Lisää päivät

Lontoo
Perheystävälliset aktiviteetit

Perheystävälliset aktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Lontoo Perheystävälliset aktiviteetit

Lontoo: Lontoon silmän pääsylippu

1. Lontoo: Lontoon silmän pääsylippu

Koe vaikuttavat näköalat London Eyen hytistä. Näe muun muassa Big Ben ja parlamenttitalo. Nouse 135 metrin korkeuteen maailman korkeimmalla maailmanpyörällä.  Ihaile 360 asteen maisemia koko kaupunkiin. Näe kuuluisia nähtävyyksiä kuten Buckinghamin palatsi, St. Paulin katedraali, Tower of London sekä selkeänä päivänä jopa Windsorin linna 40 km päässä Lontoosta. Koe rento matka ja katsele Lontoon maanpinnalla olevaa hulinaa, auringonlaskua ja tuhansia kimaltelevia valoja. 

Lontoosta: Harry Potter Warner Bros Studio -kierros

2. Lontoosta: Harry Potter Warner Bros Studio -kierros

Täydellinen Harry Potteriin ihastuneille, tämä Warner Bros. Studio Tour Lontoossa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Harry Potter -elokuvien - kaikkien aikojen menestyneimmän elokuvasarjan - taikaan. Tutustu kulissien taakse ja löydä valtava määrä fantastisia lavasteita, pukuja ja rekvisiittaa. Saat tietää tarkoin varjeltuja salaisuuksia, kuten tietoja erikoistehosteista ja animaatioista, jotka tekivät Harry Potter -elokuvista niin valtavan suosittuja ympäri maailmaa. Astu Diagon Alleyn kuuluisille mukulakiville, joilla on Ollivander's Wand Shopin, Flourish and Blottsin ja Weasleys' Wizard Wheezesin näyteikkunat. Tutustu elokuvien ikoniseen rekvisiittaan, kuten Harryn Nimbus 2000:een ja Hagridin moottoripyörään. Tutustu uudelleen muihin elokuvasarjan ikimuistoisiin lavasteisiin, kuten Rohkelikon yhteiseen huoneeseen, poikien asuntolaan, Hagridin majaan ja taikajuomien luokkaan. Vieraile laiturilla 9 ¾ ja aja Tylypahkan pikajunalla! Tutustu laiturin ja junan täydelliseen jäljitelmään ja koe uudelleen Harryn Tylypahkan matkojen taika poseeraamalla matkatavaravaunun kanssa juuri ennen kuin se katoaa seinän läpi ja kävelemällä junavaunun läpi. Opi, miten ikoniset junakohtaukset kuvattiin, ja selaa suosikkihahmojesi matkatavaroita! Päätä Tylypahkan pikajunaseikkailusi juna-aiheisessa matkamuistomyymälässä ja osta suosikkipotter-elokuvien innoittamia herkkuja. Se pääset ensimmäistä kertaa Gringottsin velhopankin lavasteisiin! Kävele läpi Gringotttsin velhopankin, Lestrange-holvin, peikkogallerian ja paljon muuta. Ihaile mahtavia marmoripylväitä ja tutustu Bogrodin, Griphookin ja monien muiden peikkopankkiirien pukuihin ja proteeseihin. Astu sitten Bellatrix Lestrangen aarteiden säilyttämiseen käytetyn Lestrange-holvin syvyyksiin ja ympäröi itsesi aarteilla. Sinulla on noin 4 tuntia aikaa nauttia Harry Potter -studion taikuudesta. Koska ruuhkaisimpina vuodenaikoina on paljon liikennettä, tämä aika voi olla lyhyempi, mutta studiossa vietetään kuitenkin vähintään 4 tuntia. Kun bussimatka lasketaan mukaan, kierroksen kokonaiskesto on yleensä 7-7,5 tuntia, riippuen liikenteestä ja sisäänpääsyajoista. Discovering Hogwarts: 2. toukokuuta - 4. syyskuuta 2023: Ensimmäistä kertaa kuvausten jälkeen yli 400 leijuvaa kynttilää koristaa Suuren salin lumottua kattoa, jolloin kävijät pääsevät astumaan lavasteisiin juuri sellaisina kuin näyttelijät olisivat nähneet ne Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvan aikana.

