Lontoo
Museot ja näyttelyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yläkärki. Nousta aikaisin. Ohita £ 23 pp -hotellin turistiaamiainen. Suunta Laziosiin (42-47 Minories, Lontoo EC3N 1DY) tai vastaavaan 4,85 puntaa pientä englantilaista aamiaista varten. Vietti 3 1/2 rauhassa tuntia Lontoon Towerissa 15-vuotiaan poikani kanssa lauantaiaamuna helmikuussa. Saavuimme aikaisin klo 9.30, kuten suositeltiin, ja suuntasimme ensin kruununjalokiviin. Ilman turistien laumoja meillä oli selkeä kuva kaikesta. Kiertoajelimme taisteluosastoja (upeat näkymät Lontooseen, Thamesiin, Towerin siltaan) ja näimme kaikki muut näyttelyt - paitsi kiinnitysyksiköiden rykmentimuseo. Jopa 15-vuotiaalla on aseiden rajoitus. Toinen kärki. Wagamamassa on Chicken Ramen -nuudelit 9,99 puntaa, ilmainen vihreä tee täyttöpakkauksilla ja näkymät torniin ja Thamesiin. Bonus joillekin: Lähellä sijaitseva Tower Hill -muistomerkki toisen vuosineljänneksen aikana merellä kadonneille 25 000 kauppiasmarinerille sai poikani mielikuvituksen.

Lippujen ostaminen on helppoa. Ainoa asia, sinun on vaihdettava tosite lippuihin lippujen ostoksessa. Pidä vain tämä mielessä. Teimme kiertueen itse tai voit liittyä kiertueelle. Paikan päällä on ruokailutila ja lahjakauppoja. Jos menet Valkoisessa tornissa, ota huomioon, että kiivetä varten on useita portaita, mukaan lukien loputon kierreportaat lopussa poistumiseksi. Se on sen arvoista. Crown jalokivet ovat ehdottoman uskomattomia nähdä.

Nautin joka hetki siellä on kaunis galleria. George IV: n historia näytettiin kaikkialla hyvin organisoidulla tavalla ja myös erittäin houkuttelevalla tavalla.

Sisään pääsi ennen sovittua aikaa nopeampaa jono kaistaa, muuten siällä turhan paljon väkeä suosituimmissa paikoissa, muuten paikka ok

Vaikuttava! Hello Wembley kajahtaa mukavasti jo 10 henkilön voimin