Lontoo
Museums & Exhibitions

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Museot ja näyttelyt

Museot ja näyttelyt: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Meillä oli hauskaa Wembleyllä, saimme nähdä kaiken maassa, mukaan lukien pukuhuoneet, joissa kaikki pelipaidat roikkuivat, kävelimme ulos kentälle tunnelista, mikä oli epätodellista, kun he laittoivat yleisöäänet päälle. tuntuu, että tulet pelaamaan Wembleylle upeassa ilmapiirissä. Matkaoppaamme oli loistava ja hänellä oli myös hyvät tiedot stadionista. Kaikille Lontooseen tuleville suosittelen vierailemaan Wembley-stadionilla. Saimme nähdä myös palkintoja, mukaan lukien FA Cupin pitäminen ennen kiertueen alkua, mikä on hieno kuva.

Ei tuntunut kiirehtimisestä, ja opas tiesi varmasti aiheen. Vierailin stadionilla ensimmäisen ja viimeisen kerran 60 vuotta sitten, joten oli melkoinen kokemus nähdä kuinka asiat ovat muuttuneet ja kuinka siitä on tullut osa modernia maailmaa .Sinun ei tarvitse olla jalkapallofani ihmetelläkseen stadionin laajuutta ja suosittelen kiertuetta kenellekään.Kun katson peliä televisiosta, voin nyt sanoa seisoneeni siellä tai istuneena siellä, joten olen iloinen, että teki sen.

Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta ja tehokasta. Otin poikani mukaan, en usko, että koko tapahtumapaikka oli auki, koska jotkut osat oli irrotettuja ja joitain hahmoja olisin uskonut olevan esillä enemmän kuin toiset, mutta valitettavasti ei. Olisin halunnut nähdä enemmän paikallisia taiteilijoita esillä, mutta kokonaiskokemus oli hauska ja menisin todennäköisesti uudestaan.

Ääniopas on saatavilla QR-koodin kautta sisäänkäynnillä, vaikka se ei ollut välttämätöntä, nautimme vierailustamme palatsissa ilman sitä. Tauluilla ja palatsin henkilökunnalta on paljon tietoa. Älä unohda vierailla upotetussa puutarhassa ja prinsessa Diana -patsaassa. Talo on sisustettu yksinkertaisesti palatsia varten, mutta sillä on erittäin mielenkiintoinen historia.

Mene tosi ajoissa paikalle niin pääset jonon kärkeen.