Westminster - Greenwich, riseily Thames-joella

3. Westminster - Greenwich, riseily Thames-joella

Lähde Thamesille ja koe upeat näkymät Lontooseen. Greenwichiin suuntaamalla kierroksella näet joenvarren monumentit. Katsele Tate Modernin, parlamenttitalon ja Tower Bridgen kaltaisia kohteita. Saatavilla on meno-paluukierros tai risteily yhteen suuntaan. Säästä aikaa ja ohita lippujonot. Voit kuunnella modernin mutta perinteisen aluksen kannella laitteeseesi ladattavaa audio-opasta. Katsele vedestä käsin esimerkiksi The Shardia ja muita kohteita. Avokannelle mennessäsi voit katsoa näkymiä joka puolelle. Ennen Greenwichiin saapumista pysähtyy alus Embankment-laiturilla, Festival-laiturilla ja Tower Bridgen laiturilla. Koe sitten Greenwichin elämykset. Vieraile sataman lähellä sijaitsevassa Greenwichin puistossa, Cutty Sarkissa, torilla, merimuseossa ja observatoriossa.

Madame Tussauds Lontoossa

4. Madame Tussauds Lontoossa

Miljoonat ihmiset ovat tulleet Lontoon Madame Tussaudin ovista sen jälkeen, kun se avattiin yli 200 vuotta sitten. Lisää oma nimesi listaan ja kulje punaista mattoa pitkin nähdäkseen kaikki suosikkitähteesi. Museotyyliset köydet ja pylväät ovat poistuneet, joten pääset todella lähelle A-luokan julkkiksia, urheilulegendoja, poliittisia suurmiehiä ja historiallisia ikoneita. Koe uudelleen hetket ja tapahtumat, jotka saivat maailman kiinnittämään huomiota. Liity suosikkijulkkiksiesi seuraan äärimmäisissä juhlissa, joihin kuuluvat muun muassa Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch ja Tom Hardy. Liity kuninkaallisen perheen seuraan ikonisen Buckinghamin palatsin parvekkeella, ota selfie kuninkaallisen pariskunnan Harryn ja Meghanin kanssa ja tapaa Harry Styles. Tutki Kong: Skull Islandin viidakoita Tom Hiddlestonin kanssa kapteeni James Conradin roolissa tai lähde Lontoon taksilla matkalle pääkaupungin 400-vuotiseen historiaan. Siirry sitten voiman avulla kaukana olevaan galaksiin ja ole mukana Star Wars -universumin suuruuksien kanssa.

Taianomainen Lontoo: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

5. Taianomainen Lontoo: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

Kävele suosikkivelhojesi jalanjäljissä jästien Lontoossa. Harry Potter -opas kertoo sinulle kierroksella kaiken tarvittavan tiedon sekä kiinnostavia faktoja kulissien takaa.  Tapaa oppaasi ja aloita seikkailusi selvittämällä, mihin Tylypahkan tupaan kuulut. Haasta kilpailevat tuvat interaktiivisessa visassa samalla, kun näet nähtävyydet, jotka innoittivat J.K. Rowlingi, aina Shakespeare's Globesta Lontoon kujille, jotka innoittivat Iskunkiertokujaa. Kohokohtiin kuuluu Vuotavan noidankattilan, salaisen velhojen majatalon, ohittaminen. Näe aito Viistokuja, jossa Harry osti ensimmäisen sauvansa. Bongaa myös Kuolonsyöjien tuhoama silta, joka nähtiin elokuvassa Puoliverinen prinssi.  Kierrokseen voit valita joko kulun Lontoon maanalaisella tai lyhyen venematkan Thames-joella. Molempiin vaihtoehtoihin kuuluu seuraava matkasuunnitelma:  1. Southwarkin tuomiokirkko 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchesterin palatsi 5. Clink Prison Museum -vankilamuseo 6. Shakespeare's Globe 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffen koulu 9. The London Eye 10. Thamesjoki 11. Sherlock Holmes' Pub 12. Great Scotland Yard 13. Irvetan velhopankki 14. Maailman pienin poliisiasema 15. Trafalgar Square 16. Iskunkiertokuja (Knockturn Alley) 17. Viistokuja (Diagon Alley) 18. Palace-teatteri

LHR Lontoon Heathrow'n lentoasema: Plaza Premium Lounge

6. LHR Lontoon Heathrow'n lentoasema: Plaza Premium Lounge

Välttäkää julkisen lähtöaulan väkijoukkoja ja kaaosta ja rentoutukaa tyylillä ennen Lontoon Heathrow'n lentoasemalta lähtevää lentoanne. Valitse 3 tunnin tai 6 tunnin oleskelu ja tee olosi mukavaksi jossakin terminaalissa 2 (lähtö), terminaalissa 3 (saapuminen), terminaalissa 4 (lähtö ja saapuminen) ja terminaalissa 5 (lähtö) sijaitsevista premium-loungeista. Loungessa voit rentoutua ennen lentoa ja rentoutua mukavilla istuimilla katsellessasi televisiota, jossa on Sky Sports. Voit myös käyttää loungeissa rajoittamatonta nopeaa Wi-Fi:tä ja ruokailla tuoreella kausiluonteisella ruoalla sekä juomia täysin varustetusta baarista.P>Voit myös käyttää rajoittamatonta nopeaa Wi-Fi:tä ja ruokailla tuoreella kausiluonteisella ruoalla sekä juomia täysin varustetusta baarista.

Lontoo: Tower Bridge -pääsylippu

7. Lontoo: Tower Bridge -pääsylippu

Matka Lontooseen ei olisi täydellinen ilman vierailua Tower Bridgellä, joka on yksi kaupungin kuuluisimmista maamerkeistä. Vierailu Tower Bridgellä vie sinut takaisin viktoriaaniselle aikakaudelle ja upottaa sinut maamerkin tarinaan alusta alkaen. Ihaile kaupunkinäkymiä 42 metriä Thames-joen yläpuolella sijaitsevalta upealta lasiselta kävelytieltä. Pohjoisen ja eteläisen tornin välissä sijaitsevalta portaalta voit nauttia kunnioitusta herättävistä ja ainutlaatuisista näkymistä kaupunkiin. Voit myös lukea kaiken Tower Bridgen historiasta ja rakentamisesta. Tee aikamatka ajassa taaksepäin ja tutustu vaikuttaviin viktoriaanisiin konehuoneisiin, jotka aikoinaan antoivat voimaa Tower Bridgelle. Näe, missä yli 80 ihmistä tarvittiin käyttämään moottoreita ja nostamaan siltaa. Konehuoneet sytyttävät aistisi, jotta saat käsityksen siitä, millaista oli viktoriaanisella aikakaudella. Näe Tower Bridgen entiset työntekijät ikuisesti ikuistettuna siniseen viivaan, joka johtaa tornilta historiallisiin konehuoneisiin. Blue Line valottaa joitakin niistä laulamattomista sankareista, jotka pitivät kuuluisan maamerkin liikkeessä.

Lontoo: Westminster Abbey Pääsylippu

8. Lontoo: Westminster Abbey Pääsylippu

Tutustu historialliseen Westminster Abbeyyn omaan tahtiisi. Uppoudu tähän jumalanpalvelus-, juhla- ja seremoniapaikkaan, jossa monet Britannian historian merkittävimmistä hetkistä ovat tapahtuneet. Tutustu kruunaustuoliin, maan vanhimpaan huonekaluun, jota käytetään yhä alkuperäiseen tarkoitukseensa. Vuodesta 1066 lähtien Abbey on ollut isäntänä kaikkien brittiläisten monarkkien, kuten kuningatar Victorian ja Elisabet II:n, kruunajaisissa. Opi, miten Abbey on monien suurten monarkkien, runoilijoiden, muusikoiden, tiedemiesten ja poliitikkojen leposija. Tutustu Poets' Corneriin, jota kutsutaan tänne haudattujen monien runoilijoiden ja kirjailijoiden vuoksi.

Lontoo: Warner Bros. Studio Tour with Transfers

9. Lontoo: Warner Bros. Studio Tour with Transfers

Hyppää Harry Potterin ja Warner Brothers Studion taianomaiseen seikkailuun. Hyppää bussiin Lontoon keskustassa ja matkusta Tulisalamien, suklaasammakoiden ja monijuomaliemien maailmaan. Pääse lähietäisyydelle lavasteiden, rekvisiittojen ja Harryn, Ronin sekä Hermionen asujen kanssa. Tutustu Tylypahkan parhaiten varjeltuihin salaisuuksiin, mukaan lukien hauskoja tietoja erikoistehosteista ja animaatioista. Kun olet saapunut studiolle, voit tutustua kaikkiin lavasteisiin, rekvisiittaan ja studion lahjapuotiin 4 tunnin ajan. Ota itsestäsi valokuvat kuuluisimmissa kuvauspaikoissa kuten Suuressa salissa, Dumbledoren toimistossa ja Rohkelikon olohuoneissa.  Kävele pitkin mukulakivistä Viistokujaa ja voit tuntea siellä asustavien noitien ja velhojen läsnäolon kävellessäsi ohi Ollivanderin, Säilä & Imupaperin ja Lurppuluomen pöllökeskuksen. Vieraile laiturilla 9 ¾ ja aja Tylypahkan pikajunalla. Tutustu täydellisiin kopioihin laiturista ja itse junasta. Elä uudelleen Harryn legendaariset matkat Tylypahkaan ja poseeraa matkalaukkusi kanssa juuri ennen kuin katoatte yhdessä seinän läpi. Päätä Tylypahkan pikajuna -seikkailusi rautatieaiheisessa matkamuistomyymälässä ja haali lempi-Pottereidesi inspiroimia herkkuja. Kun olet saanut tarpeeksesi vaahtoavasta kermakaljasta ja kokeillut luudalla ratsastamista, nouse bussiin ja palaa Lontooseen. Älä unohda vierailla studion matkamuistokaupassa ennen kuin matkaat takaisin Jästien maailmaan!

Lontoo: Pyhän Paavalin katedraalin pääsylippu

10. Lontoo: Pyhän Paavalin katedraalin pääsylippu

Tutustu St. Paulin katedraaliin, joka on arkkitehtuurin mestariteos ja Englannin kansallinen juhlapaikka. Nykyään St Paul's on sekä vilkkaasti toimiva anglikaaninen katedraali että yksi Lontoon tärkeimmistä nähtävyyksistä. Nähtävyyksien katsojille on nyt tarjolla kosketusnäytölliset multimediaoppaat; kuuntele ja katso, kun opas käyttää elokuvia, uusia valokuvia ja yksityiskohtaista selostusta tarjotakseen tehokkaan tulkinnan tästä ainutlaatuisesta maamerkistä. Voit valita henkilökohtaisemman lähestymistavan katedraalin lattian ja kryptan kierroksilla, joita katedraalioppaat järjestävät neljä kertaa päivässä. Liity mukaan ilman lisämaksua, kun kävelet 60 minuuttia katedraalin läpi ja opit sen taiteesta, historiasta ja uskonnollisesta merkityksestä. Vaihtoehtoisesti voit osallistua johonkin päivän aikana järjestettävistä lyhyistä johdantokeskusteluista, joista saat lisätietoa. Nämä opastetut kierrokset ja keskustelut ovat saatavilla ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautukaa saapuessanne. Kävellessäsi katedraalin läpi huomaat, että se on täynnä luonnonvaloa, kimaltelevia mosaiikkeja ja maalauksia, jotka koristavat sen kupolin sisätiloja. Tutustu pohjakerroksen kappeleihin, ja jos pystyt, voit kiivetä 257 askelmaa ylös Whispering Galleryyn ja testata ainutlaatuista akustiikkaa. Kiipeä vielä 119 askelmaa Kivigalleriaan ja sitten 152 viimeistä askelmaa Kultaiseen galleriaan, joista molemmista on upeat panoraamanäkymät kaupunkiin. Kävele kryptassa ja tutustu moniin maailmankuulujen brittien, kuten lordi amiraali Nelsonin ja Wellingtonin herttuan, hautoihin ja muistomerkkeihin. Huomaa, että sisäänpääsy Kultaiseen galleriaan riippuu saatavuudesta, koska käytössä on kapasiteettivalvonta, ja siellä voi olla aikarajoituksia.

173 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Lontoo

Lontoo

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Perheystävälliset aktiviteetit

Perheystävälliset aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Kuljetus bussilla toimi hyvin. Viestintä bussissa oli hieman ankaraa oppaan takia. Saapuessamme studioille meitä käskettiin odottamaan bussissa kertomatta miksi. Ihmiset olivat kaikki hieman levottomiksi, koska se kesti kauan. Huomautus siitä, että lippuja ja lippuluetteloa odotettiin, olisi ollut hyödyllinen. Paluumatkan poistumispiste, meitä ei pudotettu takaisin sinne, missä nousimme, vaan toiseen kohtaan (2-3 korttelia kauempana) Ei selitystä täälläkään. Kiertue studioilla on jokaisen pennin arvoinen. Tyttäremme ja me olimme innoissamme. Meillä oli tarpeeksi aikaa, eikä sinun tarvinnut odottaa kovin kauan, jotta pääsisi tekemään erityisiä asioita (esim. lento luudanvarrella).

Maksoimme nopeasta radasta ja olimme tyytyväisiä, että teimme jäätymisen. Olin huolissani kyydistä, koska inhosin korkeuksia ja pieniä tiloja, mutta se on suuri tila ja olet kiireinen katselemassa ulos koko ajan etkä myöskään tunne sen liikkuvan. Kävin mieheni ja kaksivuotiaan kanssa, joka myös onneksi rakasti kokemusta. Suosittelisin tätä lämpimästi.

Bussikyyditys oli todella hyvin järjestetty ja plussaa Potter teemaisesta bussista! Itse studiokierros oli myös aivan mieletön ja siellä ihan huomaamatta hurahti koko päivä, kun oli niin paljon koettavaa ja nähtävää. Suosittelen ehdottomasti!

Hieno elämys kaikille! Myös Harry Potterista vähemmän tietäville.. Aikaa olisi saanut olla enemmän. Ruuhkaisena aikana kierroksella meinasi tulla kiire.

Hyvin järjestetty matka, erittäin siisti bussi, sujuva palvelu