Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Yksityiskierros

Lontoo: Vartijoiden vaihtoseremonian opastettu kävelykierros

Aktiviteetin tarjoaja: Rosotravel UK
Yksityiskierros

Lontoo: Vartijoiden vaihtoseremonian opastettu kävelykierros

Aktiviteetin tarjoaja: Rosotravel UK

alkaen 183,83 € per henkilö

Todista vartijan vaihtoseremonia ja opi kaikki kuuluisista Britannian kuninkaallisen perheen punapukuisista vartijoista. Laajennetut vaihtoehdot: tutustu Westminsterin alueeseen

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 2 - 4 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
espanja, englanti, ranska, saksa, italia, venäjä
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva
Yksityiskierros

Elämys

Kohokohdat
 • Todista arvostettu vartijoiden vaihtoseremonia 5 tähden entisen kanssa
 • Seuraa kuninkaallista polkua Buckinghamin palatsin, Clarence Housen, Victoria Me:n ympärillä
 • Tutustu Westminsterin kaupungin kohokohtiin (vain 3 ja 4 tunnin vaihtoehdoissa
 • Vieraile Unescon listalla olevassa Westminster Abbeyssä ohittamalla jonot helposti tarjouksen avulla
 • Nauti tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesta yksityisestä kiertueesta
Koko kuvaus
Liity tähän alkuperäiseen kiertueeseen oppiaksesi Britannian kuninkaallisesta perheestä ja todistamaan päivittäistä vartijoiden vaihtoparaatia Buckinghamin palatsin ulkopuolella. Nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta 5 tähden oppaan kanssa, joka näyttää sinulle parhaat paikat palatsin, puutarhojen ja paraatialueen valokuvien ottamiseen. Liity 2 tunnin peruskävelykierrokseen nähdäksesi vartijoiden vaihtoseremonian Buckinghamin palatsin ulkopuolella. Kuuntele historiallisia tosiasioita, kulttuurisia anektootteja ja myyttejä Britannian kuninkaallisesta perheestä, kun ihailet upeaa Admiralty Archia ja King George VI:n ja Queen Elizabeth Memorial Pass -kulkua Clarence Housen, Walesin prinssin ja hänen vaimonsa Cornwallin herttuattaren kuninkaallisen asuinpaikan, ohitse. Katso monumentaalinen Victoria Memorial ja valmistaudu unohtumattomaan kokemukseen, kun Buckingham Palcea vartioivat vanhat vartijat valmistautuvat vaihtamaan paikkoja uusien vartijoiden kanssa. Todista perinteinen vartijoiden vaihtoparaati upean Buckinghamin palatsin edessä. Nauti seremonian eri vaiheiden tarkkailusta ja opi kuninkaallisista tavoista ja perinteistä asiantuntijaoppaasta. Valitse 3 tunnin vaihtoehto rikastaaksesi kokemustasi opastetulla kierroksella Westminsterin kaupungissa. Löydä Lontoon yhden tärkeimmän kaupunginosan pakolliset nähtävyydet ja piilotetut helmet. Katso ikoniset maamerkit, kuten Westminsterin katedraali. Tämä uusbysanttilainen helmi on Yhdistyneen kuningaskunnan suurin katolinen kirkko. Ihaile historiallista, uusgoottilaista Westminsterin palatsia, joka on Britannian parlamentin, alahuoneen ja House of Lordsin kotipaikka. Katso sen ikoninen Elizabeth Tower, joka tunnetaan paremmin nimellä Big Ben, ja Winston Churchill -monumentti yhdelle Britannian historian tärkeimmistä poliitikoista. Tutustu lopuksi Pyhän Margaretin kirkkoon, joka on yhden Lontoon suurimmista nähtävyyksistä - Westminster Abbeyn - vieressä (liput luostariin eivät sisälly tähän vaihtoehtoon). Tämä merkittävä kirkko on Englannin ja Ison-Britannian kuninkaiden kruunauspaikka ja kuninkaiden ja arvostettujen henkilöiden hautapaikka. Valitse 4 tunnin vaihtoehto käydäksesi myös Westminster Abbeyn sisätiloissa, joka on Unescon maailmanperintökohde. Säästä aikaa ja hyppää jonon edellä ohituslippujen ansiosta. Westminster Abbey liittyy läheisesti kuninkaalliseen perheeseen, sillä useimmat kuninkaat ja kuningattaret kruunattiin, menivät naimisiin ja haudattiin näiden goottilaisten muurien sisälle. Tutustu tyylikkäisiin sisätiloihin yksityisoppaasi avulla ja tutustu tämän merkittävän kohteen rikkaaseen historiaan ja perintöön. Vieraile kuninkaallisessa haudassa ja Runoilijan kulmassa nähdäksesi Elizabeth I:n, Skotlannin kuningattaren Marian sekä Charles Dickensin, Robert Burnsin ja monien muiden merkittävien persoonallisuuksien haudat. Katso hetki Abbey's Chapter Housen lähellä olevaa tammiovea ja vaeltele viehättävässä puutarhassa tunteaksesi ainutlaatuisen tunnelman.
Sisältää
 • Yksityinen vartijoiden vaihtokierros, City of Westminster, Lontoo (nähtävyyksien määrä riippuu valitusta vaihtoehdosta)
 • 5-tähden lisensoitu opas, joka puhuu sujuvasti valitulla kielellä
 • Näkymä vartijoiden vaihtoseremoniaan (kaikki vaihtoehdot)
 • Kierros Westminsterin kaupungissa (3 ja 4 tunnin vaihtoehdoissa)
 • Ohita jonot -liput Westminster Abbeyyn (4 tunnin vaihtoehdossa)
 • Kierros Westminsterin kaupungissa (2 tunnin vaihtoehto)
 • Ohita jonon liput Westminster Abbeyyn (2 ja 4 tunnin vaihtoehdoissa)

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaa oppaasi Guards Crimean War Memorialin alla.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Tarkista sähköpostisi päivää ennen kiertuetta saadaksesi tärkeitä tietoja.

Tuotteen tunnus: 419472