Pääsylippu

Lontoo: Pyhän Paavalin katedraalin pääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: St Paul's Cathedral

Lontoo: Pyhän Paavalin katedraalin pääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: St Paul's Cathedral
Pian loppuunmyyty Varattu eilen 21 kertaa

alkaen 21,28 € per henkilö

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 21 kertaa

Nauti entistä edullisemmasta sisäänpääsystä St Paulin katedraaliin. Koe katedraalikerros ja hautaholvi, kiipeä kolmelle näköalatasanteelle ja katsele Lontoota kupolin huipulta. Multimedia -oppaat ja kierrokset saatavilla.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Kesto 2 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Sisältää audio-oppaan
espanja, kiina, englanti, ranska, saksa, italia, japani, portugali, korea
Pienryhmä saatavilla

Elämys

Koko kuvaus

Tutustu Pyhän Paavalin katedraaliin, arkkitehtoniseen mestariteokseen ja Englannin kansallisen juhlan paikkaan. Nykyään St Paul's on sekä vilkas toimiva anglikaaninen katedraali että yksi Lontoon johtavista nähtävyyksistä. Mukana on nyt kosketusnäytölliset multimediaoppaat nähtävyyksien katsojille; kuuntele ja katso, sillä opas käyttää elokuvaa, uusia valokuvia ja yksityiskohtaisia kommentteja tarjotakseen tehokkaan tulkinnan tästä ainutlaatuisesta maamerkistä. Valitse henkilökohtaisempi lähestymistapa katedraalin lattian ja kryptan kierroksilla katedraalin oppaiden johdolla 4 kertaa päivässä; Liity mukaan ilman lisäkustannuksia, kun käytät 60 minuuttia kävelemällä katedraalin läpi ja oppiessasi sen taiteesta, historiasta ja uskonnollisesta merkityksestä. Vaihtoehtoisesti voit liittyä johonkin useista lyhyistä johdantopuheista, joita tarjotaan koko päivän ajan saadaksesi lisätietoa. Nämä opastetut kierrokset ja keskustelut ovat saatavilla saapumisjärjestyksessä. Rekisteröidy saapuessasi. Kun kävelet katedraalin läpi, huomaat, että se on täynnä luonnonvaloa, kimaltelevia mosaiikkeja ja maalauksia, jotka koristavat sen kupolia. Tutustu pohjakerroksen kappeleihin ja kiipeä sitten 257 askelmaa Whispering Galleryyn testaamaan ainutlaatuista akustiikkaa. Kiipeä 119 askelmaa Stone Galleryyn ja sitten 152 viimeistä askelta Kultaiseen galleriaan, joista molemmista on upeat panoraamanäkymät kaupunkiin. Vieraile kryptassa nähdäksesi monet maailmankuulujen brittien haudat ja muistomerkit, mukaan lukien Lord Admiral Nelson ja Wellingtonin herttua. Huomaa, että Whispering Gallery on suljettu yleisöltä toistaiseksi. Kultaisen gallerian sisäänpääsy riippuu saatavuudesta käytössä olevien kapasiteettirajoitusten vuoksi, ja aikarajoituksia saattaa olla olemassa.

Sisältää
 • Pääsy katedraalin kerrokseen, kryptaan ja gallerioihin
 • Multimediaopas 9 kielellä
 • Mahdollisuus liittyä opastetuille kierroksille ja keskusteluille (paikkoja on rajoitetusti ja sinun on rekisteröidyttävä saavuttaessa)
  Covid-19-varotoimenpiteet
  Turvatoimenpiteet käytössä
  • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
  • Maskin käyttäminen on vapaaehtoista, mutta niitä suositellaan käytettäväksi sisätiloissa

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Sisäänpääsy on St Paulin katedraalissa, St Paulin kirkonkylässä, Lontoossa, EC4M 8AD. Pyörätuolin käyttäjien tulee käyttää pyörätuolilla esteetöntä sisäänkäyntiä, joka sijaitsee eteläisen kirkonpihalla.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Ei sallittu

  • Ylisuuret matkatavarat
  • Matkatavarat tai suuret laukut
  • Lemmikit (opaskoirat sallitaan)
  • Selfietikut
  • Salamavalokuvaus
  • Ilman huoltajaa olevat alaikäiset

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Huomaa, että Whispering Gallery on suljettu yleisöltä toistaiseksi.
  • Kultaisen gallerian sisäänpääsy riippuu saatavuudesta käytössä olevien kapasiteettirajoitusten vuoksi, ja aikarajoituksia saattaa olla olemassa.
  • Videon tallentaminen ja valaistuksen, selfie-tikkujen, kolmijalkojen ja yksijalkojen käyttö ei ole sallittua
  • Multimediaopas on saatavilla useilla kielillä
  • Ei ole vaatehuonetta, joten laukut tai tavarat, jotka ovat suurempia kuin 45 cm x 30 cm x 25 cm, mukaan lukien kahvat, pyörät ja taskut, eivät ole sallittuja
  • Itseään tunnistava vammainen voi saada ilmaisen sisäänpääsyn hoitajan tai tarvittavan seuralaisen kanssa (vapaat paikat jaetaan saapuessa)
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,7 /5

  perustuen 2366 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Hinta-laatusuhde
   4,3/5
  • Palvelu
   4,6/5
  • Organisointi
   4,6/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  An excellent experience overall with a very informative audio guide provided by the Cathedral and stunning views from the top. A warning to fellow travellers who haven’t done their research (like me) — have a bottle of water with you and do not climb all those stairs on an empty stomach. I think the view, while brilliant, might have been enhanced by how delirious I was after the 500+ steps!

  Lue lisää

  8. elokuuta 2022

  Käännä

  When you get there take the hour tour . Well worth it as you see places you wouldn’t otherwise and learn a lot from guide . Go up to the top but beware 528 steps and exhausting …. Need to be in half decent shape and still will be tired … take breaks along the way but the view is well worth it .

  27. heinäkuuta 2022

  Käännä

  It was very straight forward and just had to exchange (they scan the barcode on the confirmation email) it for an entry ticket inside the cathedral. It was a shame though that the whispering gallery was closed ....so please check when they allow entry to all the areas inside the cathedral before you plan a visit.

  16. heinäkuuta 2022

  Käännä

  Tuotteen tunnus: 19600