Valitse päivämäärät

Lontoo Päiväretket

226 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/15

Lontoo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lontoo parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo ovat

Warner Bros. Studio Lontoo

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 9 354 arvosteluun

Kaikki toimi hienosti.... Teimme kiertueen sunnuntaina klo 12.15. Etu - kadut ovat siellä tyhjimpiä - bussi kesti vain hieman yli tunnin, mikä antoi meille enemmän aikaa studioille ... Ja aika oli myös mahtavaa, sillä silloin studioilla oli jo paljon ihmisiä... Toinen vinkki - bussin etuosassa istumisesta on hyötyä, sillä studioilla poistuessasi saat liput mukaan. bussi. Voi kestää hetken ennen kuin sinulla on lippuja, jos istut bussin takaosassa. Sitten lipuilla pääset ensin sisään. Jos pääset nopeasti pois bussista, sinulla on myös enemmän aikaa studioissa.....bussin viimeiset tulevat varmasti ulos noin 15-20 minuuttia myöhemmin kuin ensimmäiset....

Kaikki hyvin järjestetty ja ajallaan oikein. Nämä 3 vierailua ovat nauttimisen arvoisia ja ovat hyvin erilaisia, koska ne lisäävät tietoa eri historiallisista ja kulttuurisista näkökohdista. Kielteinen, espanjaksi kirjoitetun tiedon puute, opas (erinomainen) antoi tietoa, mutta se on tarpeen täydentää sitä. Mitä suositellaan turisteille: ota ruokaa lounaan kanssa, koska ajat eivät anna vierailluissa pisteissä paljon ruokaa.

Erinomainen paikka mennä varsinkin jos olet Harry Potter -fani. Entä jos vähän kallis, suosittelen ostamaan lipun virallisilla verkkosivuilla ja saapumaan yksityisellä tavalla (busseja on useita lähtöjä), se on halvempaa kuin maksaa tästä kiertueesta, joka todella vain vie ja antaa lipun.

Uskomattoman yksityiskohtainen ja rakkaudella rekonstruoitu maailma! Emme voineet lakata hämmästymästä!! Ehdoton välttämättömyys jokaiselle fanille! Siirto ja myös pitkä aika on hyvin suunniteltua! Miehelleni tuntui, että hänen lapsuuden unelmansa oli toteutunut! :-)

Paketti kuljetuksillä kätevin. Puolivälissä ravintola ja omat eväät ulkona mahdolliset. Takki hyvä olla mukana, ulkona viileää. Audio quide ei välttämätön.