Lontoo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 9 354 arvosteluun

Pääsin ensin Oxfordiin. Oxfordissa vietetty aika tuntui lyhyeltä, mutta taas kerran luulen, ettei koskaan ole tarpeeksi aikaa nähdä kaikkea. Opas oli poikkeuksellinen. Hän antoi meille noin tunnin opastetun kiertueen ja sitten saimme vaeltaa noin 2 tai 3 tuntia. Koska tämä on Harry Potter -kiertue, suosittelen maksamaan Christ Church -kortin lipun hinnan, kun taas hieman kalliilla puolella näet Tylypahkaan johtavat portaat ja suuren salin. Suosittelen myös maksamaan 2 puntaa nähdäksesi The Divinity School. Ja upean näköalan Oxfordiin suosittelen maksamaan Oxfordin ylhäältä katsottuna yliopiston Pyhän Marian kirkossa. WB-studio on tietysti tämän kiertueen tärkein nähtävyys ja ehdottomasti hintansa arvoinen. Se on jotain, jonka sinun täytyy nähdä henkilökohtaisesti.

Meillä oli vain viikko nauttia Yhdistyneestä kuningaskunnasta, ja tämä matka teki viimeisen päivän päätteeksi BANGilla! Kyllä, on paljon pakattavaa yhdessä päivässä, mutta se oli täysin sen arvoista. Tee itsellesi palvelus ja maksa paketti lipuilla, koska et halua missata bussiasi jonossa. Matkaoppaamme Nigel oli poikkeuksellinen ja toimitti hyvää historiaa ja kuuluisaa brittiläistä huumoria. Jokainen, joka harkitsee matkaa, tee se!

Koko prosessi varaamisesta kiertueelle menemiseen oli erittäin suoraviivaista ja kätevää. Tapaamispaikka oli helppo löytää, oppaat olivat erittäin ystävällisiä, bussimatka oli hyvä. Kaiken kaikkiaan se auttoi tekemään Harry Potter Studiossa vierailun kokemuksen paljon helpommaksi. Erittäin suositeltavaa. Ja vierailu Oxfordiin oli myös mielenkiintoinen lisäys. Kiitos, että teit siitä ikimuistoisen vierailun perheellemme.

Alku oli hieman vaikea, koska valmentaja ei ilmestynyt ajoissa, mutta silti päivä oli upea. Opas oli todella hyödyllinen, ja kun hän sai tietää, että pidimme Tolkienista, hän sisälsi meille mielenkiintoisia asioita. On sääli, että aika Oxfordissa oli vähän lyhyempi, mutta se tarkoittaa vain sitä, että meidän pitäisi palata :)