyvä kaiken ikäisille, koska pienet lapset saattavat kyllästyä ja haluavat juosta ympäriinsä jne., mutta se oli hyvä iltapäivä Lontoossa.

Lue lisää

10. lokakuuta 2021

The boat was nice and clean. The crew were lovely. The food was okay. No selection and very heavy plate of chicken potatoes and veggies for lunch. No choices for kids offered and drinks were extra. Audio tour could not be heard barely at all. Overall nice experience but I wouldn’t do this again.

14. marraskuuta 2022

Käännä

Nice day out. The food was delicious. I went with the 2 course meal, which is lunch and dessert. No starters available if you wanted to top up. Route is: Tower Hill > Westminster > Canary Wharf and back. The itinerary should be available online and it should be shared when boarding. Commentary was not clear as que quality of the eletronic speaker was not the best. You can also pop out to the deck and see the views. Very nice indeed but there is space for improvement.

Lue lisää

17. lokakuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 26664