Päivämatkat kohteesta Lontoo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Päivämatkat kohteesta

Päivämatkat kohteesta: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 9 354 arvosteluun

Super järjestetty kiertue, opas Rachel oli ihana, hauska ja erittäin motivoitunut - opimme myös paljon uutta ja tunsimme olomme hyvissä käsissä koko ajan. Ajoimme ensin Oxfordiin minibussilla (jossa on myös latausmahdollisuus), wc-tauko sisältyi, siellä oli mielenkiintoinen kierros ja vapaa-aika lounaalle ja sitten jatkoimme studioille, jotka ovat jättimäisiä, vajaan tunnin ajan. Pelkästään kiertueen/kuljetuksen lisämaksu on ehdottomasti sen arvoinen ja meillä oli mahtava lomapäivä!

Well organized tour, with guide Simon and coach driver Ahmed. Enough time to see all the places and in good time back to London. We had paid for entrances but due to some slip in the office, were given wrong tour tickets at the check in. Thanks to Simon, things were sorted out and we got what we had paid for :). Also the partial refund for Windsor entrance was sent promptly.

Erittäin rentouttava matka viehättävän ja viihdyttävän oppaan kanssa. Antoi meille paljon tietoa ja teki matkasta viihdyttävän. Bussi oli mukava, kylä kaunis ja tietysti linna näkemisen arvoinen. Meillä oli upea sää, joten oli ok, että kävijöitä oli paljon.

We had a "Simply Stonehenge" visit and it was really fun. Busdriver was very friendly, smooth driving and funny commentary on the roundtrip. Stonehenge it self was a magnificent pile of rocks.

Paras touri kaikille Potter faneille!! The best tour to every Potter fan!!