Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Pääsylippu

Lontoosta: Lippu Harry Potter Warner Brothers-studioon siirtämällä

Lontoosta: Lippu Harry Potter Warner Brothers-studioon siirtämällä

alkaen 100,03 € per henkilö

Mene Harry Potter -elokuvasarjan kulissien taakse ja kävele suosikkihahmojesi jalanjäljillä maagisella koko päivän matkalla Warner Brothers Studioon Lontoon keskustasta.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Kestovaihtoehdot: 7 - 8 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Ruoat ja juomat

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Aloitusaika on aika, jolloin sinut noudetaan. Siirto studioon kestää 2 tuntia. Sinulla on sitten 4 tuntia studiossa ennen kuin sinut siirretään takaisin Lontoon keskustaan.
 • Yllä olevat ajat ovat likimääräisiä ja saattavat muuttua liikenteestä riippuen.
 • Butterbeer ™ voi sisältää pähkinöitä ja muita aineosia, jotka voivat aiheuttaa allergioita. Paikallinen kumppani ei ole vastuussa haitallisista sivuvaikutuksista.
 • Tietyillä alueilla voidaan käyttää erilaisia erikoistehosteita (mukaan lukien äkilliset kovat tehosteet ja vilkkuma).
Kohokohdat
 • Uskalla Harry Potter -elokuvien kulissien takana kiertämällä studiossa ja katsomalla sarjoja, rekvisiitta ja pukuja
 • Tutustu Gringottin ohjattuun pankkiin ja kiivetä Hogwarts Expressiin
 • Kävele Harry Potterin jalanjäljillä ihmettelemällä Diagon Alleyn kuuluisia mukulakiviä
 • Käy Dumbledorin toimistossa ja suuressa salissa
Koko kuvaus

Sukella Harry Potterin ihmeelliseen velhojen maailmaan Warner Brothers Studiossa ja paluukuljetukset sisältyvät hintaan. Katso kulissien takaa kaikkien aikojen menestynein elokuvasarja.

Suuntaa laiturille 9 ¾ ja aja Tylypahkan pikajunalla. Koe Harryn Hogwarts -matkojen taikuus poseeraamalla matkatavaravaunulla juuri ennen kuin se katoaa seinän läpi, ja kävele sitten junavaunun läpi.

Astu Diagon Alleyn kuuluisien mukulakivien päälle, joissa on Ollivander's Wand Shopin, Flourish and Blottsin ja Weasley's Wizard Wheezesin myymälät.

Lähde kulissien taakse löytääksesi upeita settejä, pukuja ja rekvisiitta. Opi joitain tarkasti vartioituja salaisuuksia, kuten tosiasioita erikoistehosteista ja animatroniikasta, jotka tekivät Harry Potter -elokuvista niin suosittuja ympäri maailmaa.

Katso ikonisia rekvisiitta, kuten Harryn Nimbus 2000 ja Hagridin moottoripyörä. Löydä uudelleen muita ikimuistoisia sarjoja, kuten Gryffindor -yhteishuone, poikien makuusali, Hagridin mökki ja juoma -luokkahuone.

Sisältää
 • Warner Bros. Studio Lontoo -pääsylippu
 • Kuljetus tapaamispaikalta aktiviteetille: Bussi
 • Paluukuljetus: Bussi
  Ei sovellu
  • Pyörätuolia käyttävät

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Bussipysäkki 1, Bulleid Way, Victoria, Lontoo, SW1W 9SH. Tapaamispaikalla on Golden Tours -kyltti, ja lähellä on lipputoimisto tiedusteluita varten (lähin metroasema on Victoria, 5 minuutin kävelymatka).

  Avaa Google Maps ⟶
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,7 /5

  perustuen 22048 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Opas
   4,2/5
  • Kuljetus
   4,5/5
  • Hinta-laatusuhde
   4,1/5
  • Palvelu
   4,5/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Erittäin mukava kokemus joistakin haitoista huolimatta. Matka Victorian aseman ja Warner Brossin välillä ei kestä 2 tuntia, vaan vain 1. Harmi myös, että paikan päällä oleva aika ei ole vähän pidempi, jolloin kaiken näkee ja hyötyisi kaikesta äänioppaan antamasta tiedosta. Meidän piti syödä ritsalla, jotta meillä olisi aikaa tehdä vierailun toinen osa. Paluu Lontoon keskustassa noin klo 15.00 on hyvä, mutta hieman aikaisin, kun omistimme päivän tälle retkelle. Hinnat paikan päällä ovat melko korkeat, mutta se on odotettavissa tällaisessa paikassa. Harmi ettei piknik ole sallittu.

  Lue lisää

  14. heinäkuuta 2022

  Kallis kuljetuksineen, mutta upea

  Kohteeseen mentiin bussilla mikä oli tilava, mutta takaisin tultiin bussilla mikä oli ahdas ja en tiedä paljonkohan taxi olisi maksanut + sisäänpääsyliput paikan päältä. Nähtävää on niin paljon, että lopussa piti ohittaa asioita, että ehti vielä ostoksille kauppaan ja bussille takaisin. Kaupasta meinasi loppua rohkelikkojen viitat, joten jos on malttia niin kaupassa kannattaa piipahtaa jo ennen kierrosta jos haluaa ostaa jotain tiettyä. Tämä matka menee todella sujuvasti ja helposti ja aikaa kohteessa kyllä on ainakin 4h, silti Studiolla on niin paljon kaikkea!

  Lue lisää

  21. lokakuuta 2019

  Olen tyytyväinen.

  Victorian linja-autoasemalle kannattaa mennä hyvissä ajoin. Lähtöportti saattaa muuttua ilmoitetusta. Julkisilla Warnerille pääsee kuulema oikein helposti, mutta itse en enää saanut lippuja neljälle kuin tällaisella paketilla (kuukausi ennen studioille menoa), johon kuului myös kyyditys. Bussikuski oli varsin mukava ja joustava. Warnerilla kannattaa varautua ihmispaljouteen, mutta yllättävän sujuvasti homma hoitui sielläkin päässä. Neljä tuntia vaan ei tahtonut riittää kaikkeen ihmettelemiseen. Tuleehan tuolle hintaa, mutta on sen arvoinen. Menisin uudelleen ja voin lämpimästi suositella myös muille. Kiitos :)

  Lue lisää

  9. kesäkuuta 2019

  Tuotteen tunnus: 390489

  VA ID: 390489