Lontoo Ruoka- ja gourmet-kierrokset

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
  • Muut elämykset
34 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Lontoo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Lontoo parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Lontoo ovat

Stonehenge

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 290 arvosteluun

leikkaa neljäkymmentäviisi minuuttia odotusaika viiteen minuuttiin. henkilökunta aivan ihanaa ja ruoka oli ihanaa. Heidän täytyy vain tehdä siitä paperiton lippupaikka ja pystyä skannaamaan liput sen sijaan, että lähettäisivät heille lippusi sähköpostitse tulostettavaksi. mieheni ja minä matkustamme paljon ja olemme käyneet monissa hardrock-kahviloissa ympäri maailmaa, ja tämä on ensimmäinen ja ensimmäinen, joka ei toimi ilman lippua, vain järkyttävän järkyttynyt, Britannia.

Paras vaihtoehto hankkia pöytä!

Saavuimme ja edessämme oli 2 paria. Molemmille kerrottiin, että menisi yli tunti ennen kuin pöytä olisi valmis. Annoimme heille lippumme ja istumme 5 minuutin sisällä. Kyllä, valikko on rajoitettu, mutta siinä oli hampurilaisia, juomia (sooda) ja jopa jälkiruoka! ! Tarjoilija oli hämmästyttävä ja ruoka oli tietysti herkullista! Kannattaa varata etukäteen, enkä koskaan käy Hard Rockissa tekemättä tätä ensin!

Ensimmäinen kokemus rakkaiden kanssa

Tämä oli osa syntymäpäiväherkkuani - en ollut koskaan käynyt Hard Rock Cafessa ja nautin täysin entisten ja nykyisten taiteilijoiden tunnelmasta ja visuaalisista esityksistä. JOO! - Menisin tähän paikkaan toistekin. ..ehkä kesällä.

Tämä paikka on hämmästyttävä! henkilökunta, palvelu ja ruoka ... ruoka oli niin maukasta! tämä on mukavin paikka, jonka olen käynyt syömässä Lontoossa. Tämä paikka on pakko mennä!

Se oli uskomatonta lukuun ottamatta turisteja, jotka tulivat vain ottamaan kuvia ravintolassa syömisen sijaan.