Pääsylippu

Lontoo: Pyhän Paavalin katedraalin pääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: St Paul's Cathedral

Lontoo: Pyhän Paavalin katedraalin pääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: St Paul's Cathedral
Varattu eilen 28 kertaa

alkaen 20,82 € per henkilö

Varattu eilen 28 kertaa

Nauti entistä edullisemmasta sisäänpääsystä St Paulin katedraaliin. Koe katedraalikerros ja hautaholvi, kiipeä kolmelle näköalatasanteelle ja katsele Lontoota kupolin huipulta. Multimedia -oppaat ja kierrokset saatavilla.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Kesto 2 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Sisältää audio-oppaan
espanja, kiina, englanti, ranska, saksa, italia, japani, portugali, korea
Pienryhmä saatavilla

Elämys

Koko kuvaus

Tutustu Pyhän Paavalin katedraaliin, arkkitehtoniseen mestariteokseen ja Englannin kansallisen juhlan paikkaan. Nykyään St Paul's on sekä vilkas toimiva anglikaaninen katedraali että yksi Lontoon johtavista nähtävyyksistä. Mukana on nyt kosketusnäytölliset multimediaoppaat nähtävyyksien katsojille; kuuntele ja katso, sillä opas käyttää elokuvaa, uusia valokuvia ja yksityiskohtaisia kommentteja tarjotakseen tehokkaan tulkinnan tästä ainutlaatuisesta maamerkistä. Valitse henkilökohtaisempi lähestymistapa katedraalin lattian ja kryptan kierroksilla katedraalin oppaiden johdolla 4 kertaa päivässä; Liity mukaan ilman lisäkustannuksia, kun käytät 60 minuuttia kävelemällä katedraalin läpi ja oppiessasi sen taiteesta, historiasta ja uskonnollisesta merkityksestä. Vaihtoehtoisesti voit liittyä johonkin useista lyhyistä johdantopuheista, joita tarjotaan koko päivän ajan saadaksesi lisätietoa. Nämä opastetut kierrokset ja keskustelut ovat saatavilla saapumisjärjestyksessä. Rekisteröidy saapuessasi. Kun kävelet katedraalin läpi, huomaat, että se on täynnä luonnonvaloa, kimaltelevia mosaiikkeja ja maalauksia, jotka koristavat sen kupolia. Tutustu pohjakerroksen kappeleihin ja kiipeä sitten 257 askelmaa Whispering Galleryyn testaamaan ainutlaatuista akustiikkaa. Kiipeä 119 askelmaa Stone Galleryyn ja sitten 152 viimeistä askelta Kultaiseen galleriaan, joista molemmista on upeat panoraamanäkymät kaupunkiin. Vieraile kryptassa nähdäksesi monet maailmankuulujen brittien haudat ja muistomerkit, mukaan lukien Lord Admiral Nelson ja Wellingtonin herttua. Huomaa, että Whispering Gallery on suljettu yleisöltä toistaiseksi. Kultaisen gallerian sisäänpääsy riippuu saatavuudesta käytössä olevien kapasiteettirajoitusten vuoksi, ja aikarajoituksia saattaa olla olemassa.

Sisältää
 • Pääsy katedraalin kerrokseen, kryptaan ja gallerioihin
 • Multimediaopas 9 kielellä
 • Mahdollisuus liittyä opastetuille kierroksille ja keskusteluille (paikkoja on rajoitetusti ja sinun on rekisteröidyttävä saavuttaessa)
  Covid-19-varotoimenpiteet
  Turvatoimenpiteet käytössä
  • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
  • Maskin käyttäminen on vapaaehtoista, mutta niitä suositellaan käytettäväksi sisätiloissa

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Sisäänpääsy on St Paulin katedraalissa, St Paulin kirkonkylässä, Lontoossa, EC4M 8AD. Pyörätuolin käyttäjien tulee käyttää pyörätuolilla esteetöntä sisäänkäyntiä, joka sijaitsee eteläisen kirkonpihalla.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Ei sallittu

  • Ylisuuret matkatavarat
  • Matkatavarat tai suuret laukut
  • Lemmikit (opaskoirat sallitaan)
  • Selfietikut
  • Salamavalokuvaus
  • Ilman huoltajaa olevat alaikäiset

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Huomaa, että Whispering Gallery on suljettu yleisöltä toistaiseksi.
  • Kultaisen gallerian sisäänpääsy riippuu saatavuudesta käytössä olevien kapasiteettirajoitusten vuoksi, ja aikarajoituksia saattaa olla olemassa.
  • Videon tallentaminen ja valaistuksen, selfie-tikkujen, kolmijalkojen ja yksijalkojen käyttö ei ole sallittua
  • Multimediaopas on saatavilla useilla kielillä
  • Ei ole vaatehuonetta, joten laukut tai tavarat, jotka ovat suurempia kuin 45 cm x 30 cm x 25 cm, mukaan lukien kahvat, pyörät ja taskut, eivät ole sallittuja
  • Itseään tunnistava vammainen voi saada ilmaisen sisäänpääsyn hoitajan tai tarvittavan seuralaisen kanssa (vapaat paikat jaetaan saapuessa)
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,7 /5

  perustuen 2689 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Hinta-laatusuhde
   4,3/5
  • Palvelu
   4,6/5
  • Organisointi
   4,6/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  I got my initial ticket through Big Bus Tours but didn’t know I had to use it a certain day. We were already in front of the cathedral and I had to get a ticket fast. I liked that I was able to book a ticket online right away and got in to enjoy the cathedral without any issues.

  11. marraskuuta 2022

  Käännä

  Great place to visit. We got the ticket mostly to travel the 528 steps to the top of the cathedral which was great. They do not allow selfy sticks or video recording on the stairs up. Once at the top you can video and take pics. We did use some of the self guided tour and it worked great and was more interesting then we thought.

  23. lokakuuta 2022

  Käännä

  The entry process into St. Paul’s was very well organized and simple . We were fortunate to have a person from Customer Service take us into a unique area while we waited to go on one of the tours. The guide on the tour was exceptional in presentation and voice, and coping with the distractions of ‘little people’ who were on tour.

  14. lokakuuta 2022

  Käännä

  Tuotteen tunnus: 19600