Lontoo Luonto ja seikkailu

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Seikkailut
  • Yksityiskierrokset
23 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Lontoo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lontoo parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo ovat

Stonehenge

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 058 arvosteluun

Ensimmäinen pala, jossa kävelet lasin yli ja sen alla on haita, on paras pala. Ajattelin, että ennakkovaraus määrittäisi, että kokemus ei tule liian kiireiseksi, kuten varaushetkellä ilmoitettiin, tämä ohjaisi numeroita, mutta itse asiassa se oli tönäistynyt ja siksi vaikea liikkua. Minusta lastenrattaat pitäisi kieltää (oli siellä rattaiden puisto), mutta monet ihmiset käyttivät niitä, vaikka heidän lapsensa eivät istuneet niissä. Tämä vaikeutti liikkumista. Sillä oli kuitenkin hyvä saavutettavuus. Säälin peguineja, joilla oli vähän tilaa ja riittämätön päivänvalo.

Nautin todella kaikesta toiminnasta, vain niiden on vain parannettava tarjousta, koska sanoo ohittaa jono ja ei pidä paikkaansa, ja meidän täytyy tehdä linja saadaksemme ja varata lipun, on parempi, että voimme tehdä kaiken ajan sovelluksella , mutta mikä tahansa tapa on hyvä vaihtoehto ja halvempaa nähdä kaikki nähtävyydet tällä tarjouksella, kiitos paljon =D

Kiva paikka

Sisäänpääsy sujui helposti ennakkoon ostetulla lipulla. Olimme paikalla noin 10.30 eikä ollut jonoa yhtään. Eläintarha oli mukava paikka kierrellä.