Lontoo Näköalapaikat

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Yksityiskierrokset
26 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Lontoo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lontoo parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo ovat

Stonehenge

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 334 arvosteluun

London Eye antoi meille mahdollisuuden nousta Lontoon yli ja ihailla upeaa panoraamaa. Kaikki oli erittäin hyvin järjestetty, emme odottaneet kauan jonossa ja meitä ei ollut montaa "kuplassa", mikä antoi meille mahdollisuuden nauttia siitä entistä enemmän. Kiertue kesti reilut kolmekymmentä minuuttia.

Loistavaa toimintaa! Kaunis decouverte! A duré plus que 2h mais c'était vraiment super! Nous étions en très petit comité et tout s'est très bien passé. Merci à la guide Sophie pour nous avoir appris pas mal de choses sur les coulisses d'Harry Potter et pour sa gentillesse. Je conseille vivement!

Sanoisin, että se ei ole pakko tehdä, mutta se oli kolmas vierailuni LONTOONiin, joten nautin näkymästä korkealta erittäin paljon. Suosittelen ehdottomasti toimintaa, jos et ole jo käynyt The Shardissa (teit sen viime kerralla) tai Sky Gardenissa (edelleen listallani).

Oppaamme Tom oli erinomainen. Hän eläytyi koko sydämellään ja olemuksellaan työhönsä, oli selvästi ylpeä kaupungistaan ja kertoi Harry Potterin lisäksi paljon muuta Lontoosta.

Great tour, it was amazing to see places where they have filmed